misterija dana

Setao sam obliznjom sumom, i ucinilo mi se da vidim nesto iza zbuna, ali kada sam bolje pogledao, nije bilo nicega... malo posle toga, cuo sam da nesto susnja u sumi ispod puta kojim sam isao, mozda je bila neka ptica, neki reptil isl...dve misterije u jednom danu! :D

vracao se uvece iz skole kejom, gledam tako sve klupe prazne, pogledam malo kasnije ponovo u klupe i na jednoj blizu mene sedi neki stariji covek u koznoj jakni i koznoj kapi i iznenadim se kako se tako stvorio tu, gledam na drugu stranu, pogledam ponovo ka toj klupi nema ga, prodjem pored klupe i jos malo dalje okrenem se on ponovo na klupi, jedini objekat je bio zid na 7 - 10 metara od njega, to je bilo pre oko godinu i po dana, mozda je slucajnost, znam jednog coveka cije lice lici na lice ovoga i taj isto ima koznu kapu i jaknu, a i on zna mene
sad noc, isti kej ali jos zabacenije od prometnih ulica, idem tako i nesto protiri na par metara od mene malo nize, po travi, prodje neko vreme i opet protrci odnosno sad u smeru da se vrati, valjda je bio neki veliki pas

Ja sam sanjao kako sam bio vodnik citave jedinice i napadali smo neki srednjovekovni zamak. Ja sam trebao da smislim plan. I cim su vojnici zaspali mi smo krenuli u napad na tvrdjavu. Pokorili smo veci deo iste, ali onda im je dosao tenk, i najebasmo :D

ee pa slusajte ovo..
vracam se ja iz skole druga sam smjena bila,izadjem ja jedina iz busa na tu stanicu,male krenem ,kad neka kola kao parkirana stoje pored puta,i ja naravno moram tuda da prodjem,kad sam se priblizila kolima,unutra jedan covjek sa jarecom bradom i celav je bio,zabacena mu glava iznad sjedista.
i ja odmah se sjetim da mi je to komso,koji je stalno pio,pa mislila da je zaspo,kad ja kucni reko SJAKO budi se ,nista on se ne pomjera,te ja otvori vrata maloga pomrdaj nista ni dalje.kad mu ja podigoh glavu a ona sva modra..e onda sam dozivjela sok,i nakon par sek.ja zovnem moje i sva izbezumljena,kazem sve,i dok su dosli tu mozda je proslo 2min,ja sam vec na asfalt bila pala u nesvjest..
posle sam se probudila u hitnu i sve sam cula sta je bilo..
komsu mi u voznji okinulo srce..
to je bilo u januaru,3 dan skole kad smo poceli..:(
od tada ,svaku njoc ista mora..nzm sta da radim!?

Back