gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Miroljub je lažni moralista. Nije pedofil, ali jeste šarlatan.Mnogo je takvih "moralista" bilo uhvaceno da su pedofili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miroljub je lažni moralista. Nije pedofil, ali jeste šarlatan.Mnogo je takvih "moralista" bilo uhvaceno da su pedofili.
Umro bi svakako. Umreće svako. Samo je pitanje godine.Ja ne kapiram one ljude koji su crnčili za njega da nisu videli onaj nastup u emisiji na Prvoj sa sestrom mladića koji ga je navodno lecio i ovaj umro.
Ne znam dokle se sudski stiglo sa tim. Bas me zanima da li je odbacen proces zbog nedostatka dokaza ili nesto drugo?
Nije krenuo na vreme. Falilo mu je bar pet dana.Umro bi svakako. Umreće svako. Samo je pitanje godine.
On je tu lepo obrazložio da je kontaktiran i da je rekao da promoviše zdrav život a ne lek od raka. On nikada nije rekao da ima lek za rak, nego promoviše zdrav život kako se rak ne bi dobio.
Osim toga čovek je skupio dovoljno potpisa, ali nije imao ko to da overi. Tj namerno mu nisu overili.
I ja se nadam da ovaj narod nije toliko lud da izabere Miroljuba.Ne. Ovaj narod jeste lud, al nadam se ne toliko.
Pogledaj samo koliko ima subskrajbera na svom YouTube kanalu.Narod nije lud da ga izabere, ali cim je prebacio 10 000 nije bas normalan.
Pa i nema predizborne kampanje osim suludih SNS spotovaBice to sprdacina od predizborne kampanje i glasanja
Što bi rekao moj drug daj da nas bude i 2 miliona ali da živimo kao ljudi.Što da ne, ako se npr. od ljudi prave ćevapi ?
(ili npr. danas pročitaj kako su neki policajci(kao šatro bivši krimosi) jedni drugima izlomili glave itd...)
Još u antici se govorilo da isprljan i iskvaren narod mora sam da se opere, da ga gnev bogova ne bi oprao.
Pročišćenje isprljane krvi traži krv! Ni danas nije drugačije, jer čovek je ostao isto biće, samo je slabiji pa se služi demokratskim metodama. Samo, demokratske metode ne pročišćavaju moral, vrline, čast, sposobnost,...
Video sam to. Cak 23 miliona prikaza.Pogledaj samo koliko ima subskrajbera na svom YouTube kanalu.
https://www.youtube.com/c/MiroljubPetrovicCPS
Pa i nema predizborne kampanje osim suludih SNS spotova
Što bi rekao moj drug daj da nas bude i 2 miliona ali da živimo kao ljudi.
Je li može sad katanac.
Није предао листу?