radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
U dogledno vreme nameravam da se iselim iz Beograda i to na neko mesto od minimum 500 m nadmorske visine pa i vise.
Najbliza mi je planina Rudnik
Ako otvaras rudnik zlata racunaj na mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U dogledno vreme nameravam da se iselim iz Beograda i to na neko mesto od minimum 500 m nadmorske visine pa i vise.
Najbliza mi je planina Rudnik
А по теби, сви треба да живе искључиво у граду, а на селу да не живи нико? Ја као друга генерација рођених Београђана, који више немам своје село, свакако да нећу живети на селу. Онај ко је Х-та генерација сељана има све могуће разлоге да остане у свом селу: природа, чист ваздух, здрав живот... Типични коментар модерних марксиста о тобожњој привилегованости једних наспрам других, илити на енглеском, тако популарно код демократа, социјалних либерала, и прогресивних снага: "Check your privilege!", ето чак и код Титових омладинаца у пензији, коментар који треба човека да натера да се стиди због неке своје измишљене привилегије. Пази, неморално и лицемерно што кажем да је за сељанчицу рођену у вековној генерацији сељана боље да остане на селу. Хркљуш.Lako je živeti u (Beo)gradu a pričati kako drugi treba da žive u selu - samo što je nemoralno i licemerno!
А по теби, сви треба да живе искључиво у граду, а на селу да не живи нико? Ја као друга генерација рођених Београђана, који више немам своје село, свакако да нећу живети на селу. Онај ко је Х-та генерација сељана има све могуће разлоге да остане у свом селу: природа, чист ваздух, здрав живот... Типични коментар модерних марксиста о тобожњој привилегованости једних наспрам других, илити на енглеском, тако популарно код демократа, социјалних либерала, и прогресивних снага: "Check your privilege!", ето чак и код Титових омладинаца у пензији, коментар који треба човека да натера да се стиди због неке своје измишљене привилегије. Пази, неморално и лицемерно што кажем да је за сељанчицу рођену у вековној генерацији сељана боље да остане на селу. Хркљуш.