Mislenje o Devicama

• Začetnik teme Začetnik teme luckasta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li ti to nemas sta pametnije da pitas.Na ovom forumu je ta tema bila makar 100 puta.Zasto se pretezno postavljaju glupa pitanja na ovom forumu?Zasto se ne raspravlja o aspektima, plutonu, marsu, o kucama?Nego samo pitanja kako se slaze devica sa ovim, riba sa ovim, sta mislite o devicama, jarcevima

JA CU JASTREBE DA TI KAZEM ZASTO.ZATO STO OVO NIJE SKOLA ASTROLOGIJE VEC ZABAVNI SAJT KOJI LJUDI POSECUJU RADI RAZMENJIVANJA MISLJENJA I EVENTUALNO NEKIH NOVIH SAZNANJA.JA LICNO OBOZAVAM ASTROLOGIJU I PROCITALA SAM DOSTA KNJIGA KOJE SU UPRAVO VEZANE ZA ZNAKE,NJIHOVE KARAKTERISTIKE,MEDJUSOBNA SLAGANJA ITD.A O ASPEKTIMA,POLOZAJIMA OVOGA I ONOGA NEMAM POJMA.I STA SAD TEBI IMA DA SMETA NISI MI JASAN.AKO TI SE NE SVIDJA NEMOJ DA DOLAZIS STA SE TI KAO PRAVIS PAMETAN.SVASTA S TOBOM!

JASTREB:
Da li ti to nemas sta pametnije da pitas.Na ovom forumu je ta tema bila makar 100 puta.Zasto se pretezno postavljaju glupa pitanja na ovom forumu?Zasto se ne raspravlja o aspektima, plutonu, marsu, o kucama?Nego samo pitanja kako se slaze devica sa ovim, riba sa ovim, sta mislite o devicama, jarcevima

...e devojka je lepo pitala :roll:
i ja sam devica i mene zanima zasto kako i sa kim se dobro slaze a ne bavim se astrologijom sta sad moja pitanja su glupa :? SVASTA SA TOBOM :twisted:

Paaa, moja najbolja 2 prijatelja do sada su device. Ali tu postoji neka caka. Sa jednom prijateljicom sam se posvadjala posle 11 godina druzenja (mozete misliti), jednostavno smo prestale da pricamo (nevazno zbog cega),prestale smo da se obracamo jedna drugoj, i danas kad se vidimo na ulici-ne poznajemo se. Druga prijateljica, s kojom sam trenutno nerazdvojna, je takodje devica, a procitala sam negde da se device i jarci (ja) odlicno slazu. Ne znam, uopsteno misljenje, mogu da budu vrlo prevrtljive, znaju da lazu i da omalovazavaju, ali ako ste im pravi prijatelj mogu da stave ruku u vatru za vas!

Ja sam devica. I svi mi kazu da sam pomalo netipicna devica. Vise je nego ocigledno da mi je podznak preovladao. A pogotovo sam to osetila kada sam presla 30-tu godinu.
Device su perfekcionisti, odgovorne, tacne, pouzdane, kada vole - vole bezrezervno

Mene device nerviraju jer su za mene previse tacne, odgovorne, precizne.... Ja sam strelac pa sam skoro sve to suprotno. Volim nekonvencionalne stvari, da mi je svaki dan drugaciji, volim iznenadjenja, ne volim picajzle i isterivanje mak na konac.

Back