MIS sveta

A što ne bi napravili šou kao što je apprentice ili ono sa modom....
Imamo 1000 devojaka koje prvo estetski prorešetamo, jer sve ostalo bi bilo laž. Tu mi pada na pamet ona laž ženina: ja od muškarca očekujem da je lep , ali i da je duhovit, mudar, pametan, pažljiv.....A psihoanaliza pokazuje da je u hedonističkom društvu sa idealom estetike, kao danas, sve ono posle lep ustvari žvaka da natera partnera da bude takav, a ne da je takav....

Slično je i kod muškarca, sa izvesnim izuzecima, ali da ih zanemarimo , bilo bi fer....mada može i nova tema sa tim naglaskom....

Da se vratimo na mis....
Onda ostanu recimo 50 devojaka, pa princip eliminacije Velikog Brata. Tj devojke pokazuju svoja rešenja na situacije, znanja, sposobnosti koje su im postavljene tokom odredjenog broja dana (u apprentice su učesnici na 3 dana u bunkeru u izolaciji nedeljno).Naravno SMS glasanje donosi lovu i TV reportaže bi zauzele veliki deo TV vremena (3h u cugu minimalno) i to donosi lovu, još i interesantne komentare....pa bi nagrada ladno mogla da bude 100.000e za finalistkinje....
Ima tu još nekih caka koje ne bih da iznosim, nešto da ostavim i za licencu....
Naravno VB licenca ne pokriva pravo na ideju izbacivanja i smanjivanja kruga učesnika, te je licenca ovakvog takmičenja miss čista od uslovljenih licenci....

A šta vole muški nego borbu žena da budu što upečatljivije i bolje sagledane, a što manje copy/paste.
A izbor za mis, je kao izbor za naj-razglednicu jer tolika je razlika izmedju reportaže i glamuroznog samog takmičenja , gde nema skoro nikakve realne slike.....
Cela osoba ili takmičenje razglednica , odlučite sami....
Kandidatkinje i TV kuće zainteresovane za licencu mogu slobodno da mi se jave.....

Back