Mirjana Bobić-Mojsilović

Petla na panj
Ovo zvuci kao neka urbana legenda- prica se da Eva Ras pise knjige
Mada sam cula da je dobila Bukerovu nagradu publike pre neku godinu. Ako je to ONA Bukerova nagrada. Mada mi se neke knjige koje su dobile Bukera nisu svidele

Rujevit:
AKHENATON, верујем :wink:

Bi2, ја сам је гледап једном у оној емисији на ТВ Ентер, кад јој је гост био Вук Драшковић...почео да рецитује Барбару(убацујући Мирјану, шмекер :lol: ) а она јадна поцрвенела, почела да шизи :-D ...још су пили вино...ајој....па то је чак било у Утиску код Бећковићке :razz:

Video i to...:lol:
Spremala mu neke brokole i piletinu...:lol: Samo sam to zapamtio..:D

Bi2:
Jel se tako zove?...:..A, što se nalupetala u toj bajci, za medalju.....:lol:. Kao, opisuje žiot profanke sa malom platom koja kupuje maskaru na tezgi,ybg, mala joj plata, štedi žena pare kao ja, a kod kuće ima sobaricu Evu !.... :shock: ...... :D
Ono čuveno - jutro je pametnije od noći, samo je okrenula u " jutro laže manje od noći"... :D
Stigla je da ubaci muške bele čarape, fuj, i "ljubav ne stanuje kod nas"...:Ali i bez stida umuva Tolstojevo - " svaka porodica je sretna kao svaka druga, a svaka je nesretna samo za sebe".... Čisto književnička posla.....:roll:
.

Ma da bre...maznula par rečenica, malo ih našminkala, negde se nije ni potrudila da to uradi, i umislila da je književnik...:roll: ...A priča je ono baš limunada...a o nebulozama kao to sa kućnom pomoćnicom i maskarom da ne pričam....:roll:

Volim da citam Mirjanine knjige.
Ne znam zasto, ali volim.
Nije to neko visokoumno stivo, ali zna da zabavi, da mi zabavi misli za tih par sati dok je ne procitam.
Eto, sada patim sto ne mogu da citam "Srce moje" - valjda se tako zove njena najnovija knjiga.
Odavde je stvarno uzasno porucivati knjige iz Srbije. Oderu te.

Back