Mišku odsekli glavu

perzija

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
176
misko-v.jpg

Kada je Slađana Krstić iz zaječarskog sela Rgotina juče ujutru provirila u dvorište svojih prvih komšija, umalo se nije srušila od stravičnog prizora koji je ugledala.

Na betonu je spazila krvavo telo svog psa mešanca Miška, i to bez glave, a po telu je imao brojne povrede.
- Još ne mogu da verujem da je neko mogao tako da mučki ubije mog Miška. Pa i on je živo biće! Čuvala sam ga godinu dana, bio mi je mezimac i veoma sam se nasekirala kada je u petak nestao. Nisam ni slutila da će ga neko ovako masakrirati - kroz suze kaže Slađana. Pas je, kako je moglo da se vidi, najpre bio brutalno pretučen, o čemu svedoče polomljene noge i brojne povrede. Nakon toga mu je, najverovatnije sekirom, odsečena glava, a telo bačeno u dvorište Slađaninih komšija. Počinilac je telo psa najverovatnije u dvorište bacio s ulice, s obzirom na to da je pronađeno uz samu ogradu. Meštanin Miroslav Budić bio je sa Slađanom kada je pronašla telo svog mezimca.
Zaječarska policija traga za počiniocem.

http://www.alo.rs/vesti/30269/Misku_odsekli_glavu

Poslednja izmena:
Psa brutalno pretukao, pa mu odrubio glavu

Zaječar - Kada je Slađana Krstić iz zaječarskog sela Rgotina juče ujutru provirila u dvorište svojih prvih komšija, umalo se nije srušila od stravičnog prizora koji je ugledala. Na betonu je spazila obezglavljeno telo svog psa mešanca Miška.
- Još ne mogu da verujem da je neko mogao tako mučki da ubije mog Miška. Pa i on je živo biće! Čuvala sam ga godinu dana, bio mi je mezimac i veoma sam se nasekirala kada je u petak nestao. Nisam ni slutila da će ga neko ovako masakrirati - kroz suze kaže Slađana.

Pas je, kako je moglo da se vidi, najpre bio brutalno pretučen o čemu svedoče polomljene noge i brojne rane. Nakon toga mu je, najverovatnije sekirom, odsečena glava, a telo bačeno u dvorište Slađaninih komšija. Počinilac je telo psa najverovatnije u dvorište bacio sa ulice s obzirom na to da je pronađeno uz samu ogradu. Meštanin Miroslav Budić bio je sa Slađanom kada je pronašla telo svog mezimca.

- I ja sam bio u šoku, a ko ne bi pred takvim prizorom. Kakav je taj čovek koji je mogao ovako da muči životinju. To je monstrum - kaže komšija Budić.
On je, čim se pribrao, pozvao policiju inspekciju.

- U svojoj dosadašnjoj karijeri nisam videla ovako nešto. Telo psa je poslato u Veterinarski institut gde će se obaviti obdukcija - kazala je juče Azra Prodanović, veterinarska inspektorka.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/203834/Psa-brutalno-pretukao-pa-mu--odrubio-glavu

Psihopatologija na delu.
Nemam reci kojima bih opisala sta osecam dok posmatram sliku ovog nesrecnog bica.
Sad je samo pitanje dana kada ce monstrum ponovo napasti.
Mnogo bolesnika sa teskim neurozama se setaju gradom i sirom Srbije.
To je bolna istina.
A slika bi trebalo da se sada skloni...

Допиши и да поменута жена држи 15 луталица у дворишту (извор У92).

Pa sta?
Brine o njima kad nema ko.
Drzava nesposobna a ljudi ih cuvaju dok su mali pa ih puste na ulicu da gladuju i napadaju ljude a ova zena vodi racuna o njima.
Ali ti to kao patriota ne mozes to da skontas.Vama cak i zivotinje smetaju.

U nasoj provinciji vladaju pravila jednostavnog zivota. Ko te ugrozava - ti ga ske.njas. Kerovi su po selima napast i ljudi ih tamane po potrebi. To nisu kucni ljubimci uvek, vec ponekad i napast. Ne odobravam ovakvo izivljavanje nad zivotinjama, ali mediji su poceli da smaraju s ovim sra.njima o kerovima i jadnim zivotinjicama... Da je nekoga briga za zivotinje, druga bi se prica pricala. Ovo je samo medijsko zamazivanje ociju da se skrene fokus sa realnih problema oko Kosova, ekonomije, lopovluka i sl...

Što se ti ubacuješ sa ''šumom''...Kakve te veze imaš s njim...Provocira pokušava da generalno opljuje Srbe na perfidan način i jedino rešenje za to je ban...

Клонира се и настави...:neutral:..убио кера, убио мачку, убио хрчка, тадић усвојио делфина... Овај б92 и лдп ликови су стварно болес...

A to je bitno zato...:roll:
што 15 незбринутих куцова на једном месту гарантује квалитетан даноноћни лавеж, запишано цвеће, измет, миомирисе и остале лепе ствари које произилазе од боравка паса у неадекватним условима... Плашим се да ће прича да се сведе на то да ће да се ћоркира нервно лабилни комшија, а да ће медији више да се брину за мртвог Мишка, него за 15 још увек живих куцова које би врло лако могла да задеси иста судбина. У принципу, овде испаштају и пси и комшије, сиротињо и Богу си тешка :(

што 15 незбринутих куцова на једном месту гарантује квалитетан даноноћни лавеж, запишано цвеће, измет, миомирисе и остале лепе ствари које произилазе од боравка паса у неадекватним условима... Плашим се да ће прича да се сведе на то да ће да се ћоркира нервно лабилни комшија, а да ће медији више да се брину за мртвог Мишка, него за 15 још увек живих куцова које би врло лако могла да задеси иста судбина. У принципу, овде испаштају и пси и комшије, сиротињо и Богу си тешка :(

Ko je pustio pse na ulicu?
Uveo bih ja zakon pa bi ti placali velike kazne od kojih bi se odrzavali azili za pse.

Pitam ja tebe odakle toliko lutalica? Pale sa Marsa?

One što su ih na ulicu izbacili treba mlatiti obogaćenim motkama.:rtfm:

Back