blacky333:Ma nemoj tako.
mozda devojka ima podocnjake pa mora kvarcovanjem da ih sakrije.......
he he he he blacky..he he he..
ali gde joj je gornja usna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blacky333:Ma nemoj tako.
mozda devojka ima podocnjake pa mora kvarcovanjem da ih sakrije.......
Silent Bob:Jeste li primetil da je u poslednje vreme trend da sve "lepotice" budu tamne koze! Pogledajte npr miss Svedske i Nemacke, a i ova nasa! Hebo te ovu nasu k'o ciganka! To mrzim, sta nas predstavljaju kao cigane svugde u svetu! Za ime boga!
ilija_hn:vesna je monstrum i zavidna osoba sa kompleksom,ona od ljubomore i izfrustriranosti bira samo ruzne devojke,fuj,fuj,fuj
jos nisam cuo da je za nju neko rekao da je normalna,prema tome sta vise reci
Ali i ovo:- Ljudi iz moje agencije još ne mogu da veruju da se sve to odigralo munjevitom brzinom, za dva-tri meseca. Roditeljima je, kad sam odlučila da učestvujem na izboru za mis SCG, to bilo malo čudno, jer ja ranije nikada nisam izrazila želju da budem misica. Posle krunisanja, mama mi je rekla da je ona još kada sam bila mala znala da sam ja spremna da ponesem titulu mis, da bi mi lepo stajala ta uloga.
Vedrana se u Australiji već tri godine bavi manekenstvom. Njena agencija joj je nudila da učestvuje na izboru za mis Australije, ali ona je ponudu odbila uz obrazloženje da bi se radije oprobala u državi u kojoj je rođena. Podržali su je i sve sredili oko putovanja u Beograd
He, he, he.... gde iskopa ovo...BubaCica:A ova nasa... cccccc
Prvo ovo: http://www.missearthaustralia.com.au/HTM/news_news.htm
a potom za Ilustrovanu politiku (Broj 2479 - 22. jul 2006) izjavi ovo:
ilija_hn:ovde lici dosta na cecu ali mi lici i jos na nekoga ali ne mu da se setim
blacky333:Deluje kao da je znas uzivo,
a ja prvi put i cula za nju i videla je na ovom forumu.
Neko ko zna kad je izbor za miss?
Cini mi se sad u septembru..
acof:Sta mislite o misici Crne Gore..mnogo je ljepsa od Vedrane...
za nju pouzdano znam da je vrh cura,ako kome sto znaci :grin:
blacky333:Pa ako je sve to tacno,
onda jeona prava osoba za MISS YU Company.
Mozda nam jednog dana bude i miss. :shock: