МИРОВЊАЦИ-ПЕРВЕРЗЊАЦИ

http://www.tanjug.co.yu/
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...75207fc782955477a&dan=27&mesec=05&godina=2008
http://www.blic.co.yu/svet.php?id=43233

Mirovnjaci UN seksualno zlostavljali decu
Autor: Blic online, BBC | 27.05.2008 - 09:06

Međunarodna humanitarna organizacija "Save the Children" saopštila je da su pripadnici mirovnih snaga i humanitarni radnici zlostavljali decu među kojima je bilo i šestogodišnjaka, prenosi BBC na srpskom.

какав мир доносе ти мировњаци из европејских држава?

Antihrist je na dobrom putu da legalizuje pedofiliju tj. da pomeri granicu seksualne ili već nekakve zrelosti. Kao da serija najnovijih šokantnih vesti o zlostavljanju dece treba da nas pripremi na neke nove norme.
Već vidim kampanju demoNkrata-antihrista u vidu odbrane različitosti, zaštiti "prava dece da budu voljena", nove termine kao npr. "ljubavni staraoc", "dobronamerno obeščašćenje" itd.
(sodoma i gomora)

Antihrist je na dobrom putu da legalizuje pedofiliju tj. da pomeri granicu seksualne ili već nekakve zrelosti. Kao da serija najnovijih šokantnih vesti o zlostavljanju dece treba da nas pripremi na neke nove norme.
Već vidim kampanju demoNkrata-antihrista u vidu odbrane različitosti, zaštiti "prava dece da budu voljena", nove termine kao npr. "ljubavni staraoc", "dobronamerno obeščašćenje" itd.
(sodoma i gomora)

Ne pričaj gluposti, čoveče ispranog mozga. Kakve veze ima demokratija sa manijakalnim sklonostima pojedinaca. Misliš da među radikalima nema onih koji su skloni takvim i drugim nenormalnim oblicima ponašanja? Misliš li da demokrate nemaju decu? Stvarno, gde ti je pamet kad možeš da napišeš takvo šta?

Kojoj li je političkoj opciji pripadao onaj šizofreničar koji je u Negotinu ili već tamo negde, pobio iz čista mira osmoro ljudi, među njima i decu? Da se kladimo da je bio radikal-:dash: Bože me sačuvaj.

Ne pričaj gluposti, čoveče ispranog mozga. Kakve veze ima demokratija sa manijakalnim sklonostima pojedinaca. Misliš da među radikalima nema onih koji su skloni takvim i drugim nenormalnim oblicima ponašanja? Misliš li da demokrate nemaju decu? Stvarno, gde ti je pamet kad možeš da napišeš takvo šta?

Kojoj li je političkoj opciji pripadao onaj šizofreničar koji je u Negotinu ili već tamo negde, pobio iz čista mira osmoro ljudi, među njima i decu? Da se kladimo da je bio radikal-:dash: Bože me sačuvaj.

Ajde sad se pravi blesava. Kao da nije glavni adut demoNkrata (nasuprot nacionalistima) podrška različitosti do te mere da treba "različiti" da mi paradiraju centrom grada a da deca to gledaju i pitaju me "tata, tata, zašto se ove čike ljube u usta"? Da se ******ite, kreveljite i guzite po centru? Čak i strejtaši organizovano i javno to rade samo na sajmu erotike. Jel osećaš kako izvrtanje činjenica i poistovećivanje različitih stvari imaju granica?

Ako ćete da paradirate i pravite voziće, idite brate u neki od "civilizovanih" gradova pa se naparadirajte do mile volje. Što se mene tiče, u tom slučaju možete i sodomiju da podržavate, samo dalje s tim odavde :-)

Ajde sad se pravi blesava. Kao da nije glavni adut demoNkrata (nasuprot nacionalistima) podrška različitosti do te mere da treba "različiti" da mi paradiraju centrom grada a da deca to gledaju i pitaju me "tata, tata, zašto se ove čike ljube u usta"? Da se ******ite, kreveljite i guzite po centru? Čak i strejtaši organizovano i javno to rade samo na sajmu erotike. Jel osećaš kako izvrtanje činjenica i poistovećivanje različitih stvari imaju granica?

Ako ćete da paradirate i pravite voziće, idite brate u neki od "civilizovanih" gradova pa se naparadirajte do mile volje. Što se mene tiče, u tom slučaju možete i sodomiju da podržavate, samo dalje s tim odavde :-)

Da nisi ti malo promašio temu? Tema je o gay paradama, ili o nečem drugom? Ti i ne znaš šta znači podržati različitosti, u pravom smislu te reči. Za vas "pravoverne" jedini pravi ljudi su radikali, svi ostali su škart. E, pa, za mene su radikalski predstavnici ljudsko dno. Ispod toga nema. Mada, moram da priznam da ni dss-ovci nisu daleko.

tema nije homoseksualizam nego pedofilija,bilo bi vise nego dobro da naucis da pravis razliku izmedju ta dva.

tema nije homoseksualizam nego pedofilija,bilo bi vise nego dobro da naucis da pravis razliku izmedju ta dva.

Ima tu raznih kombinacija jer se radi o različitim kategorijama koje mogu da se kombinuju međutim nije u tome problem. I jedno i drugo i treće (gej, pedofil, gej-pedofil) su posledica iščašenosti seksualnih želja nastalih u potenciranju slobode različitosti.
Potenciranje bilo čega izaziva revolt i/ili agresiju. Drugom rečju to se zove provokacija. Provokacija i agresija rađaju nove devijacije (tu se vraćamo na temu) i tako u nedogled...

http://www.tanjug.co.yu/
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...75207fc782955477a&dan=27&mesec=05&godina=2008
http://www.blic.co.yu/svet.php?id=43233

Mirovnjaci UN seksualno zlostavljali decu
Autor: Blic online, BBC | 27.05.2008 - 09:06

Međunarodna humanitarna organizacija "Save the Children" saopštila je da su pripadnici mirovnih snaga i humanitarni radnici zlostavljali decu među kojima je bilo i šestogodišnjaka, prenosi BBC na srpskom.

какав мир доносе ти мировњаци из европејских држава?
eu-ropski mir! gde god stane amero/eu-ropska čizma tu je mir, demokratija, humanost, ljubav... pogotovo prema deci (vidimo i primer)

ma europa nema alternativu! zato što BoTa ne može da čeka!

Ovo je već bolesno. Ne mogu da shvatim da nećete da vidite da u svim profesijama i u svim narodima ima umno poremećenih ljudi. Vezivati ovakve slučajeve sa nečijom profesijom je zlonamerno. Takvih manijaka ima među lekarima, advokatima, rudarima, beskućnicima..... Šta je s vama ljudi?

Da, da. Zaostali mozgovi. To je ustvari fashizam sto oni zastupaju. Zlonamernatema koja je tu samo radi sirenja mrznje. A sta ocekivati od poshtovalaca Hitlera...

Tuzan pokusaj.......tema je o pedofilima, a Pahomije je pojam za pedofiliju....u psihijatriju je uveden novi termin " pahofilija":rotf:.......pop yebe , a srBljad ga brani:thumbdown:

nemoj da budes tuzan, meni je cedolina bas smesna :)

nisi shvatio (bas iznenadjenje) - tema je o zapadnoj, EU-roBskoj kulturi i EU-roBskim civilizacijskim dostignucima poput ovoga:

--------------------------------------------------------------------------------

Beč (Austrija), 28. april 2008 – Neverovatan slučaj dugogodišnjeg zatočeništva je ponovo otkriven u Austriji. Nakon Natasche Kampusch, čiji je slučaj u augustu 2006 uzburkao javnost, austrijska policija je u nedelju iz podruma porodične kuće oslobodila jednu 42-godišnjakinju, koja je od svoje 18. godine bila zatvorena i silovana od strane svog oca.

U zatočeništvu, žena je rodila sedmoro djece, od kojih je jedno umrlo. Troje djece od 19, 18 i 5 godina je bilo zatvoreno zajedno s njom. Njen 73-godišnji otac, koji je počinio incest, je uhapšen u St. Pöltenu, a protiv njega je pokrenuta istraga.
--------------------------------------------------------------------------------

a za pedofile-popove pitaj svog najblizeg katolickog svecenika :rolleyes:

Poslednja izmena:
На оваквим темама боље људи (у овом случају нељуди) да не пишу......

Добро бре како вас бре није срамота на свакој теми после три поста се делите на ''ове'' или ''оне'', а добро знате које, на свакој теми заборавите на суштину, а ****те о форми, на свакој теми подржавате једне исте а нападате друге, ма какви да су (знате о чему причам).

А ова тема је веома озбиљна и доказ колико може људски ум да буде болестан.

За оне који говоре како оваквих има свуда, отворите тему о тим људима из тих неких других професија, овде се говори о људима који су отишли у мировну мисију и починили стравичне злочине....... И ебе ми се одакле су...... Отичли су тамо због нечега доброг а раде болесне ствари......

На оваквим темама боље људи (у овом случају нељуди) да не пишу......
боље:ok:
За оне који говоре како оваквих има свуда, отворите тему о тим људима из тих неких других професија, овде се говори о људима који су отишли у мировну мисију и починили стравичне злочине....... И ебе ми се одакле су...... Отичли су тамо због нечега доброг а раде болесне ствари......
то је поента кога су они спасили и унапредили прошао је као дејтонски бошњаци:whistling:

управо та демократија западна пре свега шири те манијакалне склоности појединцима

п.с. где је теби памет?

]Kojoj li je političkoj opciji pripadao onaj šizofreničar koji je u Negotinu ili već tamo negde, pobio iz čista mira osmoro ljudi, među njima i decu? Da se kladimo da je bio radikal-:dash: Bože me sačuvaj.[/B]

којој политичкој опцији је припадала она лујка из куће Великог брата која је побила своје родитеље......

вама ЛДПовцама треба забранити било какав јавни наступ па чак и овде на форуму ....то до сада нисам никада написао ни када су ЗДС и кроатин-форце лупали оне глупости али ви у лупању дефинитивно сте први (златна медаља):klap: :klap:

Tuzan pokusaj.......tema je o pedofilima, a Pahomije je pojam za pedofiliju....u psihijatriju je uveden novi termin " pahofilija":rotf:.......pop yebe , a srBljad ga brani:thumbdown:

тужан покушај да ми спамујеш тему ---опет си се опустио---

тема су мировњаци и њихов бујан сексуални живот а пахомије је нешто друго.

тема су мировњаци и њихов бујан сексуални живот а пахомије је нешто друго.

"mirovnjaci " ili tzv "mirovnjaci " su vojnici , u konkretnom slucaju iz africkih zemalja.....gde je yebuckanje dece deo tradicije......

Elem, kao evrpoljaninu i hriscaninu mi je naravno odvratna svaka pomisao na ikakav kontakt takve vrste sa decom........ali, kakvo je to licemerje, postavljaca teme , javnog dobra, da mu smeta orgijanje vojnika , a nema problem sa popom pedofilom , samo zato sto se ovaj krsti sa tri prsta ( ko zna sta pogan radi jos sa ta tri prsta ).........

Elem, vojnike treba streljati , prekim sudom.......ali popa treba obesiti za yaya na najvise zvono u njegovoj parohiji...........i jedni i drugi su tu , da shatro pomazu ljudima, ali popov greh je sto puta veci od vojnikovog.......ako neko ne razume zasto, ne vredi mu objasnjavati

BTW.......sto si morao da izmislis da su mirovnjaci iz "zapadnih zemalja"???
da pojacas dojam, za svoju iskrivljenu temu????

Poslednja izmena:

Back