Stratosphere8
Zainteresovan član
- Poruka
- 189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ce mu sluziti ,nismo svi graficki dizajneri.200% slabiji od danasnjih u toj klasi, sta te jos zanima ?
Za osnovne stvari ce ti sluziti super.
YT - web , filmovi , office ,neke slabije igrice ...
A grafičku ne pominješ? Znaš to je ono što ti baca sliku na ekranuPa otprilike dosta je jak.Ima brzinu cak od 3.7Ghz.A i ima 3mb kesa.To bas nije nesto,ali sasvim solidno.Mislio sam da igram igrice kao cs:go,lol,apex..Sve to sa 8gb rama dd3 na 1600mhz.Sta mislite s koliko fps cu ih moc igrat? (sve na low)
Na prilicno neodredjeno pitanje trazis jako odredjen tj. precizan odgovro..Nit su svi primerci procesora isti, nit graficke kartice..KAo ni napajanja, maticne ploce...Kad se pritom ne zna na kom se monoiitoru to sve igra...Kojoj rezoluciji...Pa otprilike dosta je jak.Ima brzinu cak od 3.7Ghz.A i ima 3mb kesa.To bas nije nesto,ali sasvim solidno.Mislio sam da igram igrice kao cs:go,lol,apex..Sve to sa 8gb rama dd3 na 1600mhz.Sta mislite s koliko fps cu ih moc igrat? (sve na low)
A ti vec znas sve o procesoru , sto onda nas pitas ...Pa otprilike dosta je jak.Ima brzinu cak od 3.7Ghz.A i ima 3mb kesa.To bas nije nesto,ali sasvim solidno.Mislio sam da igram igrice kao cs:go,lol,apex..Sve to sa 8gb rama dd3 na 1600mhz.Sta mislite s koliko fps cu ih moc igrat? (sve na low)
R9 280x na 450W napajanjuProcesor:Intel i3-4170
Maticna: H81M-P33
Napajanje:Chieftec 450W
Graficka: r9 280x
Ram:8gb ddr3(1600MHz) cl-9
Rezolucija: 1366x768
ja rekoh da cujem i Vase misljenjeA ti vec znas sve o procesoru , sto onda nas pitas ...![]()
Kako , dodao si 100W tek onakoja rekoh da cujem i Vase misljenjebtw ipak 550W
Bolje da je kvalitetno , prvo pises 450 pa posle 550 ...imam 550W i vuce mi sasvim okej![]()
sto vas volimR9 280x na 450W napajanju
Ok rezolucija za grafu i taj procesor , na low i medijum neces imati frke za 60fps recimo stabilno.
Cemu ovaj brainless spam ?sto vas volimsad mu preporuci titan z x2 i oma da mu zuji 20.000 fps
svi opaki igraci mastaju po sistemu joj kad bi dosao u neki jaku serversku sobu pa premostim sve i opicim moje grafe![]()
ma nije spam ybt... 70 posto ljudi kupuje makine koji imaju integralnu graficku i dalje ne mtrdaju od toga... igraci su posebna sorta ljudi koji su opsednuti hardwerom (kao i svako koga hardwer zanima) i napraviti pravi izbor u okviru ekonomskih mogucnosti je teza filozofija. cim nesto pazaris jos dok drzis racun i nisi izasao iz radnje opala mu vrednost za 30 posto, pa ti vidi.Cemu ovaj brainless spam ?
Ne preporucujem mu nista ... ako mu slab ping a igra online igre udarace se u glavu i sa masinom od 1000e
Pa sto su posebna vrsta ... posebna vrsta su ti sto misle da ce sa integrusom igrati posle sta pozele pa se smore ...ma nije spam ybt... 70 posto ljudi kupuje makine koji imaju integralnu graficku i dalje ne mtrdaju od toga... igraci su posebna sorta ljudi koji su opsednuti hardwerom (kao i svako ko g hardwer zanima) i napraviti pravi izbor u okviru ekonomskih mogucnosti je teza filozofija. cim nesto pazaris jos dok drzis racun i nisi izasao iz radnje opala mu vrednost za 30 posto, pa ti vidi.
mene jeza hvata sto sam kupovao skupe masine ali me brani sto mi je trebalo za posao i fcp. da sam trosio zbog igranja to bi bilo sumanuto razbacivanje kad mozes da kupis konzolu koja je milion puta bolja i jeftinija cak i bolej optimizovana u odnosu na prosecnu game makinu. naravno da su najbolje one od 5 soma evra al hbg ko je danas lud da tolko da.
covek pit za proc... mozes da gha kupis za 2-3 soma kolko znam preko oglasa
U korona karantinu imas jak ping , sada ?podrazumijeva se da imam jak ping..samo me zanimalo koje bih igrice mogao da igram sa tom konfiguracijom a napajanje cu promijenit istovremeno kad nabavim procesor.
A zasto ne bi nabacio neki i5 ... zasto si zapeo za i3 ...podrazumijeva se da imam jak ping..samo me zanimalo koje bih igrice mogao da igram sa tom konfiguracijom a napajanje cu promijenit istovremeno kad nabavim procesor.
Pa svi su kuci , drkaju kompove a mreza preopterecena ...Ne vidim razlog zasto bi mi bio slab zbog korone?
Ma nabavicu od 700W.
Meni sve okejPa svi su kuci , drkaju kompove a mreza preopterecena ...
Aj idi na speed test pa izmeri ping da vidis , recimo oko 20h mada moze i sada ...
Mozda si srecnik haha.