Miša Vacić: Izvršio sam "građansko hapšenje"

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Predsednik Srpske desnice Miša Vacić tvrdi da je spasio jednu baku u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Kako nam je objasnio, sve se dogodilo u blizini OŠ Duško Radović.

"Šetajući psa video sam kako jedan mladić davi stariju gospođu, išao sam im u susret i iz daljine mi najpre nije bilo jasno o čemu se radi. Međutim, kad sam čuo da žena viče "upomoć" požurio sam ka njima. On je u tom trenutku toj ženi strgao zlatan lančić s vrata i pokušao da joj otme i torbu. Dok sam trčao ka njima glasno sam vikao "šta radiš to, bre" i onda se on dao u beg".

Vacić objašnjava da je za napadačem trčao oko 20 metara, ali je, kako kaže, bio brži od njega.

http://rs.n1info.com/a390388/Vesti/Misa-Vacic-Izvrsio-sam-gradjansko-hapsenje.html

mali je munja.jpg

mali je munja.

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić tvrdi da je spasio jednu baku u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Kako nam je objasnio, sve se dogodilo u blizini OŠ Duško Radović.

"Šetajući psa video sam kako jedan mladić davi stariju gospođu, išao sam im u susret i iz daljine mi najpre nije bilo jasno o čemu se radi. Međutim, kad sam čuo da žena viče "upomoć" požurio sam ka njima. On je u tom trenutku toj ženi strgao zlatan lančić s vrata i pokušao da joj otme i torbu. Dok sam trčao ka njima glasno sam vikao "šta radiš to, bre" i onda se on dao u beg".

Vacić objašnjava da je za napadačem trčao oko 20 metara, ali je, kako kaže, bio brži od njega.

http://rs.n1info.com/a390388/Vesti/Misa-Vacic-Izvrsio-sam-gradjansko-hapsenje.html

Pogledajte prilog 493244

mali je munja.

Izdajnik,pa gde šeta kera po tom bulevaru???
Pa da je bulevar Ratka Mladića,Radovana Karadžića,Draže Mihailovića,Momčila Đujića,Benita Musolinija,Adolfa Hitlera...
Pa koji si ti bre desničar???

ja nemam pojma ko je ovaj tip , ali ne izgleda kao neko ko bi savladao ludog dzanki navijacha , verovatno je njegov menadzer imao ideju, ili fotke gole guzice iz egipta , ili gradjansko hapsenje :neutral:

To je lik koji je izjavio javno, da ce da ide i da mobilise nasu decu da ratuju. A sam je najveca p.icka koja se ikad rodila. Samoproklamovani ultradesnicar, u sutini, satelit SNS-a.

Cek jel on to stvarno izjavio da je "trcao" 20m i da mu je ovaj nije pobegao? Kao prvo sumnjam da taj lik moze da pretrci 10m a kamoli 20m, takodje da taj lik nekog savlada je cista naucna fantastika a trece da je to radio dok je drzao psa je isto kao i da je izjavio da je drzeci oci zatvorene uspeo da provuce konac kroz igline usi i to iz prvog pokusaja.

Poslednja izmena:

Back