Jedinicaa
Poznat
- Poruka
- 9.230
Вдим да има и оних које осетљиве мушке душице третирају као најобичније месо, какав шовинизам!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вдим да има и оних које осетљиве мушке душице третирају као најобичније месо, какав шовинизам!
sad čekamo da Jedinica obelodani identitet dotičnog forumaša, pa da onda žiri forumašica, u vidu testova, ispita da li on zaista poseduje sve te kvalitete
jedinica imtimno zna da dotični zaista poseduje sve kvalitete koje si navela i jamči to svojim ugledom, reputacijom i ostalim "atributima" ako je potrebno:
dakle - Sixx a.m
jedinica imtimno zna da dotični zaista poseduje sve kvalitete koje si navela i jamči to svojim ugledom, reputacijom i ostalim "atributima" ako je potrebno:
dakle - Sixx a.m
e, sad ćemo da ga do'vatimo u kandže
treba da oformimo žiri![]()
aj navalite![]()
zatrpajte ga ppJovima i golišavim slikama pa da vidite kako će da se snadje![]()
dotični zaista poseduje sve kvalitete koje si navela i jamči to svojim ugledom, reputacijom i ostalim "atributima" ako je potrebno:
a što je tebe stid?
ne to... mora provera znanja![]()
onda ga zatrpajte golišavim forumašicama![]()
ne to... mora provera znanja![]()
izgleda da jedinica pokusava da se oslobodi sestice
![]()
ja se s tim ne bih šalila... zamisli da mu pošaljemo gole forumašice, slikane bez glave, a on ih sve prepozna![]()
zasto ovder ne prebacimo fotke kandidata, da svi mogu ceniti ???
pa ne znamo koji su kandidati![]()
ako se dobro sećam, Jedinica je kao kandidata navela Sixx a.m., a ja Marina80... ne znam da li je još neko nekoga
u svakom slučaju, nije u redu da kačimo njihove slike bez odobrenja, a i treba nam još kandidata![]()