miris....dole

Изгубио сам се у тексту и ј б г, пола људи неће ово ни читати, мени овако дуге приче можеш само да причаш, а да их читам то тешко.

Šta se ovde dešava čoveče :lol:
Čitam ovo, i taman kreće kao neka romantika, sedenje pored reke ovo ono, "imaš li ti utisak da se znamo duže od tri dana", sve fino, i najednom "ako me slažeš da te polomim" :eek: Šta bre?! Auh sunce ti :lol: Znači, nastavak teksta mi je ono, blur, ja ne mogu da verujem da je lik izgovorio "da te polomim" i da si ti ostala u priči :D

A tek poruka.. "ja imam neke tripove... mozda necu moci da te jebbem opet".. To su otprilike najjasniji znakovi mentalne nestabilnosti koji ćeš dobiti :lol:
Slažem se sa Džordžom, beži odatle

Šta se ovde dešava čoveče :lol:
Čitam ovo, i taman kreće kao neka romantika, sedenje pored reke ovo ono, "imaš li ti utisak da se znamo duže od tri dana", sve fino, i najednom "ako me slažeš da te polomim" :eek: Šta bre?! Auh sunce ti :lol: Znači, nastavak teksta mi je ono, blur, ja ne mogu da verujem da je lik izgovorio "da te polomim" i da si ti ostala u priči :D

..itd....
A tek poruka.. "ja imam neke tripove... mozda necu moci da te jebbem opet".. To su otprilike najjasniji znakovi mentalne nestabilnosti koji ćeš dobiti :lol:
Slažem se sa Džordžom, beži odatle

.................dakle ima i onih koji su razumeli tekst,,,namerno sam malo skratila
izdvojila stvari ,,koje su bitne za pitanje
..veceras sam mu poslala da
mi je drago sto sam ga upoznala itd itd...

Back