Stratosphere8
Zainteresovan član
- Poruka
- 189
Pozz, kupio sam ovu konzervu i skoro se ništa ne oseća. Pozicija je u cup holder-u pored menjača. Kako ste vi zadovoljni sa ovom konzervom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.. samo mi je čudno jer svi hvale te konzerve, a ja je skoro ne osećamUsisaš i opereš auto povremeno i to je sasvim dovoljno. Eventualno neka jelkica. Te konzerve su glupost i mamipare.
Sećam se pre 30 god kada sam kupio prvu jelkicu baum... Kokos... Mirisao je ceo parking mesecima![]()
Imao sam istu konzervu samo drugi miris, ali takođe nisam skoro ništa osetio tako da sam prešao na nešto drugo.Pozz, kupio sam ovu konzervu i skoro se ništa ne oseća. Pozicija je u cup holder-u pored menjača. Kako ste vi zadovoljni sa ovom konzervom?
Pogledajte prilog 1132237
Pozz, kupio sam ovu konzervu i skoro se ništa ne oseća. Pozicija je u cup holder-u pored menjača. Kako ste vi zadovoljni sa ovom konzervom?
Pogledajte prilog 1132237
Ma taman posla. Da, skinuo sam onaj metalni poklopac i vratio onaj drugi ,gumeni, poklopac sa rupama kako bi miris izlazio, ali od tog mirisa slaba vajda.Ne bih da misliš kako te smatram debilom, ali možda nisi skinuo deo unutra koji moraš kad skineš poklopac da bi se osećalo?
Ma taman posla. Da, skinuo sam onaj metalni poklopac i vratio onaj drugi ,gumeni, poklopac sa rupama kako bi miris izlazio, ali od tog mirisa slaba vajda.
nema vala, prstom diram direkt gelIma čak često i ispod kao na prehrambenim namirnicama jedan celofan koji treba skloniti, ljudi to često zaborave.