Misterija blaga surčinskog klana

Gruban

Buduća legenda
Poruka
49.759
Surčinci su svojim aktivnostima kao što je poznato relativno brzo stekli milione.U "dilu" sa samo jednim biznismenom bili su na dobitku 11 miliona evra a i od drugih otmica takodje su lepo zaradili Prihodi od trgovine drogom takođe nisu bili mali.Klan je uglavnom uništen delimično likvidiacijama prilikom pružanja otporam,bilo medjusobnim likvidacijama preživelih pripadnika a neki su iza rešetaka ali javnost je ostala uskraćena za informaciju o sudbini blaga Surčinskog klana.

Surčinci su svojim aktivnostima kao što je poznato relativno brzo stekli milione.U "dilu" sa samo jednim biznismenom bili su na dobitku 11 miliona evra a i od drugih otmica takodje su lepo zaradili Prihodi od trgovine drogom takođe nisu bili mali.Klan je uglavnom uništen delimično likvidiacijama prilikom pružanja otporam,bilo medjusobnim likvidacijama preživelih pripadnika a neki su iza rešetaka ali javnost je ostala uskraćena za informaciju o sudbini blaga Surčinskog klana.
To zna ceda, Beba Popovic, i ekipa policajaca sa Meljaka !
Zna i tadasnji ministar policije Mihajlovic " Povlenske magle i vidici "

Uf jake pare...
Ajd probaj da pokreneš temu o 51 milijardi dolara iz 2003 ili o Slobinoj ujdurmi sa Beobankom gde te potencijalnim izvlačenjem čeka Čika Rotšild Stariji
Prc!

Džaba široka ramena kad su mudašca malena

Грубан је толико оптеређен Ђинђокицом који је био актуелан пре две деценије, да покреће стоту тему у којој би да пљује Ђинђокицу.

Ево, сад је измислио да је Ђинђокица опљачкао сурчински клан и паре дао удовици.

Само, пошто је постао досадан са темама о Ђинђокици, нема херц...тј...нема муда да то лепо напише...него...."неко опљачкао Сурчинце...тко ли је то могао бит?".

Uf jake pare...
Ajd probaj da pokreneš temu o 51 milijardi dolara iz 2003 ili o Slobinoj ujdurmi sa Beobankom gde te potencijalnim izvlačenjem čeka Čika Rotšild Stariji
Prc!

Паре као паре..брзо се потроше..
Него,ове махинације око земљишта ПКБ полако достижу неке велике цифре,
и то такве цифре да би Сви морали да се замислимо,
ко кога овде јеубе:

Паре као паре..брзо се потроше..
Него,ове махинације око земљишта ПКБ полако достижу неке велике цифре,
и то такве цифре да би Сви морали да се замислимо,
ко кога овде јеубе:

Pitam se u kojoj se državi švercerima benzina poklanjaju hektari oranica i preusmerava eu donacija u primarnu proizvodnju po Ukrajini dok se prodaju muda za bubrege oko gmo zbog saradnje sa STO i Svetskom Bankom...posle toga ujdurma sa PKB-om...vlast nije bitna kad rade isto...

Pitam se u kojoj se državi švercerima benzina poklanjaju hektari oranica i preusmerava eu donacija u primarnu proizvodnju po Ukrajini dok se prodaju muda za bubrege oko gmo zbog saradnje sa STO i Svetskom Bankom...posle toga ujdurma sa PKB-om...vlast nije bitna kad rade isto...
У оним земљама у којима не владају закони тржишта (неко то зове невидљива рука Адама Смита), већ земаљски закони, које доносе политичари, функционери и службеници.

Неко то зове социјализам.

Dva pitanja:

1) Kakve veze ovo ima s politikom?

2) Zašto je Moljac zapenio?
gruban hoce da oblati postene i ugledne clanove drustva koji doprinose kako privredi opstine surcin tako i privredi cele srbije to su ljudi koji drze biznise vezane za auto otpad i gradjevinske kompanije koje su legitimne.
mafija u surcinu ne postoji to je izmisljotina.

У оним земљама у којима не владају закони тржишта (неко то зове невидљива рука Адама Смита), већ земаљски закони, које доносе политичари, функционери и службеници.

Неко то зове социјализам.

Koji "zakoni tržišta"? To da ti ne uveze robu pod izgovorom " nekonkurentan proizvod" a da ti nameće svoje smeće zove se - fašizam.

Vršljali ste po državi i izneli 51 milijardu dolara, to ni Turci nisu izneli toliko za 380 godina plus izgradili mostove koji ukupno ne prelaze ni pola cene onog Djitlerovog...

Uf jake pare...
Prc!

Bolna leži omladinka Mara,
sa starom se majkom razgovara.
Mila majko budi me u zoru,
primakni me našemu prozoru,
da ja vidim prije bijela dana,
proletersku četu partizana,
među njima i svoga dragana
proleterske čete barjaktara.
Da mu samo vidim kosu plavu,
I nad kosom crvenu zastavu.
Da je vidim, da me želja mine,
Da mi lice kao nekad sine.
Slavna četo, ti ćeš sjutra proći,
moj dragane, da l ćeš natrag doći?
Ako li mi gdje u boju pane,
ne dam suzi da iz oka kane,
S ponosom će spomitati Mara:
Imala sam dragog barjaktara.
Mila majko, budi me u zoru,
primakni me našemu prozoru,
da ja vidim naše desno krilo;
mislim, majko, lakše bi mi bilo.

1942.g.

Podrška za mog komšiju iz manje razvijene opštine! Da su tamo neki lopovi i klanovi, oni bi bili razvijeni i mali bi bar jednu zgradu preko 5 spratova.
Zaustavite ovo blaćenje Moljca64 i ostalih vrednih i poštenih ljudi iz Surčina! A vama koji blatite ide ono iz rime!

Ima veze sa politikom jer je priča o Surčinskom ili Surčinsko-zemunskom klanu priča o Srbiji.
ma takva SLUM-naselja su problem citavog covecanstva. Tu se nakote dodjosi iz pecina, sa planina, vukojebina.........bez skole i zanata.....u potrazi za "svetloscu velegrada" i brzim uspehom..............da su konacno neko i nesto..........jer tamo u svojoj provincijalnoj zabiti, rasli su sa svinjam i ovcama u toru, bez ikakvog dostojanstva, znanja, sposobnosti.......................PA KAD "SIDJU" U CIVILIZACIJU, JEDINO STO MOGU DA PONUDE TRZISTU TO JE MOTKA IL, KAD SU ZENKE U PITANJU, "ZIVADINKA" MEDJU NOGE, ...........................apsolutno identicna situacija je i u Kairu, Parizu, Delhiju, Sao Paolu, Londonu, Nju Jorku, Lagosu.....................iako covecanstvo zivi u 21-om veku, razlika izmedju metropola i provincije je 30 vekova.

Back