Mišković oslobođen poreza na prodaju Maksija

A pazi Cecu ojadili jer je navodno utajila porez od prodaje igraca... koja sramota....

Mislim stvarno ce doci dan kada ce celokupan drzavni vrh i svi oni koji su surovali sa njima da vise po banderama. Sramota da ti panduri dolaze na vrata i hapse jer nisi platio kaznu za parkiranje ( bednih 1000din ) a ubice i prestupnici sa 24 krivicna dela setaju slobodni i ubijaju ljude, pijani klinci voze kola i gaze pesake....

A pazi Cecu ojadili jer je navodno utajila porez od prodaje igraca... koja sramota....

Mislim stvarno ce doci dan kada ce celokupan drzavni vrh i svi oni koji su surovali sa njima da vise po banderama. Sramota da ti panduri dolaze na vrata i hapse jer nisi platio kaznu za parkiranje ( bednih 1000din ) a ubice i prestupnici sa 24 krivicna dela setaju slobodni i ubijaju ljude, pijani klinci voze kola i gaze pesake....
To je Tadiceva Srbija :mrgreen:

Poslednja izmena:
Mišković oslobođen plaćanja poreza Srbiji za prodaju "Maksija"
26. 10. 2011.

Vlasnik kompanije "Delta" Miroslav Mišković neće državi Srbiji platiti porez na transakciju kojom je svoje udele u privrednom društvu "Delta maksi" prodao belgijskoj kompaniji "Delez".

:klap::klap::klap:
Ali ce zato da lese sirotinju....sitne preduzetnike....ti ce platiti Miskovicev porez:zcepanje:
:super::super::super:

pa zbog toga ste dali glas Tadicu - da vas lesi

1632596934-boris-tadic-belgrad.9.jpg
images

Poslednja izmena:

Back