misljenje o procesoru?

Stratosphere8

Zainteresovan član
Poruka
189
Pozz,zelim da kupim ovaj procesor pa me zanima i Vase misljenje o njemu.U pitanju je Intel I3 4170.

Prilozi

• Screenshot_2020-04-08-13-10-04-200_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-04-08-13-10-04-200_com.android.chrome.jpg
    41,2 KB · Pregleda: 25
  • Screenshot_2020-04-08-13-10-17-194_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-04-08-13-10-17-194_com.android.chrome.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 24
Pa otprilike dosta je jak.Ima brzinu cak od 3.7Ghz.A i ima 3mb kesa.To bas nije nesto,ali sasvim solidno.Mislio sam da igram igrice kao cs:go,lol,apex..Sve to sa 8gb rama dd3 na 1600mhz.Sta mislite s koliko fps cu ih moc igrat? (sve na low)

Ne znam šta misli da radi, nije se izjasnio.
Pa otprilike dosta je jak.Ima brzinu cak od 3.7Ghz.A i ima 3mb kesa.To bas nije nesto,ali sasvim solidno.Mislio sam da igram igrice kao cs:go,lol,apex..Sve to sa 8gb rama dd3 na 1600mhz.Sta mislite s koliko fps cu ih moc igrat? (sve na low)
A grafičku ne pominješ? Znaš to je ono što ti baca sliku na ekranu 😆

Na prilicno neodredjeno pitanje trazis jako odredjen tj. precizan odgovro..Nit su svi primerci procesora isti, nit graficke kartice..KAo ni napajanja, maticne ploce...Kad se pritom ne zna na kom se monoiitoru to sve igra...Kojoj rezoluciji...

Cemu ovaj brainless spam ?
Ne preporucujem mu nista ... ako mu slab ping a igra online igre udarace se u glavu i sa masinom od 1000e
ma nije spam ybt... 70 posto ljudi kupuje makine koji imaju integralnu graficku i dalje ne mtrdaju od toga... igraci su posebna sorta ljudi koji su opsednuti hardwerom (kao i svako koga hardwer zanima) i napraviti pravi izbor u okviru ekonomskih mogucnosti je teza filozofija. cim nesto pazaris jos dok drzis racun i nisi izasao iz radnje opala mu vrednost za 30 posto, pa ti vidi.
mene jeza hvata sto sam kupovao skupe masine ali me brani sto mi je trebalo za posao i fcp. da sam trosio zbog igranja to bi bilo sumanuto razbacivanje kad mozes da kupis konzolu koja je milion puta bolja i jeftinija cak i bolje optimizovana u odnosu na prosecnu game pc makinu. naravno da su najbolje one od 5 soma evra al hbg ko je danas lud da tolko da.
covek pit aza proc... mozes da kupis taj proc za 2-3 soma kolko znam preko oglasa

ma nije spam ybt... 70 posto ljudi kupuje makine koji imaju integralnu graficku i dalje ne mtrdaju od toga... igraci su posebna sorta ljudi koji su opsednuti hardwerom (kao i svako ko g hardwer zanima) i napraviti pravi izbor u okviru ekonomskih mogucnosti je teza filozofija. cim nesto pazaris jos dok drzis racun i nisi izasao iz radnje opala mu vrednost za 30 posto, pa ti vidi.
mene jeza hvata sto sam kupovao skupe masine ali me brani sto mi je trebalo za posao i fcp. da sam trosio zbog igranja to bi bilo sumanuto razbacivanje kad mozes da kupis konzolu koja je milion puta bolja i jeftinija cak i bolej optimizovana u odnosu na prosecnu game makinu. naravno da su najbolje one od 5 soma evra al hbg ko je danas lud da tolko da.
covek pit za proc... mozes da gha kupis za 2-3 soma kolko znam preko oglasa
Pa sto su posebna vrsta ... posebna vrsta su ti sto misle da ce sa integrusom igrati posle sta pozele pa se smore ...
Onaj je uzeo masinu koja ce mu biti dovoljno jaka i za posao i zabavu ...
Inace gde si video tu statistiku da 70% njih kupuje masine sa integrisanom grafikom ?
Bitno je da znas sta hoces ... i sta da ocekujes od toga sta imas ...

Back