Miroslav Mišković oslobođen optužbi za utaju poreza

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

Miroslav Mišković oslobođen optužbi za utaju poreza

1645625693053.png

prije 10 minuta

Apelacioni sud u Beogradu oslobodio je optužbi za utaju poreza vlasnika kompanije "Delta holding" Miroslava Miškovića i njegovog sina Marka.

Kako se navodi u odluci Apelacionog suda, donetoj 23. februara, u slučaju Miroslava Miškovića "tužilac za svoje tvrdnje nije dostavio nesumnjive dokaze".

U delu odluke u vezi sa krivicom Marka Miškovića za poresku utaju, Apelacioni sud je ocenio da "navodi optužnice...ne proizlaze ni iz jednog dokaza izvedenog tokom postupka".

Miroslav i Marko Mišković osuđeni su 2019. godine za poresku utaju, u ponovljenom postupku, šest godina od početka suđenja.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/miroslav-miskovic-oslobodjen-optuzbe-za-utaju-poreza/

link

Код председника СНС-а све је само и једино маркетинг, па је тако својевремено власника "Делте" ухапсио без икаквих доказа, само ради подизања личне популарности. У капитализму није забрањено капиталисти да тргује акцијама између сопствених фирми, без обзира што су обе у истом власништву. А народ се примио, јер мрзи капитализам и капиталисте шта је у суштини добро, значи лако ће се поново у Србији примити социјализам када за то дође час.

Poslednja izmena od moderatora:
Da, kada je uhapsio Miškovića bez dokaza, Vuçiq je fleksovao "mišiće", govorio kako neće više biti zaštićenih, kako će zaustaviti korupciju itd. Rejting mu je nakon tog hapšenja skočio duplo.

A u stvari, sve je to bila šarada za njegove paštetare.
Будала је био Супер-дека када није ухапсио Динкића пред изборе 2012. године, иако је имао доказе ко` врата везано за "Националну штедионицу". Декласирао би Диплому. Али, Супер-дека је тада, уверен у своју победу, оним својим сарадницима који су га наговарали да ухапси Динкића непосредно пре председничких избора говорио "на кога вам ја личим да хапшењем себи дижем популарност, ухапсићемо га после избора". Остало је (тужна) историја ...

Будала је био Супер-дека који није ухапсио Динкића пред изборе 2012 иако је имао доказе везано за "Националну штедионицу". Декласирао би Диплому. Али, Супер-дека је уверен у своју победу онима који су му то говорили да уради непосредно пре председничких избора рекао "на кога вам ја личим да хапшењем себи дижем популарност, ухапсићу га после избора". Остало је (тужна) историја ...

Da. Time bi i spustio Dinkića ispod cenzusa i izbacio ga iz političke utakmice.

Bez smradnog Dinkića, radikali ne bi formirali vlast 2012.

Будала је био Супер-дека када није ухапсио Динкића пред изборе 2012. године, иако је имао доказе ко` врата везано за "Националну штедионицу". Декласирао би Диплому. Али, Супер-дека је тада, уверен у своју победу, оним својим сарадницима који су га наговарали да ухапси Динкића непосредно пре председничких избора говорио "на кога вам ја личим да хапшењем себи дижем популарност, ухапсићемо га после избора". Остало је (тужна) историја ...

Zar nije logičnije da su kapirali sa bez URS-a nema vlade?

Kao što je i bio odlučujući faktor, priključujući se novoj vlasti.

Fascinantno je kako je glupa javnost u Srbiji progutala priču o hapšenju Miškovića, kao početak obračuna sa kriminalom, a zapravo kriminal u Srbiji tek tad počeo kako treba. Evo, sada neće na sva zvona ići vest "UHAPSILI SMO GA NA PRAVDI BOGA BEZ DOKAZA I MORAMO JOŠ ODŠTETU DA MU PLATIMO".

Džaba mu pare kad mu sin gay

Nije mu džabe, napravio je dete i ima milione, nije džabe.

Nije mu džabe, napravio je dete i ima milione, nije džabe.
Ma Srpski San
Kako tvom tati nisu namestili milione?

То си сигурно негде прочитао, јер у свом животу то ниси доживео па да знаш из личног искуства.
Bio sam pretplaćen na časopis "Moja Ispovest"
Plako sam za naslov "Svekrva mi pomogla da se razvedem od njenog sina"

@Alter_Ego_

Spremi se da skuplje plaćaš vodu odnosno tvoji roditelji pošto ne radiš ništa pametno a pare nosiš u Mozzart.

Kad god zafali u budžetu pokrivaju preko idiotskih računa tipa "niste platili pre 11 meseci, rok 7 dana ako ne možeš da nadješ uplatnicu"

Miško tutno kome treba, oni mu oHprostili, a to sad košta...

Tranzicija, beš mu mater

Aha, pitamo se u čemu je fora da uzmeš preko 60% tržišta i predaš Delhaizeu umesto da "sposoban" mlatiš pare za sebe?

Nego šta bi sa MAXI kasirkama?
Jel su dobile manju platu kako su pisale novinari patkolovci?
Sad svi ćute nešto...
Ćuru ćuru...
Неко је побркао стандарде у приватној фирми са стварима које су важиле у социјализму свуда, а данас само у државним пословима - школска спрема није никакав фактор у одређивању висине плате.
Фирма Макси је одлучила да као касири могу да раде људи и са средњом и са основном школом - али њих то није брига, за некога ко је касир следује плата за касира.
Исто тако своје имају возачи, менаџери итд. Приватна фирма - раде шта се њима свиђа.

А овима што им је глава у 1975. години иако је на календару 2022. ... шта њима рећи? Да се пробуде?

Back