gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
kakav smor bez 'tana !
premda rudi glumi ko zmaj i potseca na robi vilijamsa ,ne svidja mi se kao lik
dobar je i rudi... i'm the sausage, he's the muffin

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav smor bez 'tana !
premda rudi glumi ko zmaj i potseca na robi vilijamsa ,ne svidja mi se kao lik
Nejtan je jedini cije je objasnjenje malo komplikovano i ljudi se ne slazu zasto je on dobio besmrtnost. Ja mislim da je zato sto je u zivotu navikao da non-stop prima udarce i da ga ljudi odbacuju, pa je stvorio mehanizam odbrane da na sve gleda sa osmehom i "bas me briga, idemo dalje". Zato i deluje da ga nista ne dotice i da nista ne moze da ga povredi.
Pre ce biti da je egoista , da previse voli sebe i uvek stavlja sebe na prvo mesto![]()
to je to pogledala sam skoro prvcatu epizodu i skroz me tera dalje da gledam, a recimo ovu sa hitlerom sam instant iskljucila teve koliko me nije interesovalo .
sajmona i alisu ne volim uopste
Prva sezona je jedna od najboljih sezona neke serije koju sam ja videla. Odlican koncept, sjajna prica, fenomenalni likovi. Naravno, sve sto Nathan izgovori je instant klasik, ali ni ostali nisu losi. Ja sam volela Curtisa.
Vec su u drugoj sezoni zasrali. Sada se kod njih zavrsila cetvrta sezona (a nas lik koji je rezirao Zene sa Dedinja rezirao je poslednje dve epizode 4. sezone).
Ne znam. Posle onakve prve sezone, vec ni druga nije bila bas najbolja. Mozda sam subjektivna, jer iako mi je bilo ok otkrice ko je Superhoodie, nekako su previse na njega stavili akcenat, a meni su Sajmon i Alisa bili najmanje zanimljivi.
Ali zato prva sezona ebe kevu. Od epizode gde Curtis vraca vreme nekoliko puta, preko Nathanovog susreta sa bakutom do psiho-device, sve epizode su bile zlata vredne.
Mnogo su mi drazi kao par bili Keli i Nejtan, ili cak Alisa i Kurtis.
Slazem se ja sam pogledala 1. i 2. sezonu i onda sam pocela 3. ali sam odustala. Ne dopada mi se vise serija, pokvarili su je.
Simpaticna serijica,ali lose glume.Potovo onaj Nathan,previse izvestacenoSerija je bila odlicna u pocetku. Kasnije je sve otislo u ****. I ne mislim samo zbog Nejtana, iako mi je on bio omiljeni lik. Odlican je i Rudi. Ali sve se nekako razvodnilo. Brzo su pregoreli sa idejama.
Govorka se da ce snimati film i (verovatno) ce i Nejtan biti u njemu.
Nejtan je bio zvezda serije
Onda je otišao i serija je takođe otišla...dovraga. U Nejtanu vidim i sebe, u mnogim situacijama![]()