Mirisni štapići

gost 391595

Buduća legenda
Poruka
35.177
Moja omiljena ritualna stvarčica za dom, obožavam da zagušim vazduh njima

Skroz su prirodni, nikad mi nisu pravili problem sa plućima, a imam blagu astmu

Isprobala sam tonu, nekako sam se najviše zadržala na Deepika štapićima, najintenzivniji su i imaju najlepšu paletu mirisa, ali sam uvek raspoložena da isprobavam nove
HEM sam probala, ne dopadaju mi se, osim možda Mantre

Omiljeni Deepika su mi Palo Santo, Buddha Blessing, i Meditation, i kad sam baš raspoložena za intenzivne mirise - Black Opium

Vaši favoriti i neke preporuke?

Mirisne štapiće koristim samo one za wc šolje.. :mrgreen: za osvježavanje prostorija najčešće koristimo lavandu u spavaćoj a za ostale smjesu od eteričnih ulja, npr od eukaliptusa, limuna, lavande, narandže..
Napravi se vrlo jednostavno. Potreban je raspršivač, 1/2l destilovane vode, oko 20-tak kapi eteričnog ulja po želji i sok od 2 manja limuna. Prije korištenja potrebno je malo promuićkati.. recept sam našao negdje na netu. Mirisi su vrlo prijatni i što je najvažnije prirodni.

Mirisne štapiće koristim samo one za wc šolje.. :mrgreen: za osvježavanje prostorija najčešće koristimo lavandu u spavaćoj a za ostale smjesu od eteričnih ulja, npr od eukaliptusa, limuna, lavande, narandže..
Napravi se vrlo jednostavno. Potreban je raspršivač, 1/2l destilovane vode, oko 20-tak kapi eteričnog ulja po želji i sok od 2 manja limuna. Prije korištenja potrebno je malo promuićkati.. recept sam našao negdje na netu. Mirisi su vrlo prijatni i što je najvažnije prirodni.
Pametno!

Back