Rigel
Domaćin
- Poruka
- 3.617
Evo ti tvoj "rođak"
Pod ovom zastavom su Srbima sečene glave i Srpkinje silovane.
Pod ovom zastavom su Srbima sečene glave i Srpkinje silovane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti pitas nekoga da li je normalanPa on mi je rodjak
Ne lupaj gluposti, covek nema veze sa bilo kojom organizacijom ili verskom grupom.Pa šta ako ti je rođak?
I hvala što si potvrdio ono što sam napisao. Ovde je radio u službi američkih adventista, posle je pokušao da se čepi Jevrejima i SPC. Sad ljubi šiptarsku zastavu.
Cuti tu, i ne laprdajI ti pitas nekoga da li je normalan![]()
Sad mi ke jasno ko te indoktrinisao na pogresan nacin u veru i politiku... Bezi od rodbine i ne okreci se!!
jok sve manje...*sve vise
Cega se pametan stidi lud se ponosi.....Da li si ti normalan? Pa on mi je rodjak i valjda znam sta je istina a sta ne? A znam da je to cista laz. Istina je, bio je nekada adventista, ali je to bilo davno i napustio je to. Sada zivi samo po Bibliji.
E sad već lažeš, američki adventisti i kreacionisti su ga finansirali godinama da deluje ovde. Predavanja su mu išla na tv Most iz Novog Sada.Ne lupaj gluposti, covek nema veze sa bilo kojom organizacijom ili verskom grupom.
Druze nemas pojma sta pises. On je to radio da bi reklamirao svoj sajt i fakultete, knjige, i stvari koje prodaje. Nije dobijao pare od njih.E sad već lažeš, američki adventisti i kreacionisti su ga finansirali godinama da deluje ovde. Predavanja su mu išla na tv Most iz Novog Sada.
Knjige je prevodio, malo menjao i prodavao kao svoje ili je menjao imena originalnih autora. "Fakultet" mu je bio registrovan u Americi. Čak mu je i forum zadržao originalni adventistički domen.Druze nemas pojma sta pises. On je to radio da bi reklamirao svoj sajt i fakultete, knjige, i stvari koje prodaje. Nije dobijao pare od njih.
Pratio si ti mog djoku od samog pocetka. Nemas ti pojma ko je Miroljub..Knjige je prevodio, malo menjao i prodavao kao svoje ili je menjao imena originalnih autora. "Fakultet" mu je bio registrovan u Americi. Čak mu je i forum zadržao originalni adventistički domen.
Kako su veze pucale tako je sklanjao stvari odande.
A ti druže, jesi li ti Miroljub ili njegov rođak?
Pratio sam njegov rad gotovo od samog početka na ovim prostorima.
Miroljubov jedini rođak jeA ti druže, jesi li ti Miroljub ili njegov rođak?
Hahhahaha ovo je hitMiroljubov jedini rođak je, svi su ga se drugi odrekli, čak i Miša Vacić.
Dakle, daco9633 je Miroljub lično.
pod ovakvim recenicama se ljudi varaju da idu u ratove da ginu!Pod ovom zastavom su Srbima sečene glave i Srpkinje silovane.
On treba da je u tvorza.Utihnuo je...
Prosla je njegova popularnost...
Што, баш је лепо опевао српског птића Нишу Вацића.Pa ti si Montipajtonovac !![]()