"Miroljubivi" Islam: Pakistanski ministar narucio ubistvo autora "Nevinost muslimana"

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.060
Nagrada za ubistvo autora filma
Izvor: Tanjug

Pešavar -- Pakistanski ministar železnice je ponudio nagradu od 100.000 dolara za ubistvo autora antiislamskog filma "Nevinost muslimana".

1522701255505df8cac4428707392763_368x223.jpg

"Objavljujem danas da će onaj ko ubije bogohulnika koji je uvredio proroka dobiti nagradu od 100.000 dolara", rekao je ministar železnice Gulam Ahmed Bilur, u Pešavaru, prenela je agencija AFP.

Ministar je pozvao talibane i Al kaidu da budu "partneri u ovom plemenitom delu" i dodao da ako bi imao šansu ubio bi autora filma sopstvenim rukama, a posle mogu i da ga obese.

U nasilnim protestima u Pakistanu zbog američkog antiislamskog filma juče je 21 osoba poginula. Od početka protesta muslimana širom sveta zbog filma, 11. septembra, više od 50 ljudi je izgubilo život.

Na desetine hiljada ljudi je juče, posle molitve petkom, izašlo na ulice širom Azije i Bliskog istoka da demonstrira protiv filma, a mnoga diplomatska predstavništva zapadnih zemalja su bila zatvorena zbog straha od nasilja.

Bes muslimana uvećalo je objavljivanje karikatura proroka Muhameda u francuskom satiričnom magazinu "Šarli Ebdo" pre tri dana.

Francuska policija je u više gradova sprečila održavanje protesta zbog antiislamskog filma i karikatura proroka Muhameda i uhapsila 21 osobu u Parizu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=09&dd=22&nav_category=78&nav_id=645285

Upravo zato je i snimljen ovaj film da bi prikazao pravo lice Islama - lice zla mrznje i zelje da se uniste svi koji nisu muslimani.

Kakva je to religija gde je dozvoljeno i normalno ubiti nekoga ili naruciti necije ubistvo ??

Gde su islamske hodze da osude ovaj poziv na ubistvo?

И ми смо после Земље крви и меда, меса, чега већ претили и позивали на убиство Анђелине, па исто тако Иринеј није ништа рекао.

А и шта им ***** матер муслиманску. Нека се покољу са Америма. Што мање муслимана и амера, то ће свет бити лепши...

A šta reći o demokratskim amerikancima koji su naručili ubistvo Osame Bin Ladena, roknuli ga, bacili u more i garavi Obama se javno pohvalio kako su ga uhvatili (u tuđoj zemlji) i likvidirali. Pohvalio se ispred zvanične američke administracije na svim info televizijama.
Pomahnitala Hilari Klinton se smejala i razdragano objavila kako je Gadafi ubijen ... Na svim TV-ima

bio jedan čovek koji je šetajući prirodom naišao na osinje gnezdo i onako iz neznanja gurnu ruku u osinjak i one osice ga skroz izujedaše......ne znam dal je preživeo.......e meni ova priča o ponižavanju i sramoćenju jedne od dve najmnogobrojnije svetske religije dosta podseća na ovu priču........skrnavljenje lika muhameda je guranje ruke u osinje gnezdo.......ne branim ja islam isto bi razmišljao i da je u pitanju budizam,hrišćanstvo.......pričam o veri.........u koju narod veruje......ja sam ateista i ovako sa strane vidim više nego da sam zaslepljen religijom.......i sad......onaj čovek sa početka priče gurnu ruku iz neznanja ali ove gluposti oko muhameda su namerno izazvane.......ej muslimani su takvi.......vernici.......i šta ima ko da ih ponižavaš.......ovo je provociranje velike svetske populacije na zemlji.....provokacija koja ima za cilj podsticanje mržnje međ ljudima......uprto protiv islama ovog puta.....ko je sledeći..........ovo su mogli da smisle samo najveći teroristi koje je svet video.......tačno.......amerika.......ebe se meni i za jedne i za druge.....dabogda oči jedni drugima povadili.......ali ajmo pošteno......ovo nije u redu.....ovaj daje 100 iljada za ubistvo jednog amera.....odlično jedan terorista manje......nego daj i mi srbi da skupimo neki dinar za ubistvo jednog amera....na primer onog što je gađao voz u grdeličkoj klisuri.......za početak pa redom.....

Poslednja izmena:
bio jedan čovek koji je šetajući prirodom naišao na osinje gnezdo i onako iz neznanja gurnu ruku u osinjak i one osice ga skroz izujedaše......ne znam dal je preživeo.......e meni ova priča o ponižavanju i sramoćenju jedne od dve najmnogobrojnije svetske religije dosta podseća na ovu priču........skrnavljenje lika muhameda je guranje ruke u osinje gnezdo.......ne branim ja islam isto bi razmišljao i da je u pitanju budizam,hrišćanstvo.......pričam o veri.........u koju narod veruje......ja sam ateista i ovako sa strane vidim više nego da sam zaslepljen religijom.......i sad......onaj čovek sa početka priče gurnu ruku iz neznanja ali ove gluposti oko muhameda su namerno izazvane.......ej muslimani su takvi.......vernici.......i šta ima ko da ih ponižavaš.......ovo je provociranje velike svetske populacije na zemlji.....provokacija koja ima za cilj podsticanje mržnje međ ljudima......uprto protiv islama ovog puta.....ko je sledeći..........ovo su mogli da smisle samo najveći teroristi koje je svet video.......tačno.......amerika.......ebe se meni i za jedne i za druge.....dabogda oči jedni drugima povadili.......ali ajmo pošteno......ovo nije u redu.....ovaj daje 100 iljada za ubistvo jednog amera.....odlično jedan terorista manje......nego daj i mi srbi da skupimo neki dinar za ubistvo jednog amera....na primer onog što je gađao voz u grdeličkoj klisuri.......za početak pa redom.....

Srbi su nekada bili narod slobodarskog duha, a sada kao da je ceo narod zahvatila neka neodoljiva apatija. Setite se kako su se Srbi borili cak i u vreme turske okupacije. Kada je vec mocna turska imperija uspostavila svoju vlast, Srbi se ni onda nisu predavali, nego su se organizovali u hajduke i uskoke i svojim gerilskim napadima nanosili stetu okupatoru. Tako se nisu predali ni pod nemackom okupacijom u 2. sv ratu...

Srbi su nekada bili narod slobodarskog duha, a sada kao da je ceo narod zahvatila neka neodoljiva apatija. Setite se kako su se Srbi borili cak i u vreme turske okupacije. Kada je vec mocna turska imperija uspostavila svoju vlast, Srbi se ni onda nisu predavali, nego su se organizovali u hajduke i uskoke i svojim gerilskim napadima nanosili stetu okupatoru. Tako se nisu predali ni pod nemackom okupacijom u 2. sv ratu...

šta lupaš gluposti?

A šta reći o demokratskim amerikancima koji su naručili ubistvo Osame Bin Ladena, roknuli ga, bacili u more i garavi Obama se javno pohvalio kako su ga uhvatili (u tuđoj zemlji) i likvidirali. Pohvalio se ispred zvanične američke administracije na svim info televizijama.
Pomahnitala Hilari Klinton se smejala i razdragano objavila kako je Gadafi ubijen ... Na svim TV-ima

vidi, porediti ludaka koji je organizovao otmicu aviona, punih pripadnika druge religije, i zakucao ih u zgrade u kojima su hiljade ljudi, sa nekim ko je snimio film o pravim motivima tog ludaka, mislim da nije na mestu. a gadafi je iz druge priche, fatalna greshka zapada.

Ја не знам како овај Форумаш Величанствени увек у причу ували Србе или Слобу, Православље и ко зна шта још.
Кад би му ја сад рекао да сам купио бурек или тако неку глупост он би опет у причу убацио СПЦ, Слобу или Србе...

"NEVINOST MUSLIMANA"
Vlada Pakistana ne podržava nagradu za ubistvo autora filma

120923014.jpg

Portparol pakistanskog premijera Šefket Džalil osudio je potez ministra željeznice, koji je ponudio nagradu od 100.000 dolara za ubistvo autora kontroverznog antiislamskog filma.
Džalil je izjavio da se Vlada "apsolutno distancira" od komentara ministra Gulama Ahmada Bilura.

Film, koji je produciran u SAD, izazvao je talas protesta u muslimanskim zemljama i pogibiju nekoliko desetina ljudi. Nagrada je ponuđena dan poslije stradanja 20 ljudi u nemirima u Pakistanu.

"On nije član vladajuće Pakistanske narodne stranke, nego političar Nacionalne stranke Avami i zato će premijer razgovarati sa šefom te partije o donošenju sljedeće odluke. Ne odbacije se mogućnost preduzimanja akcije protiv njega, ali za sada ostaje na funkciji", rekao je Džalil BBC-u.

Ministar željeznice izjavio je da će platiti nagradu iz svog džepa za "svetu dužnost" ubistva autora filma "Nevinost muslimana". On je dodao da nagradu mogu da dobiju i pripadnici talibana i Al- Kaide.

Bilur je rekao da sloboda govora postoji, ali da države treba da donesu zakone o ljudima koji vrijeđaju islamskog poslanika. "Ako to ne učinite, budućnost će biti veoma opasna", dodao je ministar željeznice.

Nasilje se prije tri dana dešavalo u gradovima širom Pakistana, a najteža situacija bila je u Karačiju i Pešavaru.

Film u kojem je islamski poslanik Muhamed predstavljen kao ženskaroš i nemoralna osoba izazvao je proteste praćene nemirima u mnogim muslimanskim zemljama širom svijeta.

(SRNA)

Zanimljiva stvar.
Pakistan ima Atomsku bombu.
Sta sprecava te islamo-fasisticke ludake da je posalju na neki grad zbog uvrede islama ili sta vec...
Kada smo vec kod toga, sta ih sprecava da roknu istom Beograd, zbog "loseg tretmana" muslimana u raskoj oblasti?!
Ovo teokrate, razoruzati od oruzija masovnog unistenja!

Ја се искрено надам да нико неће бацити атомску бомбу јер би то довело до трећег светског рата који би се водио управо атомским бомбама и оде планета у пм...

Шта је то лоше у филму?

Истина је да је Мухамед пљачкао караване.
Имао жену од 9 година када је имао 53...
Убијао свако ко му се није покоравао...
Водио не муслимане у робље...

Не знам око чега бука када то све пише у Курану...

Шта је то лоше у филму?

Истина је да је Мухамед пљачкао караване.
Имао жену од 9 година када је имао 53...
Убијао свако ко му се није покоравао...
Водио не муслимане у робље...

Не знам око чега бука када то све пише у Курану...

А пази ироније. Спалили су амбасаде јер су их прозвали насилним. Само су потврдили ту теорију...
А добри су ми и они њихови транспаренти да се одсече глава свакоме ко каже да је ислам насилан :lol:

А пази ироније. Спалили су амбасаде јер су их прозвали насилним. Само су потврдили ту теорију...
А добри су ми и они њихови транспаренти да се одсече глава свакоме ко каже да је ислам насилан :lol:

Па тотални дебили...
freedom_go_to_hell.jpg

democracytohell.jpg

Па тотални дебили...
freedom_go_to_hell.jpg

democracytohell.jpg

Погледај на 6:56 како лепо вичу "We want danish blood" односно "Хоћемо данску крв".
То наравно није позив на убијање Данаца, него су вероватно свесни да много људи умире јер нема ко да им да крв па су зато позвали Данце да буду доброчинитељи. Хуманитарно од њих, нема шта ;)

Погледај на 6:56 како лепо вичу "We want danish blood" односно "Хоћемо данску крв".
То наравно није позив на убијање Данаца, него су вероватно свесни да много људи умире јер нема ко да им да крв па су зато позвали Данце да буду доброчинитељи. Хуманитарно од њих, нема шта ;)

како је реаговала данска амбасада, јел упутила протест влади домаћина?

ил је у оквиру интегративне безалтернативне политике извршила колективно самоубиство? :lol:

како је реаговала данска амбасада, јел упутила протест влади домаћина?

ил је у оквиру интегративне безалтернативне политике извршила колективно самоубиство? :lol:

Чисто сумњам да је урадила и једно и друго :D

А вид' овог чо'ека што је толерантан...

Ја не знам како овај Форумаш Величанствени увек у причу ували Србе или Слобу, Православље и ко зна шта још.
Кад би му ја сад рекао да сам купио бурек или тако неку глупост он би опет у причу убацио СПЦ, Слобу или Србе...

Pih najmanji problem...
Čuveni pekar Sloba je objasnio neukoj svetini da je dovoljno reći burek i da se tada misli na onaj sa mesom
Medjutim, srpska sirotinja je stavljala sir ili čak prazan samo da bi eto rekla da su jeli bureka

Vidiš da nije problem :D

Back