mišljenje njeno

Dee Lite

Domaćin
Poruka
4.299
...još od letos me drži impresija povodom onih ruskinja...znaš, otvaro sam temu...
pa sam gledo po nekim tamo forumima najlepše žene evrope i to...
pa me zanima šta će žene, znači ne muški, nego žene da kažu, šta one misle koje žene ovako spadaju u najlepše na svetu, misim državljanke koje države ?
može i muški da napišu nešto, al nije neophodno, njihovo me mišljenje ovom prilikom ne zanima

...još od letos me drži impresija povodom onih ruskinja...znaš, otvaro sam temu...
pa me zanima šta će žene, znači ne muški, nego žene da kažu, šta one misle koje žene ovako spadaju u najlepše na svetu, misim državljanke koje države ?
može i muški da napišu nešto, al nije neophodno, njihovo me mišljenje ovom prilikom ne zanima
.....

dvanes pregleda a nijedan odgovor :/
pa napišite nešto turim vas na sedište od bajsa

Pa kad pitas samo zene:rumenko:
I,stvarno,sta trazim na ovom pdf-u?
Ghelyon.gif

pa dobro, kad su već sve muški počeli da pišu napiši slobodno :lol:

- - - - - - - - - -

Шта фали Јерманкама, ко оне Кардашијан, раскалашне.

ja što sam vido ono malo jermenaka na privremenom radu po grčci ono brate na ništa ne liči...al dobro, možda su te što su došle tamo takve, a one što ostale u domovini im super

mislio sam ovako kad sabereš više primeraka jednog naroda, pa na osnovu toga doneseš neki zaključak...npr ruskinje, ukrajinke, nemice, itd...
a ne individualne primerke (zamalo da napišem pimpeke)

Zavisi ko sta voli. I sta je kome lepo. Neko voli sitnije, neko raskosniju gradju. Neko svetlije, neko tamnije. Nema najlepsih.

Meni je lepa zena, zena punijih usana, lepog, zdravog osmeha, naglasenih jagodica, maaalo upalih obraza, inteligentnog pogleda,...
Za moj ukus ubedljivo najlepsa Pogledajte prilog 306171
Ali opet, to nema mnogo veze sa podnebljem.

i za moj, nekidan sam gledo onaj film gdje je prostitutka jao majko mila kaka je

- - - - - - - - - -

i broj 2 nastasja kinski

Bila tema pre neki dan, o onom istraživanju kako izgleda prosečna ženska osoba, po zemljama... ali zaključano, valjda postavljač ne spada među moderatorkama omiljene.

Ja glasam za Francuskinje i Japanke, sa ponekom Islanđankom, tek da se zažuti...

...što se Nemica tiče, tek treba da vidim lepu čistokrvnu Nemicu. I Klaudia i Hajdi i dalje imaju facu kao SS oficir sa maskarom i perikom, a kao trebale bi da su creme de la creme tisućljećnog njemačkog inbreedinga.

Poslednja izmena:
za sex jugoslovenke i italijanke........vruce su......
sto bi rekli porceline prave....:lol:
madjarice me ne privlace a moj instikt za zene je skoro pa savrsen....ne poklapaju nam se jezici:lol:
svabice frigidne :lol:
domenikanke,kolumbijanke zene iz toplijih krajeva su bas vruce mmm..mm

Poslednja izmena:
Estonke, Letonke, taj balticki deo...Japanke, Koreanke, ponajbolje Japanke izmesane sa belcima...videla sam nekoliko u zivotu, doduse iz iste porodice, i sve su cudesno lepe....

Back