Mislite samo na bogate

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Kada resite da otvorite neku novu radnju, planirajte da u vasu radnju dolaze uglavnom bogati i imucni ljudi.

Samo njih imajte u vidu kada se odlucujete na negociju.

Takve radnje obicno uspevaju, bilo cime da se bave.

Sirotinju zaboravite da postoji.

Svi koji racunaju sa sirotinjom ce ostati sirotinja ili propasti.

Kada resite da otvorite neku novu radnju, planirajte da u vasu radnju dolaze uglavnom bogati i imucni ljudi.

A što ti lepo ne dođeš kod nas u Srbiju i obogatiš se i uživaš:confused:?

Svuda na svetu ima vise siromasnih nego bogatih.

I kada otvarate novu radnju uvek mislite samo na one koji imaju pare.

Od njih i sa njima cete moci da zivite.
Od sirotinje nema vajde.

Ta istina je u praksi nebrojeno puta dokazana.

Ko ne veruje - neka pokusa.

A mozes li ti povjerovati nama kad ti kazemo da ti pojma nemas kako se ovdje zivi i ko je ovdje dobar, a ko los platisa?

Smaras nas uvijek sa istim pricama, MOZDA je to tako tamo gdje ti zivis, ali ovdje nije, ti ovdje ne zivis pa i na znas kakve su navike ljudi ovdje, Venecunela je daleko, ovdje su se vremena promijenila, kako to ne mozes da shvatis vise, nije pretesko za razumjeti?

Svuda na svetu ima vise siromasnih nego bogatih.

I kada otvarate novu radnju uvek mislite samo na one koji imaju pare.

Od njih i sa njima cete moci da zivite.
Od sirotinje nema vajde.

Ta istina je u praksi nebrojeno puta dokazana.

Ko ne veruje - neka pokusa.
Opet ti tvrdim da grešiš-ali sad je već kasno i previše sam umorna da bih ti objašnjavala.
Tebi želim da pokušaš sa tim što si naumio i da nam se javiš za godinu dana i kažeš da li isto misliš:cool:
Ali ne zaboravi kad si gladan kod siromašnog ideš da jedeš a kod bogatog da gledaš-i to je još jedna istina:bye:

Uopste se ne slazem posto ti bogati ili svrate ili zaborave pa moras da ih cimas da si nabavio nesto za njih..to je par stvari u mesec dana treba gledas u pasulj dal ce udje neko..ovako valjas kinesku robu za sirotinju koje je sve vise i stalno kaplje

Zato sto ste svi tako jako pametni - zato ste i tu gde ste.

Nemojte za to kriviti politiku.

Nama ovdje nista ne fali, imamo odlicna primanja, imamo prirodnu hranu, imamo lijepe zene, imamo osjecaj ispunjenosti da zivimo u rodnom mjestu ili na "domacim" prostorima, dakle, nemamo nijedan razlog da patimo za nekom promjenom, otkud ti ideja da bismo mi nesto mijenjali i zeljeli da zivimo kao ti u Venecueli?Zivimo trista puta bolje nego ti, mozda je pravilnije reci :"Ti si tu gdje jesi zbog takvog nacina razmisljanja"!

Covjece, ti na nas gledas kao na neku bijedu i sirotinju i konstantno nam dijelis lekcije kako da zaradimo neki dinar i izvucemo se iz bijede!!!

Alooo, pa ti nisi normalan nikako!!!

Još jedna u nizu Blajbijevih ‚‚bisera‚‚ mudrosti.:manikir:

Zivimo trista puta bolje nego ti

Covjece, ti na nas gledas kao na neku bijedu i sirotinju i konstantno nam dijelis lekcije kako da zaradimo neki dinar i izvucemo se iz bijede!!!

Alooo, pa ti nisi normalan nikako!!!

Najveca steta od ratova devedesetih za Srbiju je sto su SVI PAMETNI OTISLI....

A Beograd i Vojvodina se napunili onima iz pasivnih krajeva...

Da ne kazem kao ti... :bljak:

Najveca steta od ratova devedesetih za Srbiju je sto su SVI PAMETNI OTISLI....

A Beograd i Vojvodina se napunili onima iz pasivnih krajeva...

Da ne kazem kao ti... :bljak:

Sta je, ne podnosis nikakvu vrstu kritike?Pa jasno...

Ne, ja ne zivim ni u BG ni u Vojvodini, zivim i radim tamo gdje sam rodjen, sebe smatram uspjesnim covjekom jer sam u svom mjestu uspio obezbijediti svoju egzistenciju, a nisam po nju morao ici tamo daleko kao ti.Da si nesto vrijedio ostao bi ovdje i uspio ovdje, a ne bi nam iz daleke Amerike dijelio lekcije smatrajuci nas sirotanima kojima je potrebna pomoc u savjetima jer smo priglupi i ne umijemo sami da obezbijedimo svoj opstanak!

Ma daj cica, razguli odavde vise, dosta je tvoje tiranije!

Sta je, ne podnosis nikakvu vrstu kritike?Pa jasno...

Ne, ja ne zivim ni u BG ni u Vojvodini, zivim i radim tamo gdje sam rodjen, sebe smatram uspjesnim covjekom jer sam u svom mjestu uspio obezbijediti svoju egzistenciju, a nisam po nju morao ici tamo daleko kao ti.Da si nesto vrijedio ostao bi ovdje i uspio ovdje, a ne bi nam iz daleke Amerike dijelio lekcije smatrajuci nas sirotanima kojima je potrebna pomoc u savjetima jer smo priglupi i ne umijemo sami da obezbijedimo svoj opstanak!

Ma daj cica, razguli odavde vise, dosta je tvoje tiranije!

Ha,ha,ha...pa nemoj zemljače tako,treba valjda da nam je čast što jedna takva veličina dolazi da nas savetuje šta i kako treba da radimo...mi jel' ne znamo pošto su SVI PAMETNI OTIŠLI odavde...,...

Back