misterija psihichki obolelih modova??

gost 241814

Elita
Poruka
22.957
ovo je strashno kompleksna tema,ono shto je prava misterija na ovom forumu su modovi :think:svaka budala ali bukvalno:lol:koja im prijavi neshto odmah ih nagoni da daju mistichno besmislena upozorenja :lol:onima koji ni pola gadosti kao te bolesne budale nisu ni izgovorili
shta mislite da li su im vanzemljaci popili pamet ili mozhda crpe toliku psihozu iz neke druge dimenzije:whistling:
+ akademike ne vole jel problem u akademicima ili psihozama od kompleksasha...
p.s. treba li haker iz nulte dimezije da vam dodje na krstaricu i malo vas razbuca :think:

9148130.jpg

За ових седам година колико сам на форуму искусио сам све и свашта, али дефинитивно форум Крстарица има најгоре модераторе и супермодераторе. Част изузецима. Поједини чланови форума су ми псовали мајку, спомињали анални отвор и на моју пријаву нису никада били кажњавани. Доказивао сам, цитирао сам шта су ми говорили али су се правили луди супермодератори. Док су мене кажњавали и на најмање ситнице. Иначе инсајдер ми је рекао да на форуму има много заштићених врста птица која су мимо закона Крстарице. Слично стање као у Србији. Пријатељске, кумовске везе..
Овде закон и правду деле пристрасне особе, сик ин д хед. :)

Решење: искулирај :cool:

Back