Misicna masa ! Vitamini,proteini... .. KLIKNI !!!

gost 199422

Ističe se
Poruka
2.230
Imam 15god.
2god. idem u teretanu.

Ali sam MRSAV !!! Imam 55kg na 175cm !

-Interesuje me sta mogu da pocnem da pijem od tih hemikalija , ako mogu tako da ih nazovem da bi dobio na misicnoj masi..
-Takodje me interesuje da li je to stetno i koliko ?
-U kojim dozama smem da pijem i sta ustvari pijem..
-Gde to ima da se kupi i mogu li da narucim ??

****** , znam da sam jos mlad.. Ali ne mogu vise da se nerviram kolko sam mrsav..
Pokusao sam da jedem svasta sto sam citao da bi povecao masu.. Stalno sam pio mleko , jeo jaja,meso,krompir... . . .. ali nista... :(

pocni po malo da vezbas i naravno jedi vise...
od preparata mozes da kupis neki mass gainer,nije stetan nimalo...od "proteina" se razlikuje po tome sto ima manje udela proteina u korist ugljenih hidrata
za pocetak ce ti to biti dovoljno,nemoj slucajno da kupujes neke jace hemije u tim godinama,bez veze ces navlaciti vodu,dobices strije ako ne doce i do nekih ozbiljnijih oboljenja...jetra,bubrezi...
evo ti jedna jeftinija varijanta gainera
http://www.pansport.rs/Povećanje-telesne-tezine-/-misićne-mase/AM068-Mass-Power.html

lol prso si jokilip kolko ces tema pokrenuti :P

ne treba mu ni gejner jer je to secercina .od toga ce mu samo poiskakati bubuljice.
ako si bas tolika przenica i ako bas moras uzimati nesto uzmi whey ili neke amino kiseline,konsultuj se pre toga sa lekarom,odradi krvnu sliku,i redovno prati stanje.
al po meni ti je mnogo kvalitetnije potrosen novac da odes kod nekog trenera da vidis sa njim sta i kako i da ti profesionalac odredi sve. eto :)

Ma kakav trener !?!? Profesionalac ?? Doktor ?? Krvna slika ??

Ahahahah ! jel me zajebavate ??
Ja bre zivim u p**koj ma**rini , nema ovde nista od tih profesionalaca.. za krvnu sliku trebam da idem 60km dalje.. Jedva su teretanu otvorili , a tamo sam radis sta oces.. Nema nista zivo bre -.-

Sta ti je taj WHEY i KISELINE :D Gde moze da se naruci ???

To sto ce da mi iskoce bubuljice necu , i onako ih imam dosta , ne trebaju mi vise -.-

Back