Stratosphere8
Zainteresovan član
- Poruka
- 189
Ma odlucio sam se za Ryzen 5 3600

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odlican izbor! Samo se nadam da si dobro odabrao plocu I napajanje-od toga zavisi ceo sistem a I na to mozes kasnije lako da nadogradis/menjas-procesor, graficku, SSD, RAM, hladjenje, sta-god. SRECNO! I cestitam kupovinu!Hahahha,nije samo sam rijesio da kada vec kupujem novi pc,da bude neki jaki![]()
koji si ti debbil...U pitanju je ZADNJA generacija Ryz ena...I kakvih crnih 2 jezgra, mislio sam da se sprdas ima 6+6 fiz.+ viirtuelnih jezgara tj 12 theradova a 6 jezgara.Moze da se poredi sa I5 MOZDa 9 +///ali pre sa I7...sad se vidi kolikoi si :strucnjak"to je 4 generacija a sporiji je od i5 2500 koji je druga generacija. nadam se da se nisi zahebo posto je datum ove teme prosao odavno.
to je 4 generacija a sporiji je od i5 2500 koji je druga generacija. nadam se da se nisi zahebo posto je datum ove teme prosao odavno.
Za mesec dana sklapace Eniac-apa ja kazem za prvi procesor koji je napisao u temi. ovo za ryzen nisam ni procitao.
Sacekaj jos malo , sad ce treca generacija rajzena ...Hahahha,nije samo sam rijesio da kada vec kupujem novi pc,da bude neki jaki![]()
kupio sam brt,sve radi sve je u najboljem redu,ne brigaj nistaprvo kaze hocu intel i3,a onda skoci na ryzen a podrazumeva se nova ploca i ram...lepo lepo ukrao si pare od babe