Pozdrav, kada sam reinstalirao drajvere za graficku, mis i tastatura vise ne rade kada se povezu na podlogu za misa sa onim USB priključcima nego ih moram povezati direktno u komp. Zasto, moze li pomoc 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav, kada sam reinstalirao drajvere za graficku, mis i tastatura vise ne rade kada se povezu na podlogu za misa sa onim USB priključcima nego ih moram povezati direktno u komp. Zasto, moze li pomoc![]()
Ništa ja tebe nisam razumeo? Pa direktno u komp se sve priključuje, nećeš valjda preko veš mašine...
A to što neće, nešto ti je iskundačilo drajvere na kompu
Udji u Device Manager i idi desnim klikom i apdejtuj drajvere prvo za mis.pa posle uradi isto i za tastaturu,a prokaci ih normalno kao sto je i bilo.
Imam podlogu za mis koja pozadi ima konektore za usb i tu sam uvek drzo prikljucene mis i tastaturu.
Nikakva ves masina
- - - - - - - - - -
Da i ja mislim da sam nesto zeznuo prilikom instalacije drajvera... Hteo sam samo da cujem jos misljenja... Znaci niko nije imao nista slicno...
@jolemisa
TOO MAJSTOREEE, RADI ahahahahahaha castim pice kad se vidimo
- - - - - - - - - -
Hvala i vama sto ste pokusali da poomognete stvarno cenim to![]()
Ako promenis USB port,moras restartovati komp.pa ce ga posle palenja prijaviti.Zasto mis nece da radi ako promenim USB port kad ga vratim on radi?
Ako promenis USB port,moras restartovati komp.pa ce ga posle palenja prijaviti.
Moguce je,probaj na stolu bez podloge.Moguce je i da je staklo na laseru prljavo,kad ugasis misa,probaj nekom krpom,za stakla,ako imas slucajno da ti u kuci nosi naocare,pa sa tom krpicom ocisti staklo.Mozda i baterije nisu dobre,ako je bezicni.Imam jos jedno pitanje u vezi misa ponekad mi se desava da mi mis blinka i zamrzava ali kad ga malo prodrmam proradi da to nije do podloge za misa?Glatka je i mis po njoj leti kao na ledu.