Misli poznatih mislilaca

..ovu kovanicu slobističkih komunista ( "Ne možete vi mene toliko malo da platite,koliko ja mogu malo da radim". ) , naslušao sam se sredinom osamdesetih od odgovornih drugova sa vrha ( od preduzeća , preko predsedničkih stolica do patrijarha ) ... nekako u to vreme na sebi svojstven prozaično glup način , zastupao sam ondašnje prestravljene radnike -- današnje opljačkane i duhovno sociološki genocidirane --- tako da sam gotovo sa svim tim časnim ljudima tog doba, razgovarao o sudbini ovih ( koji su okarakterisani ovako u ovoj kovanici ) i gotovo svi su je koristili pri opisivanju duhovnog stanja tih istih radnika ..... ti ondašnji časni zastupnici društvenog bogatstva ( a sad vidim da smo bili prebogati ) , danas su tadićevska pozicionoopoziciona oligarhija časnih kontraverznih vlasnika enormne privatne svojine ( čitaj : bivše društvenodržavne imovine ) ; časni ratno profiterski članovi zločinačkog udruženja - koji nas otvoreno smatraju lenjim ništavcima ( čak otvoreno ministri prete kako će nas menjati za vredne kineze ) , od kojih ako na ovaj ili onaj način ne uzmu to malo crkavica iz slamarica ( spremljenih za kolektivno umreće ) izgubiće patriotsku borbu za očuvanje države i državne genocidne srpštine .... oni su oni časni ljudi , što im preci i predhodnici pobiše sve po šumadiji i pomoravlju - zarad te iste srpštine , pa sad oni biju bitku sa ovim ništavnim lenštinama da ostanu te jame svetu nepoznate iz patriotskih razloga ....

...našta vam liči ovo ceciledsko pravo i njegovi tvorci ?

Poslednja izmena:

Back