Miroljub Petrović najavio izlazak na izbore

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li će Miroljub proći cenzus?

• Da ,sigurno

• Nema šanse

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja ne kapiram one ljude koji su crnčili za njega da nisu videli onaj nastup u emisiji na Prvoj sa sestrom mladića koji ga je navodno lecio i ovaj umro.
Ne znam dokle se sudski stiglo sa tim. Bas me zanima da li je odbacen proces zbog nedostatka dokaza ili nesto drugo?
Umro bi svakako. Umreće svako. Samo je pitanje godine.
On je tu lepo obrazložio da je kontaktiran i da je rekao da promoviše zdrav život a ne lek od raka. On nikada nije rekao da ima lek za rak, nego promoviše zdrav život kako se rak ne bi dobio.

Osim toga čovek je skupio dovoljno potpisa, ali nije imao ko to da overi. Tj namerno mu nisu overili.

Umro bi svakako. Umreće svako. Samo je pitanje godine.
On je tu lepo obrazložio da je kontaktiran i da je rekao da promoviše zdrav život a ne lek od raka. On nikada nije rekao da ima lek za rak, nego promoviše zdrav život kako se rak ne bi dobio.

Osim toga čovek je skupio dovoljno potpisa, ali nije imao ko to da overi. Tj namerno mu nisu overili.
Nije krenuo na vreme. Falilo mu je bar pet dana.

Bice to sprdacina od predizborne kampanje i glasanja
Pa i nema predizborne kampanje osim suludih SNS spotova
Što da ne, ako se npr. od ljudi prave ćevapi ?
(ili npr. danas pročitaj kako su neki policajci(kao šatro bivši krimosi) jedni drugima izlomili glave itd...)

Još u antici se govorilo da isprljan i iskvaren narod mora sam da se opere, da ga gnev bogova ne bi oprao.

Pročišćenje isprljane krvi traži krv! Ni danas nije drugačije, jer čovek je ostao isto biće, samo je slabiji pa se služi demokratskim metodama. Samo, demokratske metode ne pročišćavaju moral, vrline, čast, sposobnost,...
Što bi rekao moj drug daj da nas bude i 2 miliona ali da živimo kao ljudi.

Poslednja izmena od moderatora:
275895432_5484200358259750_4137519751504711151_n.jpg

Ово је за "обичне" монархисте, а Мирољубов присталица би у његовом суботарском Душановом царству изгледао много горе од Болета.

Back