haeul
Poznat
- Poruka
- 9.528
Питање је постављено у одговору на коментар који је већ садржао одговоор. Молим читајте пажљивије.Nisi odgovrio na pitanje. Tako se ne vodi dijalog. Da li se bojiš Hrvata ?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Питање је постављено у одговору на коментар који је већ садржао одговоор. Молим читајте пажљивије.Nisi odgovrio na pitanje. Tako se ne vodi dijalog. Da li se bojiš Hrvata ?
Питање је постављено у одговору на коментар који се већ садржао одговоор. Молим читајте пажљивије.
Зашто полако, колега? Ја вас не сматрам идиотом.Jel možeš ponoviti polako ali tako da i ja mogu razumjeti?
Зашто полако, колега? Ја вас не сматрам идиотом.
Није у питању страх већ искуство. Верујем да је то и више него разумљиво.
Овy игру ћеш морати да наставиш самJesam dobro razumio. Iskustvo te natjeralo da se bojiš? Ili se bojiš našeg iskustva?
Iznimka potvrđuje pravilo. Jedan redneck ne znači cijela nacija. Mi Hrvati volimo Srbe. Mi mrzimo velikoSrbe. Ovaj redneck ne zna razliku. K tomu zatrovan je neo fašizmom i ultranacionalizmom. Ali to nije većina Hrvatske. Niti je politika RH. U hr. Saboru nema niti jedna fašistička stranka. Za razliku od npr. Grčke gdje je 2/3 parlamenta fašisti i komunisti. Totalitarne stranke. I gdje je dokaz za Tesle? Trolaš.
plasi se hrvata "kao ***** kiše",Jesam dobro razumio. Iskustvo te natjeralo da se bojiš? Ili se bojiš našeg iskustva?
plasi se hrvata "kao ***** kiše",
nema tu straha nego decenijsko iskustvo suživota sa njima tera Srbe na stalnu opreznost,
Dučić je to ovako sročio....
a gde si ti video da sam se ja ogranicio na taj period ili da sam pominjao bilo kakve i bilo cije politicke elite ?Želiš li reći da Srbi od 1945 do 1990 nisu imali političkih elita i da su bili takoreći idioti?
Glede Oluje...jel koji Tesla držao pušku?
A spomenik čiča Draži? Kako objašnjavaš spomenik čovjeku koji je bio Sila Osovine? Polako mlade smo mi države. Nismo napunili ni 50 godina.
I opet, kao i uvijek, trolaš. Jasenovac nije dokaz o pokolju Tesline obitelji.
Iznimka potvrđuje pravilo. Jedan redneck ne znači cijela nacija. Mi Hrvati volimo Srbe. Mi mrzimo velikoSrbe. Ovaj redneck ne zna razliku. K tomu zatrovan je neo fašizmom i ultranacionalizmom. Ali to nije većina Hrvatske. Niti je politika RH. U hr. Saboru nema niti jedna fašistička stranka. Za razliku od npr. Grčke gdje je 2/3 parlamenta fašisti i komunisti. Totalitarne stranke. I gdje je dokaz za Tesle? Trolaš.
У Сабору су све сами прикривени фашисти. То је вама део политичке културе.
Ти са Цетиња нису ништа мање Срби.Zar vam se ne cini da ako je neko "Crnogorac" od tih bas srpskih plemena ( Vasojevici, Kuci i slicno ), onda je on veca crnoogorcina mozda cak nego i ovi sa Cetinja?![]()
Pre ce biti da je Maksim lupao po divizmi nego po diviziji.Pazi,pazi tzv. Naucno delo Nikola Tesla se izjasnjavao kao Crnogorac u veku kada se Svi Crnogorci izjasnjavaju kao Srbi da nije ovo naucno delo radjeno tehnologijom lupanja kao Maksim po Diviziji
Молим да се наслов теме промени. Тај човек не може никакво научно дело да напише.