Miris za auto

Stratosphere8

Zainteresovan član
Poruka
189
Pozz, kupio sam ovu konzervu i skoro se ništa ne oseća. Pozicija je u cup holder-u pored menjača. Kako ste vi zadovoljni sa ovom konzervom?
image_2022-04-06_175408.png

Usisaš i opereš auto povremeno i to je sasvim dovoljno. Eventualno neka jelkica. Te konzerve su glupost i mamipare.

Sećam se pre 30 god kada sam kupio prvu jelkicu baum... Kokos... Mirisao je ceo parking mesecima :lol:

isprobala sam svasta, jedino sto mi radi posao i stvarno traje 2-3 meseca je Ambi purov..
kod nas se kupuje na pijaci za 500 din, a samo punjenje je 400 din, vredi svaku paru...
inace kupila sam slicni iz Lidla, ni da primirise trajnosti i intenzitetu ovoga

imagegen.php

Prvu konzervu kad sam kupio mirisala je prejako ali kratko, druga se nije osećala uopšte tako da sam odustao.

One bočice u drvetu su bile super ali više ne mogu da nađem neku da jako i dugo miriše.

Wunder-Baum je i dalje odličan, obožavam crni i beli. Ne svlačim kesicu po malo, otvorim odmah ceo, parkiram na sunce i zatvorim prozore. Kad jelkica ispari miris ostane dugo u sedištima i tapacirima.

U nedelju planiram pranje, komplet usisavanje i tretiranje unutrašnjosti. Kad neko otvori vrata da sedne da padne omamljen.

To par dana miriše i ćao, drugar taksista imao pun gepek. Mamipara i prevara te konzerve.

Imao sam neki hr sprej sjaj se zvao od vanile miriše i sija ko lud ali ne može da se vozi koliko reflektuje komandnu tablu naročito po suncu.

Back