Mirko Jović kandidat za predsednika Srbije

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Bosko Cenzus se pordao Vucicu, Ceda, Canak. DJB Branka Saturn, Djilas....ko ?????

Mirko Jović kandidat za predsednika Srbije
Mirko Jovic politicar, pisac, filozof, sportista....covek koji nema putera na glavi za razliku od svih ostalih opozicionara, koji je posten covek i patriota.
Jedan od prvih zagovornika demokratski izbora, koji je i poveo prve demonstarcije protiv Milosevica, onda mu se Vuk nakacio, uzeo clanstvo i onda se ocepio. Mirko Jovic odrzava kontakte sa Milanom Babicem, Krajisnikom, Karadzicem, Biljanom Plavisic... Bio je na ratastu je sistio srpski naord, Hag je trazio nesto protiv njega, ali nista nisu nasli.
Bio je sa Veljom Ilicem. ali je raskantao sa njim, jer mu se nisu svidele ko Velje neke stvari.
Mirko jovic je vrlo nacitan, samoobrazovan, prfinjenih manira, i uci enleski i francuski. Tako da svojim politickim iskustvom i postenje, mogao bi da bude vodja opozicije i da izadje na izbore sa Vucicem i da ga ugrozi.
Mirko Jovic ?
:think:
download.jpg

E4HsptnWYAIYPUX.jpg

Mirko Jović - Srpska narodna obnova - Izbori 1992.​

https://sr.wikipedia.org/wiki/Мирко_Јовић

Srpska narodna obnova.... Moj cale je pocetkom devedesetih bio clan ove stranke... To je bio moj prvi suret sa politikom... Secam se, poveo je mena..Ja sam nosio kantu lepka u koju je on umakao cetku, trljao bandere i lepio plakate srpske narodne obnove... Imao sam mozda sedam godina.... Sva sreca te sam davno prepoznao zablude...

Srpska narodna obnova.... Moj cale je pocetkom devedesetih bio clan ove stranke... To je bio moj prvi suret sa politikom... Secam se, poveo je mena..Ja sam nosio kantu lepka u koju je on umakao cetku, trljao bandere i lepio plakate srpske narodne obnove... Imao sam mozda sedam godina.... Sva sreca te sam davno prepoznao zablude...

Ти не видиш да Никита провоцира овом темом?

Ajde sledeci kandidat da bude Lepi Mica? Ma daj.. Vucic ostaje i to je kraj kako ne kapirate.
Никита је Вучкољуб.

Стално отвара ове провокаторске теме, да би се подсмевао опозицији јер му је то задатак који је добио на месном одбору СНС-а.

Већ је отварао теме о председничким кандидатима Жаклини Таталовић, Бранки САтрн, Мили Алечковић, Џон Боснићу итд..итд...

Никита је Вучкољуб.

Стално отвара ове провокаторске теме, да би се подсмевао опозицији јер му је то задатак који је добио на месном одбору СНС-а.

Већ је отварао теме о председничким кандидатима Жаклини Таталовић, Бранки САтрн, Мили Алечковић, Џон Боснићу итд..итд...
Ja za razliku od tebe dajem ideje ko bi mogao da bude protivkandidat Vucicu, a sta ti radis ? Miniras moje teme, i saljes poruku kako je Vucic kao nepobediv !!!!

Кад је могао Тома Лопата зашто не би могао и Мирко Јовић...Интелигентнији је од алавог Томице и при том сигурно не би куповао дипломе...:cool:
Da,kad je Toma mogao da bude predsednik i kad je Zoran Zivkovic mogao da bude predsednik vlade onda svako moze da obavlja te duznosti.

...
Mirko Jovic politicar, pisac, filozof, sportista....covek koji nema putera na glavi za razliku od svih ostalih opozicionara, koji je posten covek i patriota.
...

Не треба нама за председника ни политичар, ни писац, филозоф нити спортиста,
нити нас интересује да буде поштен и сличне глупости !

Нама треба неко ко може да нам обезбеди:

- стабилан посао
- стабилну плату и монету
- да не размишљамо о рату, значи миротворну политику

Јел може то овај Јовић ?
И не само дал' може, може то и Вучић,
већ дал' може боље и више од њега ?

Не треба нама за председника ни политичар, ни писац, филозоф нити спортиста,
нити нас интересује да буде поштен и сличне глупости !

Нама треба неко ко може да нам обезбеди:

- стабилан посао
- стабилну плату и монету
- да не размишљамо о рату, значи миротворну политику

Јел може то овај Јовић ?
И не само дал' може, може то и Вучић,
већ дал' може боље и више од њега ?
Mirko Jovic je politicar koga treba traziti, i trunak njegove pameti ne bi nikome naskodio.
113f5735963c4bfcb39263cd0e01e0d0_THUMBNAIL_4.jpg

Srbiji ne treba predsednik.
Srbiji treba da se sastane narod na zborovima po mesnim zajednicama gde pravo glasa imaju samo vojni I poreski obveznici sa izmirenim obavezama prema drzavi.
Takvi narodni zborovi birali bi poslanike za opstinske zborove kojima bi zadatak bio da izaberu poslanike za Veliku Skupstinu.
Prvi zadatak te Skupstine bi bio da ponisti avnojevske banditske odluke i pokradene izbore sa coravim kutijama i vrati monarhiju.
Komunisti i ostala soros ciganija ne bi trebalo da imaju pravo na bavljenje politikom u Srbiji.

Srbiji treba da se sastane narod na zborovima po mesnim zajednicama gde pravo glasa imaju samo vojni I poreski obveznici sa izmirenim obavezama prema drzavi.
Takvi narodni zborovi birali bi poslanike za opstinske zborove kojima bi zadatak bio da izaberu poslanike za Veliku Skupstinu.
Prvi zadatak te Skupstine bi bio da ponisti avnojevske banditske odluke i pokradene izbore sa coravim kutijama i vrati monarhiju.
Komunisti i ostala soros ciganija ne bi trebalo da imaju pravo na bavljenje politikom u Srbiji.

Ти си баш добар ник себи одабрао,
неће језик него право !!!

Ја сам војни, а баба порески обвезник.

Из моје куће 2 гласа, бајо мој!!!

Back