"MISLIO SAM DA NAS NEĆE PUSTITI ŽIVE" Hrvati napali američke vojnike, gazili ih na zemlji i šutirali, od otoka ne mogu da govore

čemu ljutnja,momci?
giphy.gif

čemu ljutnja,momci?ugradili ste raznorazne turke,rome,arbanase,vlahe,bugare,cincare,grke,ove-one pod svetosavskim kultom u novonastalu srpsku drzavu,i naravno da se je izgled novonastale nacije malo promjenuo.ništa negativno...
Kad tad će preplanuli ten biti u modi...

Pa to...e, Max, viđu moje omiljene ustašice..."ja sam mala garava...crna tvoja ciganka"...

Pogledajte prilog 605557

Nije joj mane da je za mnom...:mrgreen:
grga,proša sam pola svita,što poslovno,sto kreativno.nema lipših zena od naših srbohrvatica,oca mi očinskog...

grga,proša sam pola svita,što poslovno,sto kreativno.nema lipših zena od naših srbohrvatica,oca mi očinskog...

Tu se slažem.

Mada kažu neki, koji su mrsili po Amerikama, da u Južnim Amerikama ima svačega da valja.

Hebem li ga, još sam živahan, možda stignem do neke Venecuele i okoline...

Tu se slažem.

Mada kažu neki, koji su mrsili po Amerikama, da u Južnim Amerikama ima svačega da valja.

Hebem li ga, još sam živahan, možda stignem do neke Venecuele i okoline...
ne idi i ne troši šolde.ako oćeš neku "prominu" zaleti se do splita.tako i ja radim.sarajevo-beograd-n.sad pa nazad.em imaš dobro poist,popit i ono treće...

Poslednja izmena:
Evo što znači kad imaš dobar image.
I kad ih se prebije, hrvatski gosti tvrde da nam je zemlja prekrasna:

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crn...hrvatima-koji-su-nam-pruzili-podrsku/9531794/

"Ima jako, jako puno dobrih ljudi u vašoj zemlji, bez obzira na ono što se dogodilo nama. Zemlja je prekrasna i proveli smo se odlično, dok sve nije krenulo naopako."

...nastavljate sa izgovorima i nadate se nerealno, da ćete sa tim ubeđenjem u nenormalne prirodne lepote, postati nenormalno dobri ljudi... ha,ha...rvati...

pogrešno vaspitanje preko 100.g.... :kafa:

Back