- Poruka
- 4.865
ovo je slicno temi harem ali malo obradeno . dakle da li bi ste mogle pretrpiti da vas muz osim vas ima jos koju / koje zene i sto bi vam tada ako bi vam smetalo , smetalo . jeste li liberalne ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je slicno temi harem ali malo obradeno . dakle da li bi ste mogle pretrpiti da vas muz osim vas ima jos koju / koje zene i sto bi vam tada ako bi vam smetalo , smetalo . jeste li liberalne ?
mogla bih ako je sposoban
smetalo bi mi da svaki put slusam kad mi posle devetog puta kaze da vise ne moze
jesam liberalna
Ti s ono ..bash pametan decakovo je slicno temi harem ali malo obradeno . dakle da li bi ste mogle pretrpiti da vas muz osim vas ima jos koju / koje zene i sto bi vam tada ako bi vam smetalo , smetalo . jeste li liberalne ?
e, i mene ovo nervira kad mi ženska kaže... frustracije su to
sve okrecete na sex a onda meni zakljucavaju teme jer sam kao napaljen ?![]()
Ja kuvam, čistim, trošim pare, od hobija zaradim neki dinar, širim i skupljam veš, čuvam bebu, brišem prašinu... Sve radim.
I šta sad, da to ostane moja dužnost, a drugu da hebe? Ma nemoj.
Ne.
E pa to. Ni meni ne bi smetalo da mu druga žena sređuje po kući, a ja u krevetu.Ja kuvam, čistim, trošim pare, od hobija zaradim neki dinar, širim i skupljam veš, čuvam bebu, brišem prašinu... Sve radim.
I šta sad, da to ostane moja dužnost, a drugu da hebe? Ma nemoj.
Ne.
sve okrecete na sex a onda meni zakljucavaju teme jer sam kao napaljen ?![]()
Što ne reče na početku da treba da okopavamo njivu dok on traktorom pravi brazde?![]()