miris kao afrodizijak

Licno volim parfeme koje koriste zene, koji su i snazni i dovoljno nezni i dovoljno naneti na zenu, da mi ne bude muka od jacine mirisa i da mi ne izazove povracanje kada je pored mene..a i da su dovoljno zavodljivi, tako da ih i ja koristim

Christina Aguilera, Davidoff Cool water i S'Oliver silver sam imala u poslednjih godinu-dve, i zaista mi se svidjaju. Volim blage, nezne parfeme, ali nemam nista ni protiv malo jacih mirisa, ali ipak sve zavisi od prilike, raspolozenja, odece i vremena... Jedino ne volim jako slatkaste parfeme..

Taman sam to htela da pitam, na onoj tvojoj temi ćuretine i prasetine si napisao "obavezno parfem koji nije voćni".... Ja lično, najviše volim i nosim te voćkaste parfema, višnje, maline, ribizle, narandze, limun..... Jedan drug me zeza da nosim parfeme za devojčice, kao parfem mora da bude takav da se muškarcu digne kad te onjuška... E, mene zanima, kakav to parfem treba da bude?

Jes' da nisam muško ali razmisli o Treselle ili Perceive iz Avon-a. Razlikuju se ali su oba na svoj način mmm :zaljubljena:

Možda je već bilo, al' nema veze...

Prirodni miris tela, parfem... Šta deluje...

Kod muskog parfem.....I to neki jak,...Volim dominantne,taman s nekim da se takmicim .. mada,kada sam s pravom osobom nishta mi nije bitno,ali volim dobar miris koji mu pristaje...Iako ga najvishe volim bez icega na sebi ;) Da legnem tako na njega,glava na njegovom stomaku,ili malo nize,da zaspim,...da osetim njegovu kozu...To je pravi afrodizijak

Kod muskog parfem.....I to neki jak,...Volim dominantne,taman s nekim da se takmicim .. mada,kada sam s pravom osobom nishta mi nije bitno,ali volim dobar miris koji mu pristaje...Iako ga najvishe volim bez icega na sebi ;) Da legnem tako na njega,glava na njegovom stomaku,ili malo nize,da zaspim,...da osetim njegovu kozu...To je pravi afrodizijak

Ništa ne pali više od mirisa oznojanog tela. Ako je dobra hemija. A i duže se zadrži na koži

Back