Mišljenje o Luki Bojoviću

mišljenje

• Pozitivno

glasova: 1 20,0%
  • Negativno

glasova: 4 80,0%

• Ukupno glasova
    5

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.909
Kakvo je Vaše mišljenje o Luki Bojoviću
da li će se vratiti u Srbiju, on je u Srbiji slobodan čovjek !
Mislim da ga novinari napadaju bez potrebe...
Neka puste čovjeka da živi kako on misli da treba...
Ja imam pozitivno mišljenje o njemu... mislim da mu novinari stavljaju na teret i dosta stvari za koje nije kriv
Volim i što je moja Srbenda iz Crne Gore a i beogradski mangup
539176_h-50211550_f.jpg

Kolko je taj ljudi pobio do sada 40-50? možda više? ljubi ga komandant
Naravno u vukojebini kakva je Srbija ubice su slobodni građani jer je za sva ubistva odavno oslobođen u toj Španiji za ubistvo ideš na doživotnu nema priče u Srbiji za mnogo ubistava budeš oslobođen ako imaš pare i veze,očekujem ga u nekom rijalitiju kod Marića ili kod Žeksa kad se vrati

Kolko je taj ljudi pobio do sada 40-50? možda više? ljubi ga komandant
Naravno u vukojebini kakva je Srbija ubice su slobodni građani jer je za sva ubistva odavno oslobođen u toj Španiji za ubistvo ideš na doživotnu nema priče u Srbiji za mnogo ubistava budeš oslobođen ako imaš pare i veze,očekujem ga u nekom rijalitiju kod Marića ili kod Žeksa kad se vrati
neke pogodio metak, neke potrovao heroinom...od njega su gori ,,oni" koji su u drzavnim strukturama

kako bi to bio dobar intervju ja mislim imao bi 5 miliona pregleda sigurno
ako neko zna Marica neka mu predlozi... jao kakva bi to emisija bila , za sva vremena...
I Maricevo pitanje kada si upoznao Arkana
to ti je to živo blato u kome se davi ovo društvo i ovaj region,na kraju tog intervjua će da puste snimak Ceki koja tvrdi kako je njen Željko oduvek cenio Luku kao pouzdanog saradnika i nadasve srbskog patriotu i rodoljuba i onda nema dalje Luka može da bude nosilac neke izborne liste na nekim narednim izborima u toj septičkoj jami mi plivamo sve vreme što bi reko Bora sarma u gownima plivanje pravo je uživanje

to ti je to živo blato u kome se davi ovo društvo i ovaj region,na kraju tog intervjua će da puste snimak Ceki koja tvrdi kako je njen Željko oduvek cenio Luku kao pouzdanog saradnika i nadasve srbskog patriotu i rodoljuba i onda nema dalje Luka može da bude nosilac neke izborne liste na nekim narednim izborima u toj septičkoj jami mi plivamo sve vreme što bi reko Bora sarma u gownima plivanje pravo je uživanje
Cecu ne bih komentarisao
Ali Luka jeste srpski patriota kad je sa 18 godina otisao u rat gdje se glava lako gubi!
To mu ne moze niko osporiti

Back