Miroslav Ilic

ne,on je '88
uzgred,ne ulizujem se nikome...
ja se sa sikom nikada nisam slagala...ali mogu da pricam s njim ako me ne dira...
a nisam sa svima dobra...pogotovu ne sa lizom,zbog koje sam zelela da se odjavim...neko me je odvratio...3 osobe...sweet jane,papajaa i jecawaste...stavili su mi do znanja da ona nije vredna toga...
i sa mnogima nisam u dobrim odnosima...
i ne slihtam se njemu...

Ai kad već pomenuste ulizivanje...
Bašme zanima koe bio tolko pametan dase danas registruje i ni pet ni šes... nego meni šalje PP i kao... Desi CobRa... ovo-ono... šta ovi sviraju kyrcu... koesi godiše i odaklesi... ?...
Miiisim... :roll:...
:cool:...

Vodjena_snom:
ne,on je '88
uzgred,ne ulizujem se nikome...
ja se sa sikom nikada nisam slagala...ali mogu da pricam s njim ako me ne dira...
a nisam sa svima dobra...pogotovu ne sa lizom,zbog koje sam zelela da se odjavim...neko me je odvratio...3 osobe...sweet jane,papajaa i jecawaste...stavili su mi do znanja da ona nije vredna toga...
i sa mnogima nisam u dobrim odnosima...
i ne slihtam se njemu...
:|
ako ti neko smeta,turi na ignore,kakvo odjavljivanje :|
a i Liza je carica...nema tu shta da se pricha mnogo...:cool:

Pozdrav svima koji su postovaoci Mirosla Ilica.
Pokusavam vec duze vremena da sakupim sve pesme od miroslava i nikako ne uspevam.Hvale mi mislim 7 ili 8 pesama.

Ovom te pesmom pozdravljam (1973) 1.
1. Letnje veče, rosa pada
2. Sa Rudnika i AvaleSreli smo se,

Bilo je to davno (1979)
1. Sreli smo se, bilo je to davno
2. Hej, mladosti

Lažu da vreme leči sve (1989)
03. Cime sam te zasluzio

Šta će nama tugovanje (1990)
01. Kolona godina

Može li se prijatelju (2002)
04. Zar ne vidis, moja rano

Ako neko ima ove pesme bicu mu jako zahvala da mi posalje.Ja imam sve ostale i naravno da cu uzvratit.Moja kolekcija broji 212 pesama.Ako neko hoce da se cujemo mozemo mailom popaj_im@yahoo.com
Pozdrav i unapred zahvalna.Iva

Back