- Poruka
- 63.764
Доминикана, Венецуела.
Ако гледамо просек, то би било то.
Ако гледамо просек, то би било то.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi ko sta voli. I sta je kome lepo. Neko voli sitnije, neko raskosniju gradju. Neko svetlije, neko tamnije. Nema najlepsih.
Meni je lepa zena, zena punijih usana, lepog, zdravog osmeha, naglasenih jagodica, maaalo upalih obraza, inteligentnog pogleda,...
Za moj ukus ubedljivo najlepsa Pogledajte prilog 306171
Ali opet, to nema mnogo veze sa podnebljem.
i za moj, nekidan sam gledo onaj film gdje je prostitutka jao majko mila kaka je
- - - - - - - - - -
i broj 2 nastasja kinski
Madjarice nekako nemaju ukusa ni osjecaj za uklapanje boja, mozes je na kilometar prepoznati.
Japanke. Toliko ljupkosti, ženstvenosti i topline, sve u jednom.
Drugačija je to kultura u odnosu na Zapad. Njima je kolektivizam na prvom mjestu, individualizam baš i nije na cijeni.
...još od letos me drži impresija povodom onih ruskinja...znaš, otvaro sam temu...
pa sam gledo po nekim tamo forumima najlepše žene evrope i to...
pa me zanima šta će žene, znači ne muški, nego žene da kažu, šta one misle koje žene ovako spadaju u najlepše na svetu, misim državljanke koje države ?
može i muški da napišu nešto, al nije neophodno, njihovo me mišljenje ovom prilikom ne zanima
Ne misliš da kultura utiče na ljepotu? Zapravo, utiče na ponašanje, a samim tim i na utisak koji stičemo o osobi kada dođemo sa njom u kontakt. Sem ako ovdje ne mislite na ljepotu u grubom smislu, tipa žena sa naslovnice. Ja sam misla da je u pitanju ljepota uživo.
Превише су смерне.
Ја волим ватреније типове, мало дивље, а женствене.
ranije kad je bilo prenosenje onih takmicenja za legalnu prostituciju "mis sveta" stvarno su me uvek odusevljavale indike (medjutim to nije cista indika, to su mesavine) i latino (opet mesavine) i uvek pobedjivale...još od letos me drži impresija povodom onih ruskinja...znaš, otvaro sam temu...
pa sam gledo po nekim tamo forumima najlepše žene evrope i to...
pa me zanima šta će žene, znači ne muški, nego žene da kažu, šta one misle koje žene ovako spadaju u najlepše na svetu, misim državljanke koje države ?
može i muški da napišu nešto, al nije neophodno, njihovo me mišljenje ovom prilikom ne zanima
Da malo budemo objektivni , najcesce su za mis svijeta pobjedjivale Venecuelanke i Indijke .ranije kad je bilo prenosenje onih takmicenja za legalnu prostituciju "mis sveta" stvarno su me uvek odusevljavale indike (medjutim to nije cista indika, to su mesavine) i latino (opet mesavine) i uvek pobedjivale
tako da dodje mu tako nesto, mesano je u vecini lepse
Da malo budemo objektivni , najcesce su za mis svijeta pobjedjivale Venecuelanke i Indijke .
Da glasam za njih ne mogu jer ni jednu od njihovih nisam vidio uzivo .
Mi se uglavnom opredjeljujemo za Evropljanke jer su iste kao i nase ali sjecam se kad
su kod mene u kafic dosle djevojke iz neke studentske razmjene ( AIESEC ) .
Sve su bile lijepe ali najljepsa je bila jedna kosooka . Imala je tako lijepo lice da je to nevjerovatno .
Nasi momci su se scucurili i samo je gledali ispod oka .