Мишљења о Prestigio телефонима

Ilija Radojkovic

Početnik
Poruka
10
Већ неко време покушавам да се одлучим који телефон да купим а да буде до 20.000рсд. Видео сам негде Prestigio као јефтине и јаке телефоне, али не знам ништа о њима. Да ли неко има њихов телефон? Ја сам бацио око на Multiphone 4055 због добрих карактеристика и јаке батерије. Има ли неко искуства с тим? Примам и препоруке других произвођача са ценом до 20.000. Поздрав :)

Nisam bas cula reci hvale o prestigio, nemam ga pa necu da sirim dezinformacije. Ne preporucujem i phone, licno vise sam za android. Probrljaj malo na forumu mobilni svet. Mislim da je alcatel se vratio na trziste sa pristupacnom cenom i dosta solidnom ponudom i cene im se uglavnom i krecu u tom rasponu, tako da za oko 200 evra mozes da nadjes neki ok

Не бих Apple, не волим их баш, пре бих андроид неки. Што се тиче батерије, није ми проблем да га пуним сваке ноћи, ионако ноћу ништа посебно не радим с телефоном :) Видео сам да има неки модели да јачом батеријом, па сад размишљам. А какав је WindowsOS, може ли се поредити са Андроидом, с обзиром на то да је скоро изашао :)

Windows OS je malo "zaguljen" za pocetnike je nikakav, ali posle nekog vremena se uhodas lako, i bolje ti je Android nego Windows OS

mozda za tebe je zaguljen jer nisi imao ,, imeni upocetku dan dva a posle kadse uhodas bez greske prosto leti nema baga itd ono stoje meni bitno atoje da sve aplikacije rade stalno kao ,, skype , viber , whatsapp ,, doksam imao Samsung Galaxy S II , stalnomi negde koci kadsam uklonio skype i viber ondaje bilo dobro ,, kod lumie tih problema nema ,, i jedan plus za navigaciju i mape radi ehtra ,, a cena dosta jeftini

Већ неко време покушавам да се одлучим који телефон да купим а да буде до 20.000рсд. Видео сам негде Prestigio као јефтине и јаке телефоне, али не знам ништа о њима. Да ли неко има њихов телефон? Ја сам бацио око на Multiphone 4055 због добрих карактеристика и јаке батерије. Има ли неко искуства с тим? Примам и препоруке других произвођача са ценом до 20.000. Поздрав :)

Za te pare bolje ti je da uzmes neki dobro ocuvan HTC ili Samsung, moze i neko je preporucio i Iphone 4.
Ti Prestigio telefoni dosta su skloni kvarovima, konkretno taj sto si naveo, cas mu ode zvucnik, cas mikrofon, wifi zna da baguje, gps katastrofa.

Не знам какви су им телефони,ја имам таблет(има у себи и телефон,СИМ картицу) и могу ти рећи да је одличан!
Мој савет је:избегавај ПОЛОВНО,осим ако баш знаш од кога купујеш и зашто га продаје ;)

Nemoj da kupuješ njihove proizvode....škart su...za 170-180eura imaš Nokiu lumiu 520,telefon je fantastičan,na uporednim testovima na youtubeu slobodno pogledaj pobedjuje svaki android telefon u tom cenovnom rangu,probaj ga nećeš se pokajati.....i vrlo je lep

Back