Miroslav Lajčak: Dodik zanemario evropski put

Da li EU ima isti odnos prema Srbima i ostalima? (muslimanima, Hrvatima, Šiptarima..)

• Ne

• Da

• Nisam siguran/a

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

branko.bl

Ističe se
Banovan
Poruka
2.186
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=24143&meni=2

sada neki da kažu da za obe strane vrijede isti aršini!:dash:

Ти неки су дебили...

Od kad' to vi radikali postujete Dodika?Zar nije on kriminalac i hostapler?:dontunderstand:

Mile Srbinee!!:super::klap::ok:

Od kad' to vi radikali postujete Dodika?Zar nije on kriminalac i hostapler?:dontunderstand:

Прво да ти кажем нешто....
Ја јесам радикал, члан сам (мислим да је то довољно) али кад год неко нешто уради добро подржавам и поштујем.... Додика не волим али то је лично, овакав његов став и изјаве поштујем изузетно, човек зна да у тим стварима како се ради...... Ако сам ја радикал не значи да сам опседнут партијским програмом, да свака будалетина која нешто извали, а све у име неког или нечега (да те не подсећам), да ја морам да га браним, оправдавам или причам како није он баш то хтео да каже..... Уосталом много ствари ми се не свиђају код радикала, али су ми ипак некако најближи по ономе што заступају. И видиш размишљам мозгом а не партијском књижицом, програмом или предизборним слоганима...... То је разлика између неких........ ;);)

Ja sam glasao da imaju drugačiji odnos prema nama i prema drugima. Ali mislim da razlog za to postoji u njihovoj potrebi da opravdaju svoju podršku Hrvata, Muslimana i Albanaca u devedesetim. A podržali su ih zato što su im se ovi bolje dodvorili. Dakle nije u pitanju ništa lično već moraju sve započeto tada i da završe. Inače u svemu drugom, pa i u novim sukobima ili sporovima koji bi se eventualno razvili ne bi imali razloga da automatski biraju sprotnu stranu (kao npr. slučaj sa OVPBM od pre par godina). Dakle svaka nepravda koju su nam oni učinili od 2000 pa do danas je na vrlo direktan način povezana sa ratovima devedesetih.
Dakle da sumiramo:
Da li nas mrze: ne;
Da li nas vole: ne;
Da li će nas ikad podržati u vezi ijednog pitanja koje svoje korene ima u ratovima devedesetih: ne (ili makar u sledećih 10 do 15 godina)

ne, nemaju isti odnos
Srbiji previse "gledaju kroz prste"...i popstaju im gdje popustanja nebi smjelo biti....
ratni zlocinci npr.

да ли опет морам да приказујем рад хрватског судства за ратне злочине.

ја сам гласао НЕ и види се да ЕУ нема исте аршине према Србима као према осталима.Сада им и Додик не ваља зато што је рекао у лице Стипету оно што пудлица нема моода да каже овде.

nego znas sta,ova EU mi sve vise izgleda kao dobra fora za zajebavanje srba.
kada mi zatrazimo bilo sta svoje neko pravo odma pa vi necete u EU?
sada neki da kažu da za obe strane vrijede isti aršini!:dash:[/QUOTE]

Da, inteligentan kao i uvek...

Djindjic je rekao jednom, parafraziram, ma svi nas mrze, ma svetska zavera... to su sve gluposti.

ajde ne ubedjuj nas u gluposti.....pa ti pricas o zaverama....svako ko kaze da nepostoji zavera protiv srba je klasican idiot sa malom IQ,i ustvari on prica zavere.....zavera je pricati nelogicne stvari,a ovo je itekako logicno......

ne, nemaju isti odnos
Srbiji previse "gledaju kroz prste"...i popstaju im gdje popustanja nebi smjelo biti....
ratni zlocinci npr.
pa nece biti slavonija.
ako su nekome progledali kroz prste to je bila hrvatska - secas se i sama kada su pre neku godinu demonstrativno hapsili gotovinu na mallorci (ili gde je vec bio) s tim sto su hrvatskoj tada uslovili status kandinata,a srbija nije mogla ni da potpise ssp,a i kad je potpisan,to je uradjeno krajnje formalno.

daleko od toga da imaju blagonaklon odnos prema srbiji.objektivno - ja jesam pristalica ulaska u eu ali nisam slepa kod ociju kada vidim koji (pogresan) pristup se cesto ima prema srbiji i koliko njihovi zvanicnici nekada znaju da budu kratkovidi.naravno i oni se uce u hodu,pa tamo gde su popustili jednima drugima nece.i nemam ja sta tu da se zalim,ali malo objektivnog sagledavanja situacije nije na odmet.

EU verovatno nema razloga da nas mrzi ali ni da nas obožava ...

Problem je samo u tome što ta EU banda ima toljagu u ruci i kreše po nama iz interesa.

Da smo im potrebni, jesmo, ali više onako geostrateški i NATO-logistički. Zato se i ne žure kad smo mi u pitanju. 8M sirotih državljana Srbije i nije neko tržište za koje treba da se polome ...

pa nece biti slavonija.
ako su nekome progledali kroz prste to je bila hrvatska - secas se i sama kada su pre neku godinu demonstrativno hapsili gotovinu na mallorci (ili gde je vec bio) s tim sto su hrvatskoj tada uslovili status kandinata,a srbija nije mogla ni da potpise ssp,a i kad je potpisan,to je uradjeno krajnje formalno.

daleko od toga da imaju blagonaklon odnos prema srbiji.objektivno - ja jesam pristalica ulaska u eu ali nisam slepa kod ociju kada vidim koji (pogresan) pristup se cesto ima prema srbiji i koliko njihovi zvanicnici nekada znaju da budu kratkovidi.naravno i oni se uce u hodu,pa tamo gde su popustili jednima drugima nece.i nemam ja sta tu da se zalim,ali malo objektivnog sagledavanja situacije nije na odmet.

bilo bi lepo da se uce u hodu....taj hod traje vec vekovima!!! Ali bojim se da ostaju balvani kao i do sada, a kada vidim kakvi su moroni i licemeri u vrhu EU politike, gubim svaku nadu...ovo sto nam rade i beskrajno otezu, dok hrvati pored genocida u bljesku i oluji imaju status kandidata, dok rumuni i bugari navrat nanos ulaze u EU preko reda, prevazilazi svaku granicu...sve mi se vise cini da ovde ima jos nekih planiranih a nedovrsenih "poslova"...

Back