misljenje o konfiguraciji?

Kuciste poklanjaju ja mislim ,to i nema neku vrednost ako su stavili ssd od 3000din npr. :lol:

Sta znam ja mu zelim samo najbolje da uzme za svoj novac . mozda da okaci jos neku konfu pa da mu pisemo.

Ukratko taj procesor je ok , jedino to :lol: mozda zato sto je najskuplja komponenta.

Kuciste poklanjaju ja mislim ,to i nema neku vrednost ako su stavili ssd od 3000din npr. :lol:

Sta znam ja mu zelim samo najbolje da uzme za svoj novac . mozda da okaci jos neku konfu pa da mu pisemo.

Ukratko taj procesor je ok , jedino to :lol: mozda zato sto je najskuplja komponenta.
jasno je zasto se njemu konfiguracija svidela
sestojezgarni porcesor (ne znam koje generacje) i 16GB RAM-a

Jos nisu naveli koje napajanje - ime i model, znaci noname , kunfu neko.
Kapiram da gledaju da je ova konfa mali potrosac mozda max 150W pa onda i to napajanje moze isto da tera bez problema.
A to kao 500W izvlaci max 300W i to je to.
Pa da ,jednom sam testirao frontier deklarisan na 500w i spalio ga na 280w :D .....trude se da bude sto jeftinije a privlace dobrim procesorom ali zato stede na za mene najvaznijim delovima racunara....navlace ljude koji kupuju na kredite bez kamate,posto u gotovini ovo niko sigurno ne bi kupio, bar ja mislim....opet ne menja da ce ovaj racunar verovatno ljepo raditi i da je za te pare ok (mislim novo sa garancijom)....samo neka mu ne uvale dve godine garancije,posto te komponente imaju minimum 3 godine (ploca,procesor,memorija,SSD)

Hvala svima na odgovorima, sto se tice ssd-a imam jos jedan od 240 gb, tako da necu da ostanem na 240 , neko je spomenuo za dual channel da je navlakusa, slazem se s jedne strane a s druge i ne jer bi na taj nacin korisnik ostao na 16 gb rama, s obzirom da maticna ima samo 2 slota. Svestan sam da maticna i napajanje verovatno nisu za pohvalu, ali mislim da je ovako nesto ok skroz, pogotovo kad ni na kupujem prodajem ne bih mogao da nadjem istu konfiguraciju za manje para. Nisam se ubijao trazeci bas, bio bih zadovoljan da me ovo koristi par godina kako treba, ne ocekujem nista previse, a do tad ce ddr5 verovatno da postane mejnstrim pa Boze zdravlja da se uzme nesto ozbiljnije ali otom potom.

Hvala svima na odgovorima, sto se tice ssd-a imam jos jedan od 240 gb, tako da necu da ostanem na 240 , neko je spomenuo za dual channel da je navlakusa, slazem se s jedne strane a s druge i ne jer bi na taj nacin korisnik ostao na 16 gb rama, s obzirom da maticna ima samo 2 slota. Svestan sam da maticna i napajanje verovatno nisu za pohvalu, ali mislim da je ovako nesto ok skroz, pogotovo kad ni na kupujem prodajem ne bih mogao da nadjem istu konfiguraciju za manje para. Nisam se ubijao trazeci bas, bio bih zadovoljan da me ovo koristi par godina kako treba, ne ocekujem nista previse, a do tad ce ddr5 verovatno da postane mejnstrim pa Boze zdravlja da se uzme nesto ozbiljnije ali otom potom.
Svestan si da dve KLJUCNE stvari za sistem nisu OK ali OK? Hm, dobro..Tvoj novac...

Back