Mislim o tebi, maštam o tebi

Još jedan iz sela

Poznat
Banovan
Poruka
7.335
Postoji li na Forumu, ili na Internetu, neka osoba o kojoj mislite, možda i mnogo, mnogo češće nego što ta osoba misli na vas, sa kojom vodite zamišljene dijaloge, u sebi sa njom razmatrate teme koje vas interesuju, razmišljate o onome što vam je ta osoba rekla ili napisala, pokušavate svet sagledati njenim očima, svoje poimanje sveta pokušavate njoj predstaviti, razumeti njene odluke koje neodobravate, maštate o vremenu provedenim sa njom, o tome da je nekad, slučajno ili namerno, prvi put, ili ponovo sretnete, mada se vaši životni putevi ne ukrštaju, i teško da će se ukrstiti?
Možda ste zaljubljeni, a možda i niste, možda je ta osoba istog pola kao i vi, možda ste samo usamljeni, ili vam je dosadno, pa zato vam misli beže i mozak traži zanimljivu temu?
Ako postoji takva osoba, zašto vi mislite o njoj, po vašem mišljenu?

desi se kada nismo u istoj drzavi (a meni je citav zivot takav, valjda imam takvu energiju)
nisam pasivan tip koji ce se zadrzati na mastanju nego postavim osnovu da se sretnem ili provedem vreme sa njom / njim. nije problem da uskocim u avion u petak uvece i da se nadjem sa ortakom u spanij, portugalu, italiji ili vec na nekom drugom mestu. nije mi problem ni da neko dodje kod mene, ili da ja odem do njega, imam raspuste pa mogu sebi da dozvolim takvo ponasanje s jedne strane a i verujem da prepreke izmislja osoba koji ne zeli da nesto konktretno uradi, vec vise voli da fantazira s druge. covek stvara prilike, mogucnosti su beskrajne. iako vreme izmedju vidjanja popunim naravno da i razmisljam o njemu/njoj, ne zato sto mi je dosadno i nemam sta pametnije da radim nego zato sto mi je stalo.

:think: pa bilo je par likova na koje sam znala da pomislim i kad nisam bila na forumu...zaitrigiralo me je njihovo pisanje....godinama sam tu i mogu da uhvatim neke segmente karaktera tih osoba, ako je dovoljno dugo ovde i znaju da mi postanu bas zanimljive....cak ima par njih sa kojima bih, da su druge okolnosti ,mozda pozelela i da produbim....

desi se kada nismo u istoj drzavi (a meni je citav zivot takav, valjda imam takvu energiju)
nisam pasivan tip koji ce se zadrzati na mastanju nego postavim osnovu da se sretnem ili provedem vreme sa njom / njim. nije problem da uskocim u avion u petak uvece i da se nadjem sa ortakom u spanij, portugalu, italiji ili vec na nekom drugom mestu. nije mi problem ni da neko dodje kod mene, ili da ja odem do njega, imam raspuste pa mogu sebi da dozvolim takvo ponasanje s jedne strane a i verujem da prepreke izmislja osoba koji ne zeli da nesto konktretno uradi, vec vise voli da fantazira s druge. covek stvara prilike, mogucnosti su beskrajne. iako vreme izmedju vidjanja popunim naravno da i razmisljam o njemu/njoj, ne zato sto mi je dosadno i nemam sta pametnije da radim nego zato sto mi je stalo.
ja sam bas kontra tebe.cak i kad me neko zainteresuje volim da to ostane samo u domenu fantazije.
ovo ovde shvatam kao mesto gde se igram i ne volim da mi se mesa sa RL

pretpostavljam da to kod mene ima veze sa tim da se bojim da cu se razocarati u tu osobu,jer ne znas dal je ono sto pise,ili nesto drugo,ili ce se oni u mene razocarati,pa onda to kad predje u RL vuce neku obavezu sa sobom,prelazi u neku drugu dimenziju
ne znam

ovde imam nekoliko prijateljica sa kojima se cujem ne bas svako vece, ali skoro svako i puno mi znace.
nisam upoznala ni jednog tipa odavde sa foruma ali jesam neke ljude preko neta i presla sa samo virtuelnog na konkretan teren. vise volim da probam i razvijem kontakt sa covekom koji mi prija ako je moguce nego da odrzavam povrsne odnose, ne lezi mi to.
ne bojim se da se razocaram, ako je drugaciji od imaga kojim se predstavlja to je njegova slabost pa ne mogu da se razocaram u slabost - uostalom nije to nista strasno dok nema drugih posledica. svakako i dalje ima neke pozitivne osobine koje su mi se dopale, karakter, energiju, snagu volje ili fer plej, inteligeciju ili elokventnost, ono ostalo mu oprostis.

amin.

ovde imam nekoliko prijateljica sa kojima se cujem ne bas svako vece, ali skoro svako i puno mi znace.
nisam upoznala ni jednog tipa odavde sa foruma ali jesam neke ljude preko neta i presla sa samo virtuelnog na konkretan teren. vise volim da probam i razvijem kontakt sa covekom koji mi prija ako je moguce nego da odrzavam povrsne odnose, ne lezi mi to.
ne bojim se da se razocaram, ako je drugaciji od imaga kojim se predstavlja to je njegova slabost pa ne mogu da se razocaram u slabost - uostalom nije to nista strasno dok nema drugih posledica. svakako i dalje ima neke pozitivne osobine koje su mi se dopale, karakter, energiju, snagu volje ili fer plej, inteligeciju ili elokventnost, ono ostalo mu oprostis.
to je istina,meni u stvari prija ova povrsnost kontakata ovde
mozda je to zato sto sam ja u gradu u kome sam isla u skolu,faks,odrasla sam ovde i imam krug ljudi od malih nogu koji cine moju realnost
slabo i u rl stvaram nove kontakte,nekako ne osecam zelju za tim,ne znam zasto.mozda je to ono,imam svoj mali svet i oko njega kineski zid :D
ali mislim da to nije tema.vrlo cesto sam na pp,pricam sa ljudima i dodiruju me njihove price.razmiljam i kad nisam na netu o tome,interesantno mi je koliko smo u nekim stvarima slicni ili razliciti

to je istina,meni u stvari prija ova povrsnost kontakata ovde
mozda je to zato sto sam ja u gradu u kome sam isla u skolu,faks,odrasla sam ovde i imam krug ljudi od malih nogu koji cine moju realnost
slabo i u rl stvaram nove kontakte,nekako ne osecam zelju za tim,ne znam zasto.mozda je to ono,imam svoj mali svet i oko njega kineski zid :D
ali mislim da to nije tema.vrlo cesto sam na pp,pricam sa ljudima i dodiruju me njihove price.razmiljam i kad nisam na netu o tome,interesantno mi je koliko smo u nekim stvarima slicni ili razliciti
ma novosadjanka:)
to objasnjava sve:mrgreen::lol:

ma novosadjanka:)
to objasnjava sve:mrgreen::lol:
al nisam rodom :)
kad hocu da muzu ukazem na njegove lose osobine i ja kazem,pravi si novosadjanin
mrgreen.gif
lol.gif

Postoji li na Forumu, ili na Internetu, neka osoba o kojoj mislite, možda i mnogo, mnogo češće nego što ta osoba misli na vas, sa kojom vodite zamišljene dijaloge, u sebi sa njom razmatrate teme koje vas interesuju, razmišljate o onome što vam je ta osoba rekla ili napisala, pokušavate svet sagledati njenim očima, svoje poimanje sveta pokušavate njoj predstaviti, razumeti njene odluke koje neodobravate, maštate o vremenu provedenim sa njom, o tome da je nekad, slučajno ili namerno, prvi put, ili ponovo sretnete, mada se vaši životni putevi ne ukrštaju, i teško da će se ukrstiti?
Možda ste zaljubljeni, a možda i niste, možda je ta osoba istog pola kao i vi, možda ste samo usamljeni, ili vam je dosadno, pa zato vam misli beže i mozak traži zanimljivu temu?

mmmmmm nema, nikada nije ni bilo...ne samo na forumu vec na internetu uopste. Mislim da znam i zbog cega, priznajem da imam negativnu predrasudu prema ljudima sa neta. To je predrasuda, svesna sam toga ali racionalno ne zelim da se povedem za slikom o necijem karakteru koju sam sama sazidala, opasna puzzla je net.
Jasno mi je da je moguce zaljubiti se preko zice ali ipak mislim da se od ogromne mase zagrejanih ostvari tek tu i tamo neka veza, vecina se izgubi u prevodu i recima pa odustane na kraju a izgubi silno vreme.
Slozila bih se sa tobom da je usamljenost najcesci povod, raskid ili razvod, razocarenje ili strah. Net generalno vidim kao novac, dobar sluga a los gospodar, ako on sluzi meni super ali ako covek pocne da sluzi njemu steta je na vidiku.
Sa druge strane nikada ne znas sa kim chatujes, to je rizik koji prihvatas i u zivotu ali vrsta rizika nije ista, recimo meni je skoro jedan povrsan poznanik sa neta fino sve po spisku bez razloga jer nesto nisam zelela, to je vec krupna stvar, treba se znati zastititi, i od iluzije, i od ususkanog sveta koji nije nas, i od idealnog tamo-nekog-nama nepoznatog, i od nasrtljivaca...ja ti onako drugarski ne bih savetovala podrzavanje takvih misli ako ih vec imas, vec naprotiv borbu sa njima u cilju eliminacije, verujem da stubovi u zivotu moraju da budu cvrsti

Моји познаници из НС су сви дружељубиви, комуникативни, драги људи скроз и чак су они иницирали и дружење и одржавање контакт. И баш су оно штос каже - аутохтони, праве Лале..
Пословни свет у НС је гола нула, појма немају са животом. Не дај Боже да се оЦепите, па са НС-ом нико не би никад склопио ни један пословни уговор, нити остваривао сарадњу, од Мађара до Ерцеговаца, НС је најгори, гори од Косова :))) (са јачим фирмама послујем, не са боранијомО..Не мислим ни на кога са форума...то је тема.
Немам појма ко су људи лол

Da.
Zasto?
Zato sto sam tu osobu mozda nesvesno, nenamerno povredila. Pokusavala sam uvideti svoju gresku i s obzirom da nisam uspela, necu razmisljati vise o tome. U neke "price" je verovatno najbolje ne ulaziti, pa je ishod bio pravo resenje za mene. Vreme ce pokazati koju lekciju sam morala nauciti.

Back