MISS SCG....

blacky333:
Ma nemoj tako.
mozda devojka ima podocnjake pa mora kvarcovanjem da ih sakrije.......

he he he he blacky..he he he..
ali gde joj je gornja usna :confused: to meni neide u glavu kako nema gornje usne...videcete nasa vedrana ce da pobedi..ima bre lepih ciganki,nemoj cige da vredjate kod njih ona nebih pobedila.miss roma je miss universe za vedranu grbovic

Silent Bob:
Jeste li primetil da je u poslednje vreme trend da sve "lepotice" budu tamne koze! Pogledajte npr miss Svedske i Nemacke, a i ova nasa! Hebo te ovu nasu k'o ciganka! To mrzim, sta nas predstavljaju kao cigane svugde u svetu! Za ime boga!

mi moramo da resimo ovu misteriju u vezi nasih misica.i to na ovom forumu.evo jedna mogucnost..

1.vesna je plava,one tri dlakice njene..
2.bira uvek ruzne.
3.uvek je bilo plavih prelepih,makar jedna je uvek bila,ali hajde..

moj predlog je

mozda vesna konkurise sa tim devojkama,i nece da bira lepu plavu ,vec brdjanske face tamne,iako ima prelepih tamnih devojaka,ali ona nevidi to nikako, da kazu ljudi.
vesna,ti si najlepsa.lepsa si od miss,mozda ima komplexe i neku sizofreniju. :confused:

upravo sam pogledala slike svih misica na Miss World 2006. Moj favorit je mis Arube, a izdvojila bih i misice Angole, Škotske, Dominikanske republike, Indije, Norveške i Portorika. I svaka čast za struk misici Slovenije!

A ova nasa... cccccc
Prvo ovo: http://www.missearthaustralia.com.au/HTM/news_news.htm
a potom za Ilustrovanu politiku (Broj 2479 - 22. jul 2006) izjavi ovo:

- Ljudi iz moje agencije još ne mogu da veruju da se sve to odigralo munjevitom brzinom, za dva-tri meseca. Roditeljima je, kad sam odlučila da učestvujem na izboru za mis SCG, to bilo malo čudno, jer ja ranije nikada nisam izrazila želju da budem misica. Posle krunisanja, mama mi je rekla da je ona još kada sam bila mala znala da sam ja spremna da ponesem titulu mis, da bi mi lepo stajala ta uloga.
Ali i ovo:
Vedrana se u Australiji već tri godine bavi manekenstvom. Njena agencija joj je nudila da učestvuje na izboru za mis Australije, ali ona je ponudu odbila uz obrazloženje da bi se radije oprobala u državi u kojoj je rođena. Podržali su je i sve sredili oko putovanja u Beograd

:D :D :D

Da li je to uopste dozvoljeno? Mozda neko skapira, pa mlada dama ipak ne dobije priliiku da nas predstavlja na svetskom izboru za Miss...

ilija_hn:
ovde lici dosta na cecu ali mi lici i jos na nekoga ali ne mu da se setim

ali nakon svega ana milic je najtuzniji lik koji je se pojavio zadnjih godina u miss yu..nikada nije bila miss nicega pravog..ucestvovala je na miss satora i to..izoperirala se jadnica x-puta i izgleda uzivo da se covek prepadne.jadna ispisala sama romane po netu u nadi da je neko primeti ali ko ce nju osim nekih seljaka da im pravi drustvo za pijanku.
jadna devojka,ruzna,izoperirana ,puna komplexa i neobrazovana..jadnica

blacky333:
Deluje kao da je znas uzivo,
a ja prvi put i cula za nju i videla je na ovom forumu.

Neko ko zna kad je izbor za miss?
Cini mi se sad u septembru..

da znam je,video sam je u beogradu,a i u svicarskoj gde zivi i ona i ja i mnogo se zna o njoj..ona svom silom zeli da bude poznata..nazalost nije bas lepa,ali ima tu zelju.prije par godina mislim da je imala oko 90kg,onda je pocela smrsavati,inace super,ali ona je poludila u tome,pocela je da misli da nema niko bolji od nje..operisala je se do svoje 21 godine preko 10 puta..sve,nos,vilica,salo uklanjala,silikone i sve sto je moguce..ja nemogu to da shvatim ..inace izlazi samo po diskotekama,nebavi se nicim pravim..prodaje pricu da je model neki opasni,a jedini joj je posao da zabavlja matorce,jer se samo sa njima druzi.
nekako je jadna..i laze..pogotovo se lize gazdama i pevacima u zelji da bude uslikana pored njih,sto joj je par puta i uspjelo.najveci njen uspeh je bio ,kada je se uslikala sa cecom raznjatovic nakon sto joj je poklonila neznam koliko slika,zena se uplasila..svako bih na taj nacin dosao na novine..
prepotentna je i mislim kada izadje da joj je najdraze da izbaci sve devojke ,da bude jedina i da svi gledaju u nju..inace puno lepse devojke od nje..umisljena do bola,a nema na cemu..to je moje misljenje o njoj i misljenje sviju sto je poznaju..inace joj se narod mnogo smije..

Back