MISKOVIC DELTA ....

Andreavk:
...ma ne najnovije modele mercedesa, ferarija i sl. a ipak najradije vozi yugo :)

da,on se zajebava.. imam milione ,gledaj sta vozim :shock:
uzeo bi mu ostala kola,i ostavio yuga ,bar 2 meseca.......
.....posle bi mnogo vise obozavao feraria :-D

nek pita naseg radnog gradjanina? :shock:
upeklo sunce...a njemu pukla osovina .....ili iscureli amortizeri...ili juri 30,a nema kocnice..ili... :roll:

kami83:
Pa krenite da kupujete u Merkatoru i Rodicu,i nemojte da kupujete Nike proizvode...
A ne kada dodju Slovenci da kupe C market ceo narod stane na stranu srpskih privatnika,umesto da stite svoje interese kao potrosaci...
I na tim mestima imas proizvode koje uvozi Delta.

B92: Povlašćeni uvoznik u vreme Kertesa bila je i kompanija Delta. Miroslav Mišković odbio je za Insajder, između ostalog, da odgovori na pitanje kako je došlo do toga da u vreme inflacije plaća carinu za robu odloženo, u roku od 45 dana, umesto u zakonskom roku od osam dana. Iz kompanije Delta su nas obavestili da Mišković nije zainteresovan da govori o toj temi.

Zanimljiv link,vredi procitati...http://www.b92.net/info/emisije/insajder.php?yyyy=2007&mm=02&nav_id=235501

Iron Lord:
Bez obzira da li plaćaš Miškoviću ili Slovencu...
7320.jpg

... SRBIN JE SRBIN!

Na slici> junački juriš na nove teritorije 5%, 10% a biće i 20% na dan otvaranja pa još ko prvi udje dobije i Kinder jaje od privatnika (kako se na švapskom kaže jaje?)

Jao prijo otvaraju nov hipermarket, plakni se...

Bruka i sramota bi bila za ovu drzavu da se likovi poput Miskovica ,bata koleta,drakulica
i beka izvuku nekaznjeno a ne daj boze jos i da nam pobegnu sa svim opljackanim novcem.
Tacno bih se ubio od tuge i bedaka.
Zivim u nadi da ce uskoro doci i njima crni petak.
Nije lepo da smo svi mi dekintirali postali sirotinja a pomenuta gospoda se nakrala i jos nas
sve majmunisu i drze nam lekcije kako smo lecuge i neradnici.
Ajde bogati oni sposobni i vredni a mi budale neradnicke?? ma nije valjda.
Deder gospodo da vas vidimo na prakticnom radu......recimo na robiji:):):):)

Ja bi onima iz zemunskog klana dao jos jedno 20 godina robije zato sto nisu ubili Miskovica kad su ga kidnapovali.Kao olaksavajuce okolnosti bi im dao sto su pobili dosta olosa ali ipak bi ih rebno 20 godina za Miska sto su ga ostavili zivog.

kami83:
Tacno,ali ja sam pre svega govorio o maloprodajnom sektoru gde mogu,barem teorijski da zaobidjem Miskovica i njegov Maksi... Sto se tice distribucije,tu je j.biga nemoguce zaobici Deltu...
Ne mozes da zaobidjes.Jednostavno,male prodavnice nabavljaju robu na veliko od Delte ili najprostije vlasnik radnje ode u Tempo i tamo se nakupuje,neka su i maloprodajne cene,isplati se cak i tako.
@Torrente,nije u redu,ma koliko i ja mrzeo Miskovica zbog lopovluka i unistavanja celoga naroda(osecam se danas u Srbiji gore nego kada je bio Milosevic,sa njim mi je barem situacija bila jasna:"Ja sam diktator,ne dam vlast,ovo je moja drzava a ti frajeru pali odavde,ne branim ti")pozivati na ubistvo,onda je to vrzino kolo,pricamo da nam je drzava Kolumbija a resicemo problem ubistvom najveceg bogatasa i lopova.Sve dok ne bude vlasti koja ce da ga uhapsi i da mu sudi,ostajemo balkanska Kolumbija.Kako to ide vec kod nas ,mozete ocekivati,mozda,privodjenje pravdi M.M. za desetak godina...

Mislim da je svaki dan slobode za tog lopova premija i primer za druge da nas
nemilosrdno kradu. Pod hitno bi ga trebalo staviti iza brave.
Za njega barem ima brdo dokaza i nema dilemo ko je i sta je i na koji je nacin sve stekao.

paperinos:
Mislim da je svaki dan slobode za tog lopova premija i primer za druge da nas
nemilosrdno kradu. Pod hitno bi ga trebalo staviti iza brave.
Za njega barem ima brdo dokaza i nema dilemo ko je i sta je i na koji je nacin sve stekao.

prika, imamo mi još da guslamo dok ne dođemo u takvu, idealnu situaciju da si riba za svaku vodu...
dokazi su u rečima - da su srpski radnici lenji...Neće da rade džabe, pa to ti je!

Back