Misifits

Nejtan je jedini cije je objasnjenje malo komplikovano i ljudi se ne slazu zasto je on dobio besmrtnost. Ja mislim da je zato sto je u zivotu navikao da non-stop prima udarce i da ga ljudi odbacuju, pa je stvorio mehanizam odbrane da na sve gleda sa osmehom i "bas me briga, idemo dalje". Zato i deluje da ga nista ne dotice i da nista ne moze da ga povredi.

Pre ce biti da je egoista , da previse voli sebe i uvek stavlja sebe na prvo mesto ;)

Pre ce biti da je egoista , da previse voli sebe i uvek stavlja sebe na prvo mesto ;)

Ali kako to vodi do besmrtnosti? Stvarno mislim da je dobio besmrtnost jer ga naizgled nista ne moze dotuci, sta god mu se desilo, od toga ga ga keva izbaci na ulicu do toga da ga cale ostavi sa pedofilom.

Meni je Nathan uvek delovao kao neko ko je celog zivota primao udarce i sva njegova nonsalantnost je posledica toga. Na mnogo nacina, on je isti kao rani Simon - niko ga ne voli, nema prijatelje, ocajan je sa zenama, i sl. Samo za razliku od Simona, koji pati zbog toga, Nathan ne kapira (ili se pravi da ne kapira) koliki je luzer i koliko ga svi oko njega odbacuju i zaebavaju.

Meni su najdrazi Nejtan, Keli i Rudi. I Kurtis u prvoj sezoni.

Serija je pocela da se raspada kada su odustali od prvobitne ideje mladih luzera na drustveno-korisnom radu (koji, usput, imaju odredjene moci koje im stvaraju probleme) i okrenuli se nekom heorizmu i Sajmonu kao glavnom baji. On mi je bio interestantan kao lik u pocetku, ali od kako ubacise celu tu mutljavinu sa Super Hoodie i buducnoscu i od kako ga napravise za superheroja, sve je krenulo u raspad. :dash: Previse su poceli da se fokusiraju na njega i na to da je on heroj (da ne pominjemo dosadu od ljubavne price sa Alisom), i sve ostalo nekako je palo u drugi plan.

To je pocelo jos u drugoj sezoni, ali se serija negde drzala kroz trecu (tu i tamo). Onda vise nisu znali sta da rade i sve je otislo u p.m.

to je to pogledala sam skoro prvcatu epizodu i skroz me tera dalje da gledam, a recimo ovu sa hitlerom sam instant iskljucila teve koliko me nije interesovalo .
sajmona i alisu ne volim uopste

to je to pogledala sam skoro prvcatu epizodu i skroz me tera dalje da gledam, a recimo ovu sa hitlerom sam instant iskljucila teve koliko me nije interesovalo .
sajmona i alisu ne volim uopste

Sajmon i Alisa su najveci smorovi. Dok se nisu smuvali, pojedinacno su i bili zanimvljivi, ali od kako je radnja krenula debelo da se oslanja na njihovu ljubavnu pricu i tu mutljavinu sa putovanjem kroz vreme, postalo je smor.

Mnogo su mi drazi kao par bili Keli i Nejtan, ili cak Alisa i Kurtis.

Prva sezona je jedna od najboljih sezona neke serije koju sam ja videla. Odlican koncept, sjajna prica, fenomenalni likovi. Naravno, sve sto Nathan izgovori je instant klasik, ali ni ostali nisu losi. Ja sam volela Curtisa.

Vec su u drugoj sezoni zasrali. Sada se kod njih zavrsila cetvrta sezona (a nas lik koji je rezirao Zene sa Dedinja rezirao je poslednje dve epizode 4. sezone).

Ne znam. Posle onakve prve sezone, vec ni druga nije bila bas najbolja. Mozda sam subjektivna, jer iako mi je bilo ok otkrice ko je Superhoodie, nekako su previse na njega stavili akcenat, a meni su Sajmon i Alisa bili najmanje zanimljivi.

Ali zato prva sezona ebe kevu. Od epizode gde Curtis vraca vreme nekoliko puta, preko Nathanovog susreta sa bakutom do psiho-device, sve epizode su bile zlata vredne.

Slazem se ja sam pogledala 1. i 2. sezonu i onda sam pocela 3. ali sam odustala. Ne dopada mi se vise serija, pokvarili su je.

Keli i Nejtan su bili najjaci:

http://fuckyeahnathanandkelly.tumblr.com/post/38859979474/endless-list-of-otps-nathan-kelly-misfits

Ne mogu da prezalim kako su ih sjebali, pa ono stvarno nije licilo ni na sta.

Alisa i Kurtis su bili zanimljivi najvise zbog toga sto nisu smeli da se dodirnu. Mada je on u prvoj sezoni bio sasvim ok, posle su ga gurnuli u pozadinu.

Sajmon je bio zanimljiv kao geek. Kada su ga napravili macho herojem postao je dosadan. A Alisa vise nije imala sta da radi osim da bude njegova "true love", pa je i ona postala dosadna.

:whistling:
577837-antonia_thomas_frees_her_norks_in_the_brilliant_misfits.jpg

Serija je bila odlicna u pocetku. Kasnije je sve otislo u ****. I ne mislim samo zbog Nejtana, iako mi je on bio omiljeni lik. Odlican je i Rudi. Ali sve se nekako razvodnilo. Brzo su pregoreli sa idejama.

Govorka se da ce snimati film i (verovatno) ce i Nejtan biti u njemu.

Serija je bila odlicna u pocetku. Kasnije je sve otislo u ****. I ne mislim samo zbog Nejtana, iako mi je on bio omiljeni lik. Odlican je i Rudi. Ali sve se nekako razvodnilo. Brzo su pregoreli sa idejama.

Govorka se da ce snimati film i (verovatno) ce i Nejtan biti u njemu.
Simpaticna serijica,ali lose glume.Potovo onaj Nathan,previse izvestaceno :)

Nejtan je bio zvezda serije
Onda je otišao i serija je takođe otišla...dovraga. U Nejtanu vidim i sebe, u mnogim situacijama :mrgreen:

Ja Nejtana obozavam. Retko nenormalan lik, u najpozitivnijem smislu. Svaki kadar sa njim je zlata vredan. Ne znam sta bih prvo izdvojila, ali verovatno celu "I shagged someone's gran" situaciju.

Serija je totalno propala. Sada ide poslednja, peta sezona. Bas su se brzo iskvarili. Cula sam da ce posle toga snimati film. Postoji mogucnost da se Nejtan pojavi u filmu, ali nije sigurno.

Back