„Mirdita“!

Kacin je:

• Ukupno glasova
    74
  • Anketa je zatvorena .
U CG zivi 5 % Albanaca ili brojevima 31 000 Dok nu Srbiji bogme jedno 20 % ili milion ipo-dva.
Nije to isto. Ovi nasi se iseljavaju, vasi se mnoze.

Ja mislim da je ironija sudbine ili opet neka kosmicka pravda.... ali Albanci su mlad narod pred njima je buducnost.
nemojte mislity da ih volim nesto, narocito te vase kosovare... nesto su mi gadni iskreno.
Prije bih zivio u kuci s Srbinom no sa Albancem ne znam kakvim, al *******.

Osim toga... sto drugo moze biti?
Jel iko od vas misli da moze ista drugo? Ajd neka sad kaze?

ti si izgleda neki dobar matematicar...ili statistcar...

Npr scenario br 1:
Amerika se iz razloga x povuce sa balkana, a njen globalan uticaj oslabi (tacnije njena celicna pesnica nad svijetom) EU je stara k urva i nece ni prstom mrdnuti za siptare to svi znamo, bez podrske amerike.
Vojska krene i NA PRIMJER krene i ocisti teritoriju do prokletija. Dizu se zicane ograde i betonski zidovi tokom cijele granice. Povratak onemogucen. Dokumenta im se uzmu.
U Albaniji izbija humanitarna katastrofa zbog milion i kusur izbjeglica svijet kritikuje i prijeti ali ostaje na tome. Srbija ostaje gospodar svoje teritorije. ;)

Npr scenarijo broj 2: Amerika se iz razloga x povuce opet a njen stisak oslabi, Poslije kraceg efekivnog i ubitascnog rata vojske Srbije sa kosovarima, Srbija preuzima kontrolu nad cijelom svojom teritorijom. Pobunjenici se predaju ili su likvidirani. Civilno stanovnistvo senatjera na pokornost.... lica bez dokumenata se deportuju po efikasnom i hitrom postupku.
Broj se smanji sa milion ipo na jedno milionce ili 900. 000
Uvedu se drakonske kazne u krivicnom zakonu za pobune izdaju itd....

super su scenario 1 i 2 .... samo ih hebe ovaj x ......

.

U CG zivi 5 % Albanaca ili brojevima 31 000 Dok nu Srbiji bogme jedno 20 % ili milion ipo-dva.
Nije to isto. Ovi nasi se iseljavaju, vasi se mnoze.

Ja mislim da je ironija sudbine ili opet neka kosmicka pravda.... ali Albanci su mlad narod pred njima je buducnost.
nemojte mislity da ih volim nesto, narocito te vase kosovare... nesto su mi gadni iskreno.
Prije bih zivio u kuci s Srbinom no sa Albancem ne znam kakvim, al *******.

Osim toga... sto drugo moze biti?
Jel iko od vas misli da moze ista drugo? Ajd neka sad kaze?

Како да не.
Кад вам вратимо ове наше - што се множе од тих ваших који се исељавају, бићеш у кући с оним с којим мање преферираш да будеш. ;)

Онда ти подижи тај млад народ, тамо у Подгорици... :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back