sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Nikad nisam pitao. Sta vi mislite o coveku koji misli i cak je ubedjen u sebe da on najbolje jebbbe ili torba kako god, jel to normalno ili on gresi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis objektivnaIstina je u očima posmatrača. Realnost je subjektivna
Super i da nije tako samopouzdanjem ce mnoge kresneNikad nisam pitao. Sta vi mislite o coveku koji misli i cak je ubedjen u sebe da on najbolje jebbbe ili torba kako god, jel to normalno ili on gresi?
Ne, nego subjektivna. Objektivno je nepristrasno mišljenje koje je činjenicama podržano. Ja govorim da je istina subjektivna kategorija, kao i realnost. Ono što je za mene realnosti i istina, za tebe nije. Tako, subjektivna je reč koju koristim.Mislis objektivna
To je super, tako i treba da bude. Samopouzdanje, sigurnost u sebe je nesto sto treba da krasi svakog ko bi da j.ebe vise od proseka. Nije to nista nenormalno, cak vise u nekim situacijama je i vrlo pozeljno.Nikad nisam pitao. Sta vi mislite o coveku koji misli i cak je ubedjen u sebe da on najbolje jebbbe ili torba kako god, jel to normalno ili on gresi?
Ma ni jedna. Jedna je rekla kao, tebi je nesto veci od drugih a kao tehnika je katastrofa, da se popnem i derem bez dodira i ljubljenja.svasta s tobom sinke pa mi znamo da ti najbolje torbas...
koja te to pogodila u zivac i sa kime te poredi![]()
Торбати, Синкетов дугогодишњи синоним за имати полне односе.Da najbolje torba? Pojasni.
Smešno.. Na nivou čiji je tata jači kao deca. Munjevito ispadam sa teme.Торбати, Синкетов дугогодишњи синоним за имати полне односе.
Где ћеш следеће да упаднеш, да се сретнемо? Хехе.Smešno.. Na nivou čiji je tata jači kao deca. Munjevito ispadam sa teme.
Sta je problem ili mislis da najbolje torbas ili neSmešno.. Na nivou čiji je tata jači kao deca. Munjevito ispadam sa teme.
Nije moj bato, to je izraz starih zagrebackih fakinaТорбати, Синкетов дугогодишњи синоним за имати полне односе.
Iza horizonta što bi rekao Bane Sanšajn.Где ћеш следеће да упаднеш, да се сретнемо? Хехе.
Ma jok, nisam torbar. Jbg.Sta je problem ili mislis da najbolje torbas ili ne
Ја реко у Причу, или негде, па да се прошетам.Iza horizonta što bi rekao Bane Sanšajn.
Može, volim šetnje strvinice.Ја реко у Причу, или негде, па да се прошетам.
a torbanje nije kad torbaris iz torbe novcanike i slicno?Торбати, Синкетов дугогодишњи синоним за имати полне односе.