Mister

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
da li bi ste se prijavili na takmichenje za mistera ko shto postoje za zene?
da pobedite sha mislite koja bi vasha globalna uloga u svetu bila sledecih godinu dana?
da li bi vas skrhao pritisaq bremena odgovornosti koju bi nosili na plecima?
i najvaznije
shta bi ste pozeleli celom svetu pred zirijem??

ja lichno sam protiv tih egzibicionistichkih manifestacija koje deranziraju mushkarce svodeci ih na komad mesa i missim da bi svi u znak protesta i solidarnosti u revoltu protiv ispraznog materijalizma trebali da se udruzimo i prestanemo sa qupanjem bar na godinu dana

Ma meni nudili da se manekenisem nisam teo..bas sto mi to sve plasticno gadno..u ybt ko pevacica zvucim..al gledo bi samo da uzmem kesh i navatam neku bogatu matorku

Naravno da ne, nikako. Koja moze da bude uloga u sledecoj godini, da te spopadaju novinari i da ti zaviruju u sve aspetke zivota. cimace te da snimas reklame i kojesta jos. Jednostavno ja za to nisam, mislim da bih tukao novinare redovno.

Nije to zenski svet, iako vi volite da predstavite kao da je tako. Znamo svi jako dobro sta vam je bitno kod muskaraca. ;) A isto tako znamo sta je nama bitno kod zena...pa bih pre rekao da je ovo "komad mesa" neka muska prica. :cool:

Cao :D

da li bi ste se prijavili na takmichenje za mistera ko shto postoje za zene?
da pobedite sha mislite koja bi vasha globalna uloga u svetu bila sledecih godinu dana?
da li bi vas skrhao pritisaq bremena odgovornosti koju bi nosili na plecima?
i najvaznije
shta bi ste pozeleli celom svetu pred zirijem??

ja lichno sam protiv tih egzibicionistichkih manifestacija koje deranziraju mushkarce svodeci ih na komad mesa i missim da bi svi u znak protesta i solidarnosti u revoltu protiv ispraznog materijalizma trebali da se udruzimo i prestanemo sa qupanjem bar na godinu dana
moja globalna uloga kao mistera sveta bi bila da upoznam nelsona mandelu i nastavim dobrotvorni rad majke tereze i doprinesem miru u svetu. kakvo je to u opste pitanje :neutral:

ako ima neki dokoni mister nek me malo obuchui kako da se izborim s realnim ludilom koje ovde niche sve vishe...!!!! ono da prekinem pasivu

ajd al da bude mister jak ono pravi

al ko je to svi su polujaki en smeta im... enko do kraja

ovaj komsiluk mi menja hemijski sastav ritmovima i ukidanjem radnji

Back