Misterija 21 veka

i jos nesto-komentar na celu tvoju egzistenciju
JesusFacepalm-1.jpg

Da svi znamo da ti je cale retard.

ae,uzmi bukvar,koji si verovatno odlozio prosle godine,pa vidi,slovo po slovo,lagano sta tamo pise
a buduci da se tvoje mozdane sposobnosti granice sa sposobnostima kisne gliste,sumnjam da ces uspeti
i ae pomeni mi familiju jos jednom,ili da ne kazem poistoveti je sa svojom jos jednom,pa ces skupljati svoju virtelnu egzistenciju po virtuelnom podu foruma
toliko

ae,uzmi bukvar,koji si verovatno odlozio prosle godine,pa vidi,slovo po slovo,lagano sta tamo pise
a buduci da se tvoje mozdane sposobnosti granice sa sposobnostima kisne gliste,sumnjam da ces uspeti
i ae pomeni mi familiju jos jednom,ili da ne kazem poistoveti je sa svojom jos jednom,pa ces skupljati svoju virtelnu egzistenciju po virtuelnom podu foruma
toliko
Nazalost, ja bar imam egzistenciju, a ti i tvoja familija mozete da se druzite sa trepljarima o sto ste vi.

Nazalost, ja bar imam egzistenciju, a ti i tvoja familija mozete da se druzite sa trepljarima o sto ste vi.

debilu,i trepljari egzistiraju
koji mentol
iq ti je isti broj kao dozvoljena brzina kroz naseljeno mesto,i ti ces mene da vredjas?!
recnik ti je dostigao stepen ravijenosti dovoljan da zatrazis nesto za jelo i pice,sto je otprilike zadovoljavalo potrebe komuniciranja medju neandertalcima
i majke mi-nazalost
svet,na prvo mestu ovaj pdf,bi bio mnogo bolje mesto da nema tvojih gluposti,i pokusaja da ispadnes smesan
a smesan si i bez toga-samo ne u kontekstu koji ti zelis

Back