Mirko Alvirovic

момоа

Stara legenda
Poruka
78.834
Podstaknut samim sobom kao inspiracijom, odlucio sam da otvorim temu ovom velikanu srpskog metafizickog panteona, vecnog sofera kroz kapije paralenih dimenzija, transcedentnih portala i crvotocina kroz vreme. Mirko je previse apstraktna licnost da bi se ugurao u bilo koju sablonizovanu fioku ili redukovao na samo jedan pdf, ali posto ne mogu da otvorim temu na forumu kao takvom, nego samo na podforumu, onda sam nakon visednevne kontemplacije odlucio da ga ovde smestim, jer su njegova velika ljubav, pored filozofije bili i automobili.

Kakva je veza Mirka i transcedentnog, na koji nacin je upliv njegovog duha vezan za nasu svakodnevnicu i kakve sve to ima veze sa emsijom SAT (samosvesna asflaltirana transcedencija)? Kako gledate na Mirkovu emisiju, na njegov vecni i zemaljski zivot, njegov duboki glas koji sisti u pozadini pozadine kosmickih zracenja i sta nam je ostavio u amanet?

Poslednja izmena:
Dobijam već treću godinu uz DDOR i nikad nisam bio.

Inače, nisam nikad gledao Alvirovića i nisam našao to kao nešto zanimljivo... Da neko putuje, sprda se o naš račun, kao pokazuje mi kako otići do Grčke, za to imam GPS, ne moraš ga plaćati toliko... Kao, kudi rupe na putu... Eto, da njih nema, mi ne bi znali da to ne valja...

Back