Miro boards i alternative.

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.261
Koje aplikacije koristite za pracenje projekta, timova i td?
Miro ima potencijal ali mi se na startu, kako sam ga prvi put probao, nije dopalo to sto nema vise kostumizacije kod cards-a. Na pr Notion ima opciju kreiranja strane, koja je zasebna u okviru celine. U njoj mozes da dodajes sadrzaj, podsetnike i td.
Ono sto po meni svaka aplikacija te vrste treba da ima je ta opcija. Osnovna kartica u kojoj, kada je kliknes, mozes da imas zadatke, timove, interakciju, updejte ko je zavrsio zadatak, gde skripi, liste, linkove i td. Kada odzumiras ili izadjes iz podmenija onda da mozes da vidis layout projekta i timove. Pa gde je koja kartica povezana i td.. Miro ima samo rudamentalne opcije za kartice. Razocaravajuce. Trello je list card tip. Dakle nema mreznog prikaza, povezivanja nodova i ogranicava da vidis vizeulno povezanost rada po projektu.
Druge opcije? Ili nesto sto je mozda bas takvo kako sam opisao?

Moja firma koristi redmine, scrum metod.
Ok i miro i td ima scrum templejt i implementaciju metodologije. Sve su to agilne metodologije, ovo je dobro za programere pogotovu i aplikacije koje se ispostavljaju iterativno i kontrolise je scrum master.
Redmine je super za developere.
Ono sto me interesuje je po vama najbolji app po pitanju korisnickog interfejsa i iskustva za multidisciplinarne sekcije u okviru generalnog projekta? Tipa graficki, developeri, art direktori, tehnicki direktori i td? Task menadzment, list vew, to do check liste, sve to u okviru generalnog taska kao deo procesa. Na pr ui integracija ceka na dizajn i td?

Back