Mis i tastatura ne rade

Može,može.:aha:E, spakuj sve to lepo u kutiju,ostavi ovde adresu ,ostavi kutiju pred ulazom u zgradu ,ja ću sve to da odnesem a ti kupi novi.:DŠalim se ,nadam se da nećeš da mi zameriš.Ne razumem se u kompove.Ne znam ni kako ovaj moj Frankenštajn radi.:confused:Pozdrav od Žiži.:cao:

Pozdrav, kada sam reinstalirao drajvere za graficku, mis i tastatura vise ne rade kada se povezu na podlogu za misa sa onim USB priključcima nego ih moram povezati direktno u komp. Zasto, moze li pomoc :D

Ništa ja tebe nisam razumeo? Pa direktno u komp se sve priključuje, nećeš valjda preko veš mašine... z:D

A to što neće, nešto ti je iskundačilo drajvere na kompu

Ništa ja tebe nisam razumeo? Pa direktno u komp se sve priključuje, nećeš valjda preko veš mašine... z:D

A to što neće, nešto ti je iskundačilo drajvere na kompu

Imam podlogu za mis koja pozadi ima konektore za usb i tu sam uvek drzo prikljucene mis i tastaturu.

Nikakva ves masina :)

- - - - - - - - - -

Da i ja mislim da sam nesto zeznuo prilikom instalacije drajvera... Hteo sam samo da cujem jos misljenja... Znaci niko nije imao nista slicno...

Uzmi probaj ovako,jeste malo dosadno ,ali dosta puta je uspevalo.Poiskljucujt to i ugasi komp.Upali komp i pusti da podigne normalno sve sto treba da se pokrene kada se pali.Ugasi ga ponovo i dok je ugasen prikljuci to sve kako je bilo,pa upali.trebalo bi da sve prijavi kao nove hardvere i kako koji se balon bude pojavljivao u task baru.klikni na njega i pusti da odradi sve sto treba i kad se pojave sve zelene kvacice,pozatvaraj tr balone i vidi da li ce sve da radi kako treba.

Imam podlogu za mis koja pozadi ima konektore za usb i tu sam uvek drzo prikljucene mis i tastaturu.

Nikakva ves masina :)

- - - - - - - - - -

Da i ja mislim da sam nesto zeznuo prilikom instalacije drajvera... Hteo sam samo da cujem jos misljenja... Znaci niko nije imao nista slicno...

Ako postoje drajveri za tu podlogu samo ih apdejtuj ako neće ni to.... zajebi tu podlogu i uštekaj direktno, jer i onako verovatno imaš viška USB portova

Imam jos jedno pitanje u vezi misa ponekad mi se desava da mi mis blinka i zamrzava ali kad ga malo prodrmam proradi da to nije do podloge za misa?Glatka je i mis po njoj leti kao na ledu.
Moguce je,probaj na stolu bez podloge.Moguce je i da je staklo na laseru prljavo,kad ugasis misa,probaj nekom krpom,za stakla,ako imas slucajno da ti u kuci nosi naocare,pa sa tom krpicom ocisti staklo.Mozda i baterije nisu dobre,ako je bezicni.

Back