Misifits

nikita123

Zainteresovan član
Poruka
245
mcast_jpeg-01a_tumblrpaulamiau-1.jpg

A group of kids doing community service get struck by lightning during a storm, and begin to develop superpowers.

britanska serija,velike preporuke.Baca malo na Heroje radi moći koje likovi dobivaju ali toliko je serija iznad heroja.Nisam vidla već dugo seriju sa tako dobrim i kvalitetnim dialozima

Nathan Young je zajedno sa Dr.housom najzabavniji karakter koji se pojavio na tv ekranima:worth::worth::worth: kidam se od smijeha na svaku njegovu rečenicu

Prva sezona je jedna od najboljih sezona neke serije koju sam ja videla. Odlican koncept, sjajna prica, fenomenalni likovi. Naravno, sve sto Nathan izgovori je instant klasik, ali ni ostali nisu losi. Ja sam volela Curtisa.

Vec su u drugoj sezoni zasrali. Sada se kod njih zavrsila cetvrta sezona (a nas lik koji je rezirao Zene sa Dedinja rezirao je poslednje dve epizode 4. sezone).

Ne znam. Posle onakve prve sezone, vec ni druga nije bila bas najbolja. Mozda sam subjektivna, jer iako mi je bilo ok otkrice ko je Superhoodie, nekako su previse na njega stavili akcenat, a meni su Sajmon i Alisa bili najmanje zanimljivi.

Ali zato prva sezona ebe kevu. Od epizode gde Curtis vraca vreme nekoliko puta, preko Nathanovog susreta sa bakutom do psiho-device, sve epizode su bile zlata vredne.

samo zbog njega i gledam :D grozan je na sladak nacin :lol:

Muskarci sa lepom kosom su moja slabos'. :zstidljivko: Svidja mi se njegova kosa nenormalno. Volim kosijanere, pa to ti je.

Kod Nejtana mi se svidja to sto je on samo spolja sav k'o na struju i iritantan. U stvari je on luzer bas kao i Sajmon, samo sto Sajmon zna da ga ljudi ne vole, a Nejtan nije svestan toga. Nejtan ima te vulgarne sale ali to ponasanje deluje kao mehanizam odbrane. U stvari je sasvim odbacen, nema prijatelje a i ne ume sa zemskama (los je i kad flertuje i u krevetu).

Ne znam, svidja mi se sto je lik koji je zapravo "comic relief" ipak malo dublje odradjen. I sto Sheehan ne igra nekog "sexy frajera" nego gubitnika koji kao da je ispuzao iz kontejnera pre dva minuta (i uopste ga to ne deranzira). I ma koliko mi bile smesne njegove situacije (kao ono sa babom), u stvari te tuga uhvati, mukica. Ali onda krene da lupeta neke iritantne stvari i dodje ti da ga nalupas.

Mada, ode Nejtan posle dve sezone. Ali dobar mi je i Rudi, samo nekako mi Nejtana vise zao jer je potpuno nesvestan kolika je margina i luzer.

tumblr_mffpzbnmWf1rld1pqo1_500.jpg

tumblr_mfvevjXn7n1rlaysho1_500.gif

tumblr_mfvevjXn7n1rlaysho2_500.gif

dobro je ,videla sam par epizoda, onu video igru i onaj sa prehrambenim proizvodima, taj kovrdzavi jeste cirkus, totalno iritira i nasrkoz je prirodan
ona demonstracija kako je pokusao sebi da popusi, mislim da sam tad pala sa stolice : )

Definitivno vracanje vremena. Curtis je lud sto se toga odrekao, tj. ludi su scenaristi sto su mu to uradili.

Mada, u prvoj sezoni je pokazano da se moci dobijaju na osnovu karaktera, tako da bi moja moc verovatno bila da mogud a razgovaram sa zivotinjama. Osim ako ne bi bilo nesto glupo, tipa: manipulisanje maslinkama. :brus:

Rudi je dojajan a Gilgun glumi fantasticno. Problem je sto je serija vec od druge sezone krenula da se srozava, malo po malo. Prosto scenariji nisu vise tako dobri i gube ideje. Nekako kao da od trece sezone nije sve funkcionisalo onako kao ranije. Rudi je jedina svetla tacka.

A ti klipici su sjajni.

Nejtan pokusava da otkrije koja je njegova moc:

Keli cita misli zato sto je uvek brinula o tome sta ljudi misle o njoj i tripovala se da misle nesto lose.

Ona deluje kao razbijacica ali je u sustini nesigurna. Ona izgleda kao "chav". Nema nase reci kojim to moglo da se prevede (dizelasica? Sabanka?), ali osim toga "ljakse" predznaka taj izraz ima i klasnu konotaciju. Britanija je i dalje veoma klasno podeljena a chavovi su ti, radnicka klasa, neobrazovani, koje ovi drugi vide kao sljam. Pa se Keli uvek tripovala sta li ljudi misle o njoj i htela je da se bije kada god bi joj neko nesto rekao.

Od originalne petorke, vecina njih mi je jasna kako je dobila moci: Alisha hoce da bude seksi, Curtis se kaje i hoce da promeni proslost, a Simona svi ignorisu.

Nejtan je jedini cije je objasnjenje malo komplikovano i ljudi se ne slazu zasto je on dobio besmrtnost. Ja mislim da je zato sto je u zivotu navikao da non-stop prima udarce i da ga ljudi odbacuju, pa je stvorio mehanizam odbrane da na sve gleda sa osmehom i "bas me briga, idemo dalje". Zato i deluje da ga nista ne dotice i da nista ne moze da ga povredi.

Back