Мирослав Алексић: Вучић не сме да крене на Стефановића, јер је он хроничар историје свих Вучићевих криминалних и коруптивних подухвата

Jesmo, zaustavili smo Crkvu.:ok:
Ja sam ateista i bar se ne foliram da sam vjernik dok Vučko prodaje Belog Anđela, a vi mu pomažete za sendvičić.

Pa to sam i mislio, ateisti su najviše zabrinuti za Gračanicu i Dečane a
gastosi ko je na vlasti u Srbiji...

Pa to sam i mislio, ateisti su najviše zabrinuti za Gračanicu i Dečane a
gastosi ko je na vlasti u Srbiji...
Pogrešno si me shvatio, ja nisam zabrinut već parodiram tvoju religioznost i patriotizam i kažem da nisi ni religiozan ni patriota već sendvičar.

Branićeš i Jutku od zlih gastoza za sendvič.:bljak:

Pogrešno si me shvatio, ja nisam zabrinut već parodiram tvoju religioznost i patriotizam i kažem da nisi ni religiozan ni patriota već sendvičar.

Branićeš i Jutku od zlih gastoza za sendvič.:bljak:

Ja nisam rekao da sam religiozan, patriota i zabrinut za Dečane i Gračanicu
a neću još da te vređam kao ti mene jer si zanimljiv pacijent.

Stepen pljuvanja nije merilo necijeg opozicionarstva.
Vucic je proklinjao Slobu po Hrvatskoj kao izdajnika pa je usao u koaliciju s njim 3 godine kasnije. Sreca, sreca radost.

Ovaj isti Aleksic je bio u koaliciji sa SNS :lol: I sutra bi usao da im treba. A prosipa neku pricu i moralise. Smejurija.
"stepen pljuvanja..."

Dakle, osnovni kohezivni element za zdrave snage, jeste pozitivan odgovor na pitanje "Da li je za vas odlazak Vučića osnovni preduslov povratka ikakve normalnosti?"

Čim neko na to ne odgovori kratko, jasno i glasno "DA!", nego krene "da, ali", "pa, znaš kako", "vidi, da ti kažem", "najpre da ti objasnim nešto", "ali Đitler", znaj da je odgovor "ne", te da je isti deo Čipuljić koalicije

Na šta misliš?
Screenshot 2021-03-19 204136.png

https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-53773502

"stepen pljuvanja..."

Dakle, osnovni kohezivni element za zdrave snage, jeste pozitivan odgovor na pitanje "Da li je za vas odlazak Vučića osnovni preduslov povratka ikakve normalnosti?"

Čim neko na to ne odgovori kratko, jasno i glasno "DA!", nego krene "da, ali", "pa, znaš kako", "vidi, da ti kažem", "najpre da ti objasnim nešto", "ali Đitler", znaj da je odgovor "ne", te da je isti deo Čipuljić koalicije
tzv "bojkot opozicija" je napravila tako zaglusujucu buku jedni oko drugih da ja tako mogu da kazem da su oni lazna opozicija jer napadaju ostale stranke opozicije koje nisu u "drustvu mrtvih pesnika".
Oni su pajaci pored kojih AV suvereno moze da vlada do sudnjeg dana.

tzv "bojkot opozicija" je napravila tako zaglusujucu buku jedni oko drugih da ja tako mogu da kazem da su oni lazna opozicija jer napadaju ostale stranke opozicije koje nisu u "drustvu mrtvih pesnika".
Oni su pajaci pored kojih AV suvereno moze da vlada do sudnjeg dana.
Navedi jednu dobru i oštru kritiku Vučića od strane ne-bojkot opozicije tokom izborne kampanje

Navedi jednu dobru i oštru kritiku Vučića od strane ne-bojkot opozicije tokom izborne kampanje
jeste.... tebi cu da dokazujem "pravovernost"...
pogledaj ako te zanimaju imas nastupe za vreme kampanje moze da se nadje dosta klipova

kad je neko bahat i samo stvara buku i mase papirima i informacijama za koje se ispostavi da su laz- po meni je definicija lazne opozicije...a kad pogledamo ko je bio pajac i ko se blamirao jasno je ko ima kakvu ulogu i ko je najvise pomogao Zvoncici da izgleda kao normalan.......

pogledaj ako te zanimaju imas nastupe za vreme kampanje moze da se nadje dosta klipova
Može li neki najočigledniji gde su protiv sns?

Ja ovo nađoh

"Pokret obnove Kraljevine Srbije je stranka koja će u budućnosti biti značajan faktor na političkoj sceni naše zemlje. Na državnom i pokrajinskom nivou, ali i na nivou mnogih opština i gradova smo već parlamentarna stranka i nastavićemo da snažno podržavamo politiku Srpske napredne stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, evropski put Srbije i strateške pravce razvoja koji su zacrtani za budućnost naše zemlje. U tom smislu, smatramo da je odluka da mandat premijera bude poveren Ani Brnabić odlična i objektivno doneta, u koju ne sumnjamo. Lično ću, kao narodni poslanik, u Skupštini Srbije podržati izbor Brnabićeve kao prve premijerke u istoriji moderne Srbije, za šta se POKS zalaže", izjavio je Žika Gojković.

Sećaš li se @Commie , kada sam ti govorio da je Đilas Vučićev čovek i da se to videlo po tome kad je krenuo da ruši DS i kada je izbacio Tadića iz stranke???
Evo ti dokaz da će kao i Vuk Drašković uvek kršiti svaku opozicionu koaliciju...

Tadića niko iz stranke nije izbacio. Sam je iz nje otišao, pocepavši je.

kad je neko bahat i samo stvara buku i mase papirima i informacijama za koje se ispostavi da su laz- po meni je definicija lazne opozicije...a kad pogledamo ko je bio pajac i ko se blamirao jasno je ko ima kakvu ulogu i ko je najvise pomogao Zvoncici da izgleda kao normalan.......

Šta se radi u kampanji, dosta je nebitno.

Ono što je mnogo relevantnije jeste šta se radi između kampanja.

Može li neki najočigledniji gde su protiv sns?

Ja ovo nađoh

"Pokret obnove Kraljevine Srbije je stranka koja će u budućnosti biti značajan faktor na političkoj sceni naše zemlje. Na državnom i pokrajinskom nivou, ali i na nivou mnogih opština i gradova smo već parlamentarna stranka i nastavićemo da snažno podržavamo politiku Srpske napredne stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, evropski put Srbije i strateške pravce razvoja koji su zacrtani za budućnost naše zemlje. U tom smislu, smatramo da je odluka da mandat premijera bude poveren Ani Brnabić odlična i objektivno doneta, u koju ne sumnjamo. Lično ću, kao narodni poslanik, u Skupštini Srbije podržati izbor Brnabićeve kao prve premijerke u istoriji moderne Srbije, za šta se POKS zalaže", izjavio je Žika Gojković.
20.06.2017.
nemoj da podmeces neke bajate izjave u stilu Bilje Pilje i Kebare. Pricali smo o proslim izborima......

Tad je jos bio poslanik koji je usao u parlament kao SPO koji je tad podrzavao vlast. U tom momentu praviti svoju stranku i zamerati se tako mocnoj stranci svakako nije dobra ideja i sigurno bi im minirali pokusaje da naprave stranku.

Nisu svi ljudi isti i neki ljudi biraju drugacije nacine da stignu do svog cilja.

Back