Nikac od Rovina
Veoma poznat
- Poruka
- 10.184
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad tad će preplanuli ten biti u modi...čemu ljutnja,momci?ugradili ste raznorazne turke,rome,arbanase,vlahe,bugare,cincare,grke,ove-one pod svetosavskim kultom u novonastalu srpsku drzavu,i naravno da se je izgled novonastale nacije malo promjenuo.ništa negativno...
daj grga,nije ovo tvoj nivo.vidiš da malo potpaljujem ovu mladjariju...![]()
već je.vidiš ove naše polovnjače kako malo-malo pa u begiš.beograd je svet i pun lepih crnomanjastih derana...Kad tad će preplanuli ten biti u modi...
zato i postoje ovakva mjesta.ko god da je izmislio ovaj internet nek mu je vječna fala...Razbijam malo stres od posla...
zato i postoje ovakva mjesta.ko god da je izmislio ovaj internet nek mu je vječna fala...
grga,proša sam pola svita,što poslovno,sto kreativno.nema lipših zena od naših srbohrvatica,oca mi očinskog...Pa to...e, Max, viđu moje omiljene ustašice..."ja sam mala garava...crna tvoja ciganka"...
Pogledajte prilog 605557
Nije joj mane da je za mnom...![]()
grga,proša sam pola svita,što poslovno,sto kreativno.nema lipših zena od naših srbohrvatica,oca mi očinskog...
ne idi i ne troši šolde.ako oćeš neku "prominu" zaleti se do splita.tako i ja radim.sarajevo-beograd-n.sad pa nazad.em imaš dobro poist,popit i ono treće...Tu se slažem.
Mada kažu neki, koji su mrsili po Amerikama, da u Južnim Amerikama ima svačega da valja.
Hebem li ga, još sam živahan, možda stignem do neke Venecuele i okoline...
ne idi i ne troši šolde.ako oćeš neku "prominu" zaleti se do splita.tako i ja radim.sarajevo-beograd-n.sad pa nazad.em imaš dobro poist,popit i ono treće...
Nisi ti izašao iz svoje vukojebine, inače ne bi bio zakržljao![]()
Biće neki Srbenda 100%zato i postoje ovakva mjesta.ko god da je izmislio ovaj internet nek mu je vječna fala...
Evo što znači kad imaš dobar image.
I kad ih se prebije, hrvatski gosti tvrde da nam je zemlja prekrasna:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crn...hrvatima-koji-su-nam-pruzili-podrsku/9531794/
"Ima jako, jako puno dobrih ljudi u vašoj zemlji, bez obzira na ono što se dogodilo nama. Zemlja je prekrasna i proveli smo se odlično, dok sve nije krenulo naopako."
Zemlja je prekrasna i proveli smo se odlično, dok sve nije krenulo naopako."
kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ustaskaPa to...e, Max, viđu moje omiljene ustašice..."ja sam mala garava...crna tvoja ciganka"...
Pogledajte prilog 605557
Nije joj mane da je za mnom...![]()
Mozda samo na Andamanskim ostrvima, Papua Novoj Gvineji ili ponegde u Africi ili dzunglama Amazonije.....Nije čak ni Balkan, ovako nešto se ne dešava nigde u svetu...