Mislio da ga devojka vara, a onda doživeo ŠOK ŽIVOTA!

gost 401905

Elita
Poruka
19.065
https://www.krstarica.com/zivot/ziv...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Mislio da ga devojka vara, a onda doživeo ŠOK ŽIVOTA!​

Dečko ju je ostavio jer je mislio da ga vara, a ona je u stvari izmišljala da ide u prodavnicu ili obavlja razne poslove kako bi mogla da u miru jede pileće medaljone u Mekdonaldsu. Njen je dečko vegan, a i ona je pristala da postane veganka kad su se zajedno useljavali, ali ipak nije mogla da izdrži bez mesa.

Devojka kaže da je krišom jela meso jer nije želela da razočara partnera, a za svoje posete Mekdonaldsu najmanje dvaput nedeljno smišljala je razne izgovore. Usput bi, kako je sama priznala, kupila po nekoliko stvari u prodavnici, kako bi imala alibi.

„Na putu kući svratila bih u prodavnicu i kupila nekoliko namirnica koje nam uopšte nisu bile potrebne, kako bih bila uverljivija. Mesecima sam to radila, pa je vremenom počeo da sumnja. Juče je poludeo i optužio me da ga varam jer često odlazim od kuće i ne dam mu da ide sa mnom“, objasnila je ona.
Dečko je raskinuo sa njom, a ona kaže da mu je sve priznala, ali da joj ne veruje.

„Misli da lažem da idem u Mekdonalds i ubeđen je da spavam sa drugim. Kako da mu dokažem da ga nisam varala? Nikad nisam mislila da ćemo raskinuti zbog ovakve gluposti“, zaključila je.

I treba da ju je ostavio kad je jela ta gov*na iz McDonaldsa.
To kao da se natuces hrenovki i kazes da si imao mesni obrok, a u stvari se najeo naribanog kartona.
Da je barem jela pravo meso.

Bivsa kolegica s posla je bila veganka, dok je jedan kolega imao roditelje na selu, pa je jednom prilikom preodusevljen prepricavao svinjokolje, da mu je to omiljeno doba godine, kada svinju izvlace iz tora, tupom stranom sikire zveknes po glavi, pa klanje, surenje, tranciranje, mljevenje, punjenje krvavica, kobasica, s takvim zarom i odusevljenjem je o tome pricao, a ova veganka slusa u licu bijela kao krec.

Poslednja izmena:
Ti vegani kao šire mudrost "Da ti vidiš uživo kako ta životinja pati, pa jedi onda meso kad vidiš kako umire". A ja se mislim "E, sestro slatka, nagledao sam se ja kako kolju svinje i vade sve iz njih i ispiraju creva. :D
Veganstvo mi je preekstremno, ali moram priznati da vegeterijanstvo smatram ok.
Oni jedu ribu, morske plodove, u biti sve osim bijelog i crvenog mesa.
Vegani jedu povrce i valjda hranu za ptice.
E sad, zanimljiva stvar, tu kolegicu veganku s posla bi netko zamislio da ima 50 kg s krevetom, ali ne, cak je bila pomalo guzata.
Valjda je jela puno peciva i slicnih stvari.

Veganstvo mi je preekstremno, ali moram priznati da vegeterijanstvo smatram ok.
Oni jedu ribu, morske plodove, u biti sve osim bijelog i crvenog mesa.
Vegani jedu povrce i valjda hranu za ptice.
E sad, zanimljiva stvar, tu kolegicu veganku s posla bi netko zamislio da ima 50 kg s krevetom, ali ne, cak je bila pomalo guzata.
Valjda je jela puno peciva i slicnih stvari.
Vegetarijanac je prihvatljiv. Vegan je prosto glupa osoba. :D

Back